Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) jej to chyba nic nie zmeczy :roll: aaaa i odkrylam ze kella ma lek wysokosci..strasznie sie boi np jak wchodzilam dzisiaj z nia na most taki to mi uciekala na dol i niechciala wejsc..:roll:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Dzień dobry w piekny poniedziałkowy poranek :multi: :multi:[/quote]

dziendobry :multi: u nas wczoraj bylo ladniej :razz: dzisiaj cos wiaterek wieje :roll:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dzień dobry :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]słoneczne mizianki dla Basterka i Kelli :) :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

witanko :multi: oczywiscie wymiziam zaraz ;)

kurcze ostatnio jakies poltora tyg temu kupowalam karme dla kelli , kupilam 5kg zawsze starcza na 2 tyg i wiecej czasem..a teraz od przedwczoraj juz jej niema...

Posted

[COLOR=darkorange][B]Czesc Gopsiku!:multi:[/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]Na niektorych zdjeciach jak Kela stoi bokiem to wyglada jak boksio z nieco dluzszym pysiem:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Selket']Kella smok, pożeracz karmy ;)
A wy czemu nie w szkółce??? :evil_lol:[/quote]

no ale tez wynosilam co chwile bo jakis psiak mi pod klatka stal to mu wynosilam :evil_lol: a w szkole bylam na 11 :) i mialam 3 lekcje :eviltong:

[quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Czesc Gopsiku!:multi:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=#ff8c00]Na niektorych zdjeciach jak Kela stoi bokiem to wyglada jak boksio z nieco dluzszym pysiem:loveu:[/COLOR][/B][/quote]

tak ona ma posture boksera nawet tak samo kreci tylkiem :evil_lol:

[quote name='Valeur248']Jaka Kella jest słodka:loveu: Baster też, ślicznie razem wyglądają[/quote]

no wiem wiem obydwa sa slodkie i piekne :loveu:

a u nas 18 stopni i wracalam ze szkoly na krotki rekaw :multi: lato nadchodzi :)

Posted

heh no ale za to 2 dni pod rzad mam po 8 lekcji a potem raz 9 :roll: a w piatek nikt mnie nie przebije mam na 7.00 do 9.35 :evil_lol: az 3 lekcje :eviltong:

Posted

wrocilismy ze spacerku :razz: ale spotkala nas bardzo zla i brzydka sytuacja..mijajac onka (moj baster ich nienawidzi) baster oczywiscie sie rzucal,kella patrzala sobie tylko no i panu ten onek sie wyrwal...z zebami na baka tak wiec dobroduszna kelcia mu chciala pomoc i tak o to gryzly sie 3 psy..facet po drgiej stronie ulicy nie mogl mi pomoc nawet...ja stamtad jakos bastera wyjelam na rece i podalam sasiadowi ktory akurat wracal ze sklepu..no i zaczelam odczepiac kelcie..tak wiec jak juz ja zlapalam wzielam na smycz ,podszedl ten pan ktory wkoncu przeszedl przez jezdnie..przytrzymal onka i jakos je rozdzielilismy :roll: pan przeprosil oczywiscie spytal sie czy nic moim psom nie jest i poszlismy kazdy w swoja strone :roll: nic sie niestalo tylko baster zly ze nie mogl sie pogryzc ;) a kella szczesliwa ze dala popalic onkowi ;) cala sytuacja trwala z 2 minuty

Posted

znaczy sie teraz je obejzalam dokladniej to baku ma znaczek zebow na szyi :evil_lol: ale go nie boli :) a kella rozcieta fafle lekko :roll: i spsula nam sie smycz :roll: kurcze wszystko naraz ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
To ty masz krwiozercze bestie hihi[/quote]

witaneczko :multi: no oczywiscie czy w to watpilas? :razz:

dzisiaj mielismy spacerek 3 godzinny :diabloti: ale niewizelam aparatu :roll:

Posted

no przypomnialam sobie dopiero o aparacie w parku :roll: teraz musze zakuwac ..jutro poprawiam z chemi zeby na koniec miec trojke ehhh ..

