jonQuilla Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]To ja do Was też postanowiłam zaglądnąć :) cześć :multi::multi::loveu: śliczne te Twoje czworonogi, widziałam wszystkie zdjęcia :loveu: Kella mi wygląda na mieszankę Rhodesian'a :) tak czy siak urocza z niej suczka :loveu::loveu: [url]http://images34.fotosik.pl/190/6f0f32a68d0a9e7f.jpg[/url] wygodnicki puszek :) :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR]
Selket Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Dzien dobry ;) Basterek z piłeczką..cudny :D A chomiczek słodziutki i tak sam mój Korn ;) A też taka rozrabiaka z niego?
gops Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 jonQuilla witamy :) no bo kellcia jest podobna do tego do czego niepowinna :roll: a naprawde ma w sobie calkiem inne rasy ktorych nie widac :evil_lol: selket no rozrabia troszke i spac nie daje bo w nocy w kolowrotku wariuje ;)
jonQuilla Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='gops']jonQuilla witamy :) no bo kellcia jest podobna do tego do czego niepowinna :roll: a naprawde ma w sobie calkiem inne rasy ktorych nie widac :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] wiem czytałam że jest mieszanką amstaffka i bokserka :)[/B][/COLOR][/FONT]
Dinka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Maly Michalek Marcelek Bartek jest sliczny;) :loveu::loveu::loveu: Ma juz dziewczyne??? Zglaszam swoja kandytature :D:D:D:D:D
gops Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 ehh no wlasnie a tylek ma boksa a pysk nie podobny do niczego :evil_lol: dinka...wiesz co...on niema dziewczyny jakby co ;)
Dinka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Zglaszam kandytature... Tylko czy zechce olbrzyma :evil_lol::evil_lol: Wiecej zdjec Kelli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:mad::mad::mad: [CENTER]:diabloti:[/CENTER]
gops Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 pffff byly niedawno :eviltong: w weekend porobie jakies :evil_lol: obejzyj sobie jeszcze raz te stare :crazyeye:
Selket Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='gops'] selket no rozrabia troszke i spac nie daje bo w nocy w kolowrotku wariuje ;)[/quote] O to mój jakiś upośledek był, bo za nic nie kciał się nuaczyć w kołowrtoku biegać:angryy:
gops Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 hehe moj od poczatku tzn od wczoraj :oops: do kolowrotka wlazi i przeszkadza ;)
Selket Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ja swojego szkoliłam na ten kołowrotek, zeby biegał..Efekt byłby tak sami jakby wsadziła tam kamyk... Po jedneym takim szkoleniu wieczornym uznaliśmy, ze on jednak nie kce biegać...I w sumie zawsze spał, albo jadł, albo spał, albo jadł...Był chomiś,a tak jakby go nie było przez 4 latka :)
gops Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 to dlugo zyl :) moj najdluzej 3 lata i 4 miechy zyl :roll: ten to by sie bawic chcial :razz:
Selket Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ze szkoły;) nas liceum była taka mała zwierzęciarnia: rybki, świnka, chomiś, krab i cos jeszcze. I trzeba było się przez całą II klasę opiekować wybranym zwierzątkiem (kilka osób wybierało jakieś zwierzaczki), ja z koleżanką wzięłyśmy chomusia, ażeby mu nie było smutno to go domu zaniosłam i juz tam został aż do śmierci ;) I akwarium tyż ze szkoły buchnęłam ;)
gops Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 hehe niezle ;) u nas niema zwierzatek :roll: i niemam sakad buchnac :diabloti:
jonQuilla Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :multi::multi::loveu: nie buchać mi zwierzątek! :) :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR]
gops Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 hej :) my nie buchamy same sie buchnelo :eviltong:
Selket Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witanko :multi: Zwierzątko samo przypełzo..i akwarium przyciągnęło ;)
jonQuilla Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]heeeej :multi::multi::multi::loveu: jak tam mają się czworonogi? :)[/B][/COLOR][/FONT]
gops Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 ehh witamy wszystkich :roll: izabela dzionek minal calkiem dobrze nie liczac 5 godz w szkole :) jonQuilla dzisiaj czworonogi te wieksze mialy mala sprzeczke na szczescie kelcia ma tylko ranke na szyi..baster ja ugryzl i uciekl bo zabrala mu pilke..:roll:
jonQuilla Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ahh to guły....nie ładnie ze strony Kelli że psoci się starszym :roll: pomachaj jej paluchem przed nosem ode mnie ;) [/B][/COLOR][/FONT]
Cheritka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [CENTER][SIZE=4][COLOR=blue]DOBRANOC [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=blue]przyszłam powiedzieć[/COLOR][/SIZE] :cool3:[/CENTER]
gops Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 dziendobry :razz: jonQuilla juz pomachalam teraz ma focha na bastera i nawet nie siedzi w tym samym pokoju :roll: Cheritka dobranoc za wczoraj i dziendobry za dzisiaj :evil_lol:
Recommended Posts