Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]To ja do Was też postanowiłam zaglądnąć :)
cześć :multi::multi::loveu:

śliczne te Twoje czworonogi, widziałam wszystkie zdjęcia :loveu:

Kella mi wygląda na mieszankę Rhodesian'a :)
tak czy siak urocza z niej suczka :loveu::loveu:

[url]http://images34.fotosik.pl/190/6f0f32a68d0a9e7f.jpg[/url] wygodnicki puszek :) :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla witamy :) no bo kellcia jest podobna do tego do czego niepowinna :roll: a naprawde ma w sobie calkiem inne rasy ktorych nie widac :evil_lol:

selket no rozrabia troszke i spac nie daje bo w nocy w kolowrotku wariuje ;)

Posted

[quote name='gops']jonQuilla witamy :) no bo kellcia jest podobna do tego do czego niepowinna :roll: a naprawde ma w sobie calkiem inne rasy ktorych nie widac :evil_lol:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
wiem czytałam że jest mieszanką amstaffka i bokserka :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ehh no wlasnie a tylek ma boksa a pysk nie podobny do niczego :evil_lol:

dinka...wiesz co...on niema dziewczyny jakby co ;)

Posted

Zglaszam kandytature... Tylko czy zechce olbrzyma :evil_lol::evil_lol:
Wiecej zdjec Kelli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:mad::mad::mad:

[CENTER]:diabloti:[/CENTER]

Posted

[quote name='gops']
selket no rozrabia troszke i spac nie daje bo w nocy w kolowrotku wariuje ;)[/quote]
O to mój jakiś upośledek był, bo za nic nie kciał się nuaczyć w kołowrtoku biegać:angryy:

Posted

Ja swojego szkoliłam na ten kołowrotek, zeby biegał..Efekt byłby tak sami jakby wsadziła tam kamyk... Po jedneym takim szkoleniu wieczornym uznaliśmy, ze on jednak nie kce biegać...I w sumie zawsze spał, albo jadł, albo spał, albo jadł...Był chomiś,a tak jakby go nie było przez 4 latka :)

Posted

Ze szkoły;) nas liceum była taka mała zwierzęciarnia: rybki, świnka, chomiś, krab i cos jeszcze. I trzeba było się przez całą II klasę opiekować wybranym zwierzątkiem (kilka osób wybierało jakieś zwierzaczki), ja z koleżanką wzięłyśmy chomusia, ażeby mu nie było smutno to go domu zaniosłam i juz tam został aż do śmierci ;) I akwarium tyż ze szkoły buchnęłam ;)

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :multi::multi::loveu:

nie buchać mi zwierzątek! :) :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

ehh witamy wszystkich :roll:

izabela dzionek minal calkiem dobrze nie liczac 5 godz w szkole :)

jonQuilla dzisiaj czworonogi te wieksze mialy mala sprzeczke na szczescie kelcia ma tylko ranke na szyi..baster ja ugryzl i uciekl bo zabrala mu pilke..:roll:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ahh to guły....nie ładnie ze strony Kelli że psoci się starszym :roll:
pomachaj jej paluchem przed nosem ode mnie ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

dziendobry :razz:

jonQuilla juz pomachalam teraz ma focha na bastera i nawet nie siedzi w tym samym pokoju :roll:

Cheritka dobranoc za wczoraj i dziendobry za dzisiaj :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...