flashka-g Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 No to super!! strasznie sie ciesze ze Toffi tyle zwalczył!! ja takze czekam na wyniki moich znajomych w Trencina..ale narazie głucho:mad:
resuruss Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='matrix.....']Gratuluję serdecznie :) trzymam teraz za Asanpi i ... powinna Basia napisać ... jest jeszcze na wystawie - Luna cac, cacib i bob !![/quote] [SIZE=3]Basiu !!!Gratulacje!!!!!Suuuuuuuuuuper!!!!![/SIZE]
góral Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 GRATULACJE dla wygranych. Luna dzielnie się spisała:lol:
AngelOfDeath Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [SIZE=7][COLOR=DarkOrange][U][I][B]MAGA SUPER GRATULUJEEEEEEEEE :*:* DLA TOFFFIKA :loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=5] MOWILEM CI ZE TAK BEDZIE [/SIZE] :cool3:[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
resuruss Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [SIZE=4][COLOR=magenta]Sh_maniak!!!!Pieknie!!!!!!Bardzo gratuluje!!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Teraz czekam na wiesci z BoG!!!![/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Ladnie sie usmiechac do p.sedziego prosze ;) [/COLOR]
gruca Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ja również Wam dziewczyny gratuluję ,spisałyście się na 6 Maga18 no to teraz jak masz CACIBA ,musisz jeżdzić i skończyć INTERA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
flashka-g Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 heh gruca ja powiem tak najciezej zdobyc pierwszego i ostatniego Caciba;)) Własciciwie z 1 nie mialam problemu..ale pamietam ze musiałam zdobyc jeszcze CACIB w Polsce..najgorzej bylo z ostatnim caly czas Res. za psami co nie były Interami. wrr Heh zawsze mialam tylko szczescie miec res za Gessi. Gratuluje wszystkim:)) I postaram sie zajrzec do magi w Brnie na ring bo na pewno takze jade:)
gruca Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='flashka-g']heh gruca ja powiem tak najciezej zdobyc pierwszego i ostatniego Caciba;)) Własciciwie z 1 nie mialam problemu..ale pamietam ze musiałam zdobyc jeszcze CACIB w Polsce..najgorzej bylo z ostatnim caly czas Res. za psami co nie były Interami. wrr Heh zawsze mialam tylko szczescie miec res za Gessi. Gratuluje wszystkim:)) I postaram sie zajrzec do magi w Brnie na ring bo na pewno takze jade:)[/QUOTE] A kto powiedział że jest łatwo o CACIBA ,niech się Maga18 też troszeczkę najeżdzi,podenerwuje ,ale jak go już uzyska to będzie mile wspominać niektóre porażki.
flashka-g Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 no nie jest łatwo..dlatego jestem dumna z Toffika:))
matrix..... Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='flashka-g']heh gruca ja powiem tak najciezej zdobyc pierwszego i ostatniego Caciba;))[/QUOTE] Flashka nie strasz :) my szykujemy się do Opola po ostatni ... ;)
Em-ka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=darkorchid]:multi: Maga18:[/COLOR] BRAWO!!![/SIZE][/FONT][/B] :multi: [/CENTER]
Em-ka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [B][COLOR=darkorchid]Jolka:[/COLOR][/B] ale macie fajne zdjęcie - dopiero teraz je wylukałam :oops: [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/7853/jola8mv.jpg[/IMG]
flashka-g Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='matrix.....']Flashka nie strasz :) my szykujemy się do Opola po ostatni ... ;)[/quote] myśle ze nie bedziecie miec z tym problemu :razz:
Iwona Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 [SIZE=6][COLOR=Lime]Maga i Sh-maniak- wielkie gratulacje, wymiziajcie psiaki :B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly: [/COLOR][/SIZE]
AnkaW Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [SIZE=5][COLOR=red][B][COLOR=blue]Maga, Sh