Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lisek to śliczny łagodny piesek, który bardzo potrzebuje nowego domu. Ma 6 lat, jest spokojny i opanowany. Szczenięcą euforię ma za sobą, więc nadaje się dla starszej osoby, albo takiej, która nie ma doświadczenia w obcowaniu z psem. Albo po prostu dla kogoś, kto chce mu pomóc!!!Chętnie pozował do zdjęć, nie bał się głaskania ani brania na ręce. Nie mam informacji w jakich okolicznościach trafił do Hotelu, ani czy oddał go własciciel. Nie jest wykastrowany. Jesli znacie kogoś, kto chciałby takiego kochanego psiaka, dajcie znać. Jego nr chip: 20169.
Piesek znajduje się w Hotelu dla Bezdomnych Zwierząt na ul. Kosodrzewiny 56 w Łodzi.

Telefon do Hotelu: (42) 671 34 49, 501 066 519
mail: [email protected]
adres: Łódź, ul. Kosodrzewiny 56
adres www: www.przytulisko.info
kontakt do mnie: [email protected]

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Enchantress* napisał(a):
Mnie niestety nie - ale to pewnie przez DGM - teraz strasznie wariuje.

hmmm.. nie wiem, czemu, ja tez widze normalnie. poprawiło się?

Posted

Tosiu może dopisz w tytule: mały, łagodny, spokojny kremowy (albo biszkoptowy) Lisek
i może nie pisz że nikt go nie chce, tylko że jest w przytulisku w Łodzi
co o tym myślisz ?

Posted

[quote name='madziamn']ja też za pierwszym razem nie widziałam ale weszłam jeszcze raz i są. ogłosiłam liska na www.etablica.com. ogłoszenie czeka na akceptację moderatora, jest też tutaj:http://www.petworld.pl/psy.html, na www.zx.pl czeka też na akceptację moderatora.
http://www.zywiecczyzna.pl/gielda.php?rodz=Zwierzeta- tu też jest lisek. ogłosiłam też liska w internetowym wydaniu super ekspresu.
wielkie dzięki!!!! :multi:

Posted

mulinka napisał(a):
Tosiu może dopisz w tytule: mały, łagodny, spokojny kremowy (albo biszkoptowy) Lisek
i może nie pisz że nikt go nie chce, tylko że jest w przytulisku w Łodzi
co o tym myślisz ?

pozmieniałam. nie wiem czemu, ale przy zmianie tytułu (czyli w zmianach zaawansowanych ) po zapisaniu znikają mi zdjęcia i telefony kontaktowe. Ktoś się na mnie uwziął najwyraźniej :watpliwy: :lmaa: