Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Donio']To ciekawe. Co za wszyscy? Mam dwa nicki od moich psów: Donio od grzywacza (Donovan Pastoral) i Wąski na Charcim Forum od whippeta (Keep the Faith Ypsylon). Maila chyba nie mam, a może mam - to mój syn wie, jak go proszę to mi sprawdza, bo ja nie umiem. Pani Marii chyba nie znam, a w każdym razie nie kojarzę, a na dogo wchodzę tylko na "dziewiątkę",[b] mały gnojku[/b]. Jak się nazywam można sprawdzić w jakimś katalogu, bo sporo wystawiałem. Mam na imię Piotr, pierwszy człon nazwiska mojej żony to nazwisko panieńskie.[/quote]

przepraszam czy ja cie przezywam albo wymyslam jakies przekalenstwa na ciebie ?????

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Donio']To ciekawe. Co za wszyscy? Mam dwa nicki od moich psów: Donio od grzywacza (Donovan Pastoral) i Wąski na Charcim Forum od whippeta (Keep the Faith Ypsylon). Maila chyba nie mam, a może mam - to mój syn wie, jak go proszę to mi sprawdza, bo ja nie umiem. Pani Marii chyba nie znam, a w każdym razie nie kojarzę, a na dogo wchodzę tylko na "dziewiątkę", mały gnojku. Jak się nazywam można sprawdzić w jakimś katalogu, bo sporo wystawiałem. Mam na imię Piotr, pierwszy człon nazwiska mojej żony to nazwisko panieńskie.[/quote]

Donio!Troche kultury.......:shake:

Posted

[B]Donio[/B] po co te epitety - mały gnojku, chłoptasiu, :shake: :shake: ja nie bardzo mam ochotę czytać takie coś na forum . Od tego jest pw.

Posted

Najlepsza obroną jest atak, a wyzwiska świadczą o braku argumentów!!!! :mad: .

Angel napisał, ze ma bład na stronie, takie rzeczy się zdarzaja normalne jak osoba z zewnatrz jest webmasterem, nie rozumiem tylko czemu to ciebie aż tak irytuje:roll: czy ktos Twoja www sprawdza słowo po słowie?

Posted

[quote name='AngelOfDeath']cholera dlaczego ja sie musze tlumaczyc a jakis tam g@#$% :mad::evil_lol::angryy: vel DONIO nie :shake::shake::shake::shake:/?????[/quote]

Angel własnie tak tutaj jest ,najpierw ja potem ty, kto następny?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zaczyna byc ciekawie hahahah ja juz mam niełzy ubaw
po prostu sie nie przejmuj, za błąd na stronie tez tutaj na mnie baty leciały
ehhh
po prostu luz i tyle

jak napisała Jolka kij w mrowisko:roll: :lol: my tutaj sie bedziemy produkować a inni będa boki zrywać i po co?
jest tyle innych tematów,że niektóre po prostu należało by ignorować:p

Posted

[quote name='sh_maniak']Najlepsza obroną jest atak, a wyzwiska świadczą o braku argumentów!!!! :mad: .

:roll: czy ktos Twoja www sprawdza słowo po słowie?[/quote]

no ba :lol: i to jak dokładnie :) tutaj nie raz był tego przykład:lol:

Posted

[COLOR="Red"]Donio,

Na Forum obowiazuje cos takiego jak Regulamin Dogomanii.

Czytales? Nie? To bardzo prosze uzupelnij braki informacji!

Dyskusja na argumenty jest tutaj zawsze mile widziana, natomiast obrazanie drugiego Uzytkownika niedopuszczalne.

pozdrawiam,

Mod[/COLOR]

Posted

Do Winda.
Czy istnieje techniczna możliwość sprawdzenia prywatnych wiadomości, nawet nie tyle treści, ile wysłanych i przysłanych. Donio do Angel wyszły: 13.12.05 o godz.21.51. i 28.01.06 o godz 21.04. Czy wyszedł jakikolwiek od Angel do Donio?

Posted

dziekuje za zrozumienie bład na mojej stronie zostanie usuniety jak skonczy sie sesja , bo teraz nie mam do tego glowy .... donio mam nadzieje ze mi to wybaczysz jesli zrobie to za 2 tygonie ???

Posted

[quote name='Donio']Do Winda.
Czy istnieje techniczna możliwość sprawdzenia prywatnych wiadomości, nawet nie tyle treści, ile wysłanych i przysłanych. Donio do Angel wyszły: 13.12.05 o godz.21.51. i 28.01.06 o godz 21.04. Czy wyszedł jakikolwiek od Angel do Donio?[/quote]

ech, szkoda słow :shake:

Posted

[quote name='Donio']Do Winda.
Czy istnieje techniczna możliwość sprawdzenia prywatnych wiadomości, nawet nie tyle treści, ile wysłanych i przysłanych. Donio do Angel wyszły: 13.12.05 o godz.21.51. i 28.01.06 o godz 21.04. Czy wyszedł jakikolwiek od Angel do Donio?[/QUOTE]

Nie ma takiej mozliwosci. Prywatne wiadomosci sa znane tylko nadawcy i odbiorcy.

pozdrawiam,

W.

Posted

[INDENT]
[INDENT]Zaglądam tu od czasu do czasu i jeszcze rzadziej pisuję...
:shake:
Czy z powodu błędu na stronie trzeba było zmieszać z błotem Angela??:crazyeye: Jesteśmy tylko ludźmi i błędy się zdarzają...

