Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Witanko :multi: :multi: :multi:
Rodowody dla wszystkich szczeniąt to są dopiero od niedawna, ponieważ baster jest już stary to jego matka mogła byćwłasnie bezrodowodu, jako tam 7 czy 8 szczenię z miotu. Tak, na pewno wyleciał ze 3 razy....Sorki, ale o tym, że pies kryje suki bez rodowodowe to wiedzą w związku i nikt z tym nic nie robi. W życiu się nie spotkałam, żeby psa usuneli.Regulamin regulaminem, a życie życiem.[/quote]

no wlasnie :razz: doczytalam wiec kiedys tzn jakies 10 lat temu wlasnie tak bylo ze ostatnie szczenie nie zawsze bylo uznawane jak bylo 7 :eviltong:
w kazdym razie juz zapozno :evil_lol: moj prawie ze calkiem rasowy pudel ma 10 lat 4 miesiace i 17 dni :loveu:

kella pogryzla dzisiaj mi buty :roll: kurcze...ale jak wrocilam ze szkoly to odrazu uciekla za fotel :evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sumie Basterowi chyba nie przeszkadza,że ma takie pochodzenie jakie ma ;)
Oj, Kellusia pewnie chciała się tylko pobawić, a że tak wyszło :evil_lol:

Posted

no mam nadzieje ze mu nie przeszkadza :razz: wczoraj mu kupilam obrozke rogza fioletowa i odrazu odmlodnial :diabloti:

a kelci sie czasami zdaza jesczze cos pogrysc ale na szczescie zadko :roll:

Posted

Ooo....Niuniowi chciałam kupic, ale zawsze brak funduszy...więc się nie dorobił...Pokażi foteczki obrózki..może być z Basterem ;)

Posted

hheheheh no jak znajde chwilke czasu to zrobie foteczki :) a jak bedzie ladna pogoda jutro to porobie na dworzu psiakom i wkleje :razz:

Posted

beda jak bedzie ladna pogoda a nie ryzykuje wziecia aparatu w deszczowy dzien co by wpadl do blota..:evil_lol: no kellusia ..e tam lepszy baster :diabloti:

oczywiscie obydwa kocham ale baku posluszniejszy :roll:

Posted

zalezy od gustu :evil_lol: o gustach sie nie dyskutuje :eviltong:
mam nadzieje ze bedzie ladnie :loveu: na rower bym sobie wyszla..:diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']witam

co słychać u psów zabójców ? :evil_lol:[/quote]

o a ktoz to nas odwiedzil :multi: a wszystko ok u moich zabijakow :eviltong:

[quote name='Selket']Bes słońca tyż mogiem być :obrazic:[/quote]

oj nie fochaj sie :roll:
jak bedzie brzydko to zrobie domowe jakies ;)

Posted

[quote name='smallpati']no w końcu się dogrzebałam, wstyd mi było że was nie odwiedzam :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: to dobrze ze wkoncu nie musisz sie wstydzic :evil_lol: :diabloti:

BRANOC WSZYSTKIM ;) ide juz udawac ze sie ucze ..:eviltong:

Posted

[quote name='smallpati']dobranoc :p[/quote]

dziendobry :razz:

[quote name='Selket']Dobranoc :loveu: Lepiej zrobisz jak siem wyśpisz ;)[/quote]

zara do szkoly musze isc :roll: ale koncze o 9.40 :diabloti:

nie wyspalam sie bo o 3 nad ranem baster rzucil we mnie pilka tzn zachcialo mu sie bawic zniosl wszystki pilki do pokoju polozyl na moje lozko i chcial zebym sie z nim pobawila :roll: tak wiec zrzucil mi na glowe pilke kauczukowa mam malego siniaka :roll: z tego wszystkiego kella ktora zawsze spi w innym pokoju tez przyszla do mnie i do rana obydwa bawily sie pilkami przy tym glosno warczac i sapiac i nie moglam juz zasnac :roll: on czasami ma takie akcje ze wstajew nocy i przynosi mi pilki niewiem czemu :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roll:[FONT=Arial][COLOR=red][B]...o 3 w nocy .......wystawiłabym za okno :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]doberek :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

oo witanko :multi: no ja niemialam sumienia :evil_lol: gdyby bylo cieplej to bym go na balkonie zamknela :evil_lol:

[quote name='smallpati']Witam :multi:

i na razie żegnam bo idę z Molindą[/quote]

nooo to wracaj szybko ;)

Posted

WItanko :loveu: :multi:
Jak by mi moje taką imprezkę o 3 nad ranem urządzały to tez bym je za okno wywaliła albo w piwncy zamknęła :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień dobry :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

doberek :multi:

[quote name='Selket']WItanko :loveu: :multi:
Jak by mi moje taką imprezkę o 3 nad ranem urządzały to tez bym je za okno wywaliła albo w piwncy zamknęła :evil_lol:[/quote]

no prawie to zrobilam ..a najgorsze ze kella sie uczy od bastera wielu zachowac ...:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...