Posted

[quote name='gops']znaczy sie teraz je obejzalam dokladniej to baku ma znaczek zebow na szyi :evil_lol: ale go nie boli :) a kella rozcieta fafle lekko :roll: i spsula nam sie smycz :roll: kurcze wszystko naraz ;)[/quote]

No właśnie to jest ta róźnica między pudlem i
pundelkiem,
pudel nie jest agresywny i nie warczy na inne psy :roll:

Posted

[quote name='Cheritka']No właśnie to jest ta róźnica między pudlem i
pundelkiem,
pudel nie jest agresywny i nie warczy na inne psy :roll:[/quote]

tak wlasnie...bastera ojciec jest psem z rodowodem nawet kiedys pan mi mowil z jakiej hodowli ma teraz 15 lat i ma sie dobrze :) a mama bastera byla suka po psach z rodowodem tzn pani tlumaczyla ze urodzila sie jako ostatnie szczenie ktores tam chyba 7 i nie dostala rodo ..odeszla 2 lata temu ja miala 13 lat :roll:

ehhh wlasnie niewiem czemu moj pudelson nie lubi onkow...odbija mu na starosc...nigdy wczesniej nie rzucal sie na psy ;)

wlasnie wrocilismy ze spacerku bez kelli :eviltong: kelcia poszla z bratem do parku a baster ze mna na polane , rzucalam mu pilke ponad godzine :diabloti: teraz odsypia bo go wymeczylam wkoncu :multi: minol nas pan z onkiem a baster byl tak zajety pilka ze nawet nie warknol :loveu: no ale podejzewam ze powstrzymala go tylko pilka..:roll:

Posted

[quote name='gops']tak wlasnie...bastera ojciec jest psem z rodowodem nawet kiedys pan mi mowil z jakiej hodowli ma teraz 15 lat i ma sie dobrze :) a mama bastera byla suka po psach z rodowodem tzn pani tlumaczyla ze urodzila sie jako ostatnie szczenie ktores tam chyba 7 i nie dostala rodo ..odeszla 2 lata temu ja miala 13 lat :roll:

ehhh wlasnie niewiem czemu moj pudelson nie lubi onkow...odbija mu na starosc...nigdy wczesniej nie rzucal sie na psy ;)

:roll:[/quote]

Hm,
tak właśnie mowią handlarze,
że ojciec rodowodowy a matka któraś tam.......

A naprawdę jest tak,
że każdy pies z miotu po rodowodowych ma rodowód
- nawet 10 i 12, a taka gadka, że 7 z miotu to jest dla tych co się nie znają.
Natomiast pies ktory pokryje suczkę bez papierów zostaje wyrzucony ze Związku. Nie wolno mam kryc takich suczek :roll:,
a szkoda, bo fortunę bym na tym zbiła ;)

Posted

no ja sie nieznam a jak kupowali bastera to mialam 7 lat :roll:
ojciec napewno ma rodowod i utrzymuje z nim kontatkty tzn z wlascicielem :diabloti: niewiem czy go wywalili czy nie...ale sie zapytam :diabloti: z ciekawosci..a co do matki to niwiem mozliwe ze nas oszukali :roll:

Posted

Witanko :multi: :multi: :multi:
Rodowody dla wszystkich szczeniąt to są dopiero od niedawna, ponieważ baster jest już stary to jego matka mogła byćwłasnie bezrodowodu, jako tam 7 czy 8 szczenię z miotu. Tak, na pewno wyleciał ze 3 razy....Sorki, ale o tym, że pies kryje suki bez rodowodowe to wiedzą w związku i nikt z tym nic nie robi. W życiu się nie spotkałam, żeby psa usuneli.Regulamin regulaminem, a życie życiem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...