Pozdrawiam

[/INDENT]
[/INDENT]

Posted

wiesz co donio , zaliles sie na topicu papillonow ze hodowcy sie nie chca podzielic z innymi :diabloti::diabloti::diabloti:ale widzac jak podchodzisz do ludzi teraz wcale sie nie dziwie ze nikt nie chcial Tobie nic powiedziec .... a teraz mozesz byc pewnien ze nikt tobie nic nie powie z kregu polskich hodowcow tej rasy juz ja sie o to postaram :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ja jednak mam w tym srodowisku wiele znajomych [wiem to podle ale wydaje mi sie ze Donio na to nie zasluguje] i hodowczyni Xira tez sie o tym dowie jak tylko wroci z Włoch zastanawiam sie nad paroma osobami z kregu grzywaczy ktorzy dogo nie czytaja ......

sie pomysli

Posted

a ja tam bym sie napiła czegos z procentami:roll: ehhhh
żywot matki karmiącej:roll:
to może wirtualnie se stuknie ktos ze mną?
:drink1: mało z tego to jeszcze bym:smokin:
chyba dochodze do siebie:evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaW'][B]Donio[/B] po co te epitety - mały gnojku, chłoptasiu, :shake: :shake: ja nie bardzo mam ochotę czytać takie coś na forum . Od tego jest pw.[/quote]

Masz rację AnkaW. Serdecznie przepraszam Aniołka za te epitety:oops:
Gdyby rzeczywiście przyszedł do mnie taki w/w prv nie byłoby w ogóle sprawy.
Pozdrawiam.
P.S. Angel, dobrze wiesz, że mi nic nie odpisałeś.
P.S. A pozostałe posty świadczą same za siebie. I Twoje, i moje.

Posted

Donio!Moze nie powinnam sie wtracac ,ale nie moge przemilczec .....
Angel na GG zacytowal mi Twojego PW z pytaniami o wystawe.....zacytowal rowniez odpowiedz......Nie sadze ,zeby mial jakis interes w tym zeby Ci nie odpisac.....
Dlaczego nikt nie pomyslal ,ze jakis problem z serwerem mogl zaklocic dotarcie pw????
Mi czesto pw a takze posty znikaja i laduja gdzies w wirtualnym kosmosie.......
Moze tu tez sie tak stalo.....:roll:

Posted

[quote name='onka']a ja tam bym sie napiła czegos z procentami:roll: ehhhh
żywot matki karmiącej:roll:
to może wirtualnie se stuknie ktos ze mną?
:drink1: mało z tego to jeszcze bym:smokin:
chyba dochodze do siebie:evil_lol:[/quote]

[COLOR=red][B]Onka[/B][/COLOR] ja tak :drink1: :smokin: mniej wirtualnie, ale przyjdzie i czas na Ciebie :multi: :shiny: :eviltong: Cóż trzeba swoje odcierpieć, a nie tylko przyjemności.:evil_lol:

Posted

:shake:
głowa mała co sie tu dzieje...

Donio nie rozumiem Twojej ingerencji w strone Angela... to ze pomyliły mu sie wystawy zostalo juz napisane... a co do tego czy umiesci na stronie Kalisz i ocene bdb to wylacznie jego sprawa! Nie kazdy daje na swoja strone oceny inne niz doskonale i trzeba to uszanowac i zrozumiec...
Ponadto zachowałes sie tak jakby to omyłkowe CWC i I miejsce Sphinxa w Kaliszu 'obraziło' wynik Twojego psa, który niby został NPwR - a sam pisales ze NPwR i NSwR nie byly wybierane... :hmmmm:

A co do PW - takie sprawy załatwia się na meila lub GG - byles na stronie Angela - tam jest meil - a tu na DGM jest gg a nawet skype :crazyeye: :)
Do mnie wczoraj Nesjanka wyslala PW i do dzis go nie mam - czary mary??? A moze nie wyslala?? :diabloti: :lol:

I ostatnia kwestia... nie bylo trzeba przywlekać tej sprawy na forum publiczne... ale tak jak pisałam mam wrazenie ze przez tą pomyłke na stronie 'obrażono' Twojego psa...

Posted

[quote name='maga18']:shake:
Nie kazdy daje na swoja strone oceny inne niz doskonale i trzeba to uszanowac i zrozumiec... .[/quote]

Hej -chciałam właśnie nawiązać do tego fragmentu- [B]abstra***ąc zupełnie od sprawy Donia i Angela[/B]. Co myślicie o takim wybiórczym informowaniu o wystawach i ocenach ?
Mnie osobiście bardzo podoba się zamieszczanie ocen z wystaw ale nie wybiórczo , a do tego jak są zamieszczone opisy z karty ocen to już super :multi: - nie popieram jednak ogłaszania na stronie samych wybitnych osiągnięć- jest to mylące i nie odzwierciedla stanu faktycznego.Jak ktoś nie chce dzielić się takimi informacjami to uważam,że nie powinien wcale ich zamieszczać- chyba jest istotna różnica jak poda sie np.20 wystaw w tym 5 zwycięstw a informacją o 5 wystawach i 5 zwycięstwach:lol:

Posted

[quote name='Iwona'][B]abstra***ąc [/B][/quote]

Hihihihi- ale mądrala z programu tępiącego wulgaryzmy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...