AngelOfDeath Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Donio']To ciekawe. Co za wszyscy? Mam dwa nicki od moich psów: Donio od grzywacza (Donovan Pastoral) i Wąski na Charcim Forum od whippeta (Keep the Faith Ypsylon). Maila chyba nie mam, a może mam - to mój syn wie, jak go proszę to mi sprawdza, bo ja nie umiem. Pani Marii chyba nie znam, a w każdym razie nie kojarzę, a na dogo wchodzę tylko na "dziewiątkę",[b] mały gnojku[/b]. Jak się nazywam można sprawdzić w jakimś katalogu, bo sporo wystawiałem. Mam na imię Piotr, pierwszy człon nazwiska mojej żony to nazwisko panieńskie.[/quote] przepraszam czy ja cie przezywam albo wymyslam jakies przekalenstwa na ciebie ?????
paniMysza Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 donio, jak masz zamiar obrazac kogokolwiek z nas to lepiej tutan nie przychodz.
resuruss Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Donio']To ciekawe. Co za wszyscy? Mam dwa nicki od moich psów: Donio od grzywacza (Donovan Pastoral) i Wąski na Charcim Forum od whippeta (Keep the Faith Ypsylon). Maila chyba nie mam, a może mam - to mój syn wie, jak go proszę to mi sprawdza, bo ja nie umiem. Pani Marii chyba nie znam, a w każdym razie nie kojarzę, a na dogo wchodzę tylko na "dziewiątkę", mały gnojku. Jak się nazywam można sprawdzić w jakimś katalogu, bo sporo wystawiałem. Mam na imię Piotr, pierwszy człon nazwiska mojej żony to nazwisko panieńskie.[/quote] Donio!Troche kultury.......:shake:
malawaszka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 boże kolejny ktoś ala SengaSengana?? po co tacy ludzie wchodzą na forum??? :mad:
AnkaW Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [B]Donio[/B] po co te epitety - mały gnojku, chłoptasiu, :shake: :shake: ja nie bardzo mam ochotę czytać takie coś na forum . Od tego jest pw.
sh_maniak Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Najlepsza obroną jest atak, a wyzwiska świadczą o braku argumentów!!!! :mad: . Angel napisał, ze ma bład na stronie, takie rzeczy się zdarzaja normalne jak osoba z zewnatrz jest webmasterem, nie rozumiem tylko czemu to ciebie aż tak irytuje:roll: czy ktos Twoja www sprawdza słowo po słowie?
onka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='AngelOfDeath']cholera dlaczego ja sie musze tlumaczyc a jakis tam g@#$% :mad::evil_lol::angryy: vel DONIO nie :shake::shake::shake::shake:/?????[/quote] Angel własnie tak tutaj jest ,najpierw ja potem ty, kto następny?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zaczyna byc ciekawie hahahah ja juz mam niełzy ubaw po prostu sie nie przejmuj, za błąd na stronie tez tutaj na mnie baty leciały ehhh po prostu luz i tyle jak napisała Jolka kij w mrowisko:roll: :lol: my tutaj sie bedziemy produkować a inni będa boki zrywać i po co? jest tyle innych tematów,że niektóre po prostu należało by ignorować:p
onka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='sh_maniak']Najlepsza obroną jest atak, a wyzwiska świadczą o braku argumentów!!!! :mad: . :roll: czy ktos Twoja www sprawdza słowo po słowie?[/quote] no ba :lol: i to jak dokładnie :) tutaj nie raz był tego przykład:lol:
Wind Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [COLOR="Red"]Donio, Na Forum obowiazuje cos takiego jak Regulamin Dogomanii. Czytales? Nie? To bardzo prosze uzupelnij braki informacji! Dyskusja na argumenty jest tutaj zawsze mile widziana, natomiast obrazanie drugiego Uzytkownika niedopuszczalne. pozdrawiam, Mod[/COLOR]
sh_maniak Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ja jestem za, kto moją sprawdzi :roll: i wyszuka błędy bo mi się nie chce :evil_lol:
Donio Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Do Winda. Czy istnieje techniczna możliwość sprawdzenia prywatnych wiadomości, nawet nie tyle treści, ile wysłanych i przysłanych. Donio do Angel wyszły: 13.12.05 o godz.21.51. i 28.01.06 o godz 21.04. Czy wyszedł jakikolwiek od Angel do Donio?
AngelOfDeath Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 dziekuje za zrozumienie bład na mojej stronie zostanie usuniety jak skonczy sie sesja , bo teraz nie mam do tego glowy .... donio mam nadzieje ze mi to wybaczysz jesli zrobie to za 2 tygonie ???
paniMysza Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Donio']Do Winda. Czy istnieje techniczna możliwość sprawdzenia prywatnych wiadomości, nawet nie tyle treści, ile wysłanych i przysłanych. Donio do Angel wyszły: 13.12.05 o godz.21.51. i 28.01.06 o godz 21.04. Czy wyszedł jakikolwiek od Angel do Donio?[/quote] ech, szkoda słow :shake:
Wind Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Donio']Do Winda. Czy istnieje techniczna możliwość sprawdzenia prywatnych wiadomości, nawet nie tyle treści, ile wysłanych i przysłanych. Donio do Angel wyszły: 13.12.05 o godz.21.51. i 28.01.06 o godz 21.04. Czy wyszedł jakikolwiek od Angel do Donio?[/QUOTE] Nie ma takiej mozliwosci. Prywatne wiadomosci sa znane tylko nadawcy i odbiorcy. pozdrawiam, W.
Dudek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [INDENT] [INDENT]Zaglądam tu od czasu do czasu i jeszcze rzadziej pisuję... :shake: Czy z powodu błędu na stronie trzeba było zmieszać z błotem Angela??:crazyeye: Jesteśmy tylko ludźmi i błędy się zdarzają... Pozdrawiam [/INDENT] [/INDENT]
AngelOfDeath Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 wiesz co donio , zaliles sie na topicu papillonow ze hodowcy sie nie chca podzielic z innymi :diabloti::diabloti::diabloti:ale widzac jak podchodzisz do ludzi teraz wcale sie nie dziwie ze nikt nie chcial Tobie nic powiedziec .... a teraz mozesz byc pewnien ze nikt tobie nic nie powie z kregu polskich hodowcow tej rasy juz ja sie o to postaram :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja jednak mam w tym srodowisku wiele znajomych [wiem to podle ale wydaje mi sie ze Donio na to nie zasluguje] i hodowczyni Xira tez sie o tym dowie jak tylko wroci z Włoch zastanawiam sie nad paroma osobami z kregu grzywaczy ktorzy dogo nie czytaja ...... sie pomysli
onka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 a ja tam bym sie napiła czegos z procentami:roll: ehhhh żywot matki karmiącej:roll: to może wirtualnie se stuknie ktos ze mną? :drink1: mało z tego to jeszcze bym:smokin: chyba dochodze do siebie:evil_lol:
Melisa Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Onka:drink1: :knajpa: :cunao: :popcorn: :ban: na :smokin: Dobrze,że dochodzisz do siebie :happy1:
Donio Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='AnkaW'][B]Donio[/B] po co te epitety - mały gnojku, chłoptasiu, :shake: :shake: ja nie bardzo mam ochotę czytać takie coś na forum . Od tego jest pw.[/quote] Masz rację AnkaW. Serdecznie przepraszam Aniołka za te epitety:oops: Gdyby rzeczywiście przyszedł do mnie taki w/w prv nie byłoby w ogóle sprawy. Pozdrawiam. P.S. Angel, dobrze wiesz, że mi nic nie odpisałeś. P.S. A pozostałe posty świadczą same za siebie. I Twoje, i moje.
resuruss Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Donio!Moze nie powinnam sie wtracac ,ale nie moge przemilczec ..... Angel na GG zacytowal mi Twojego PW z pytaniami o wystawe.....zacytowal rowniez odpowiedz......Nie sadze ,zeby mial jakis interes w tym zeby Ci nie odpisac..... Dlaczego nikt nie pomyslal ,ze jakis problem z serwerem mogl zaklocic dotarcie pw???? Mi czesto pw a takze posty znikaja i laduja gdzies w wirtualnym kosmosie....... Moze tu tez sie tak stalo.....:roll:
AnkaW Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='onka']a ja tam bym sie napiła czegos z procentami:roll: ehhhh żywot matki karmiącej:roll: to może wirtualnie se stuknie ktos ze mną? :drink1: mało z tego to jeszcze bym:smokin: chyba dochodze do siebie:evil_lol:[/quote] [COLOR=red][B]Onka[/B][/COLOR] ja tak :drink1: :smokin: mniej wirtualnie, ale przyjdzie i czas na Ciebie :multi: :shiny: :eviltong: Cóż trzeba swoje odcierpieć, a nie tylko przyjemności.:evil_lol:
maga18 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :shake: głowa mała co sie tu dzieje... Donio nie rozumiem Twojej ingerencji w strone Angela... to ze pomyliły mu sie wystawy zostalo juz napisane... a co do tego czy umiesci na stronie Kalisz i ocene bdb to wylacznie jego sprawa! Nie kazdy daje na swoja strone oceny inne niz doskonale i trzeba to uszanowac i zrozumiec... Ponadto zachowałes sie tak jakby to omyłkowe CWC i I miejsce Sphinxa w Kaliszu 'obraziło' wynik Twojego psa, który niby został NPwR - a sam pisales ze NPwR i NSwR nie byly wybierane... :hmmmm: A co do PW - takie sprawy załatwia się na meila lub GG - byles na stronie Angela - tam jest meil - a tu na DGM jest gg a nawet skype :crazyeye: :) Do mnie wczoraj Nesjanka wyslala PW i do dzis go nie mam - czary mary??? A moze nie wyslala?? :diabloti: :lol: I ostatnia kwestia... nie bylo trzeba przywlekać tej sprawy na forum publiczne... ale tak jak pisałam mam wrazenie ze przez tą pomyłke na stronie 'obrażono' Twojego psa...
Iwona Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='maga18']:shake: Nie kazdy daje na swoja strone oceny inne niz doskonale i trzeba to uszanowac i zrozumiec... .[/quote] Hej -chciałam właśnie nawiązać do tego fragmentu- [B]abstra***ąc zupełnie od sprawy Donia i Angela[/B]. Co myślicie o takim wybiórczym informowaniu o wystawach i ocenach ? Mnie osobiście bardzo podoba się zamieszczanie ocen z wystaw ale nie wybiórczo , a do tego jak są zamieszczone opisy z karty ocen to już super :multi: - nie popieram jednak ogłaszania na stronie samych wybitnych osiągnięć- jest to mylące i nie odzwierciedla stanu faktycznego.Jak ktoś nie chce dzielić się takimi informacjami to uważam,że nie powinien wcale ich zamieszczać- chyba jest istotna różnica jak poda sie np.20 wystaw w tym 5 zwycięstw a informacją o 5 wystawach i 5 zwycięstwach:lol:
Iwona Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='Iwona'][B]abstra***ąc [/B][/quote] Hihihihi- ale mądrala z programu tępiącego wulgaryzmy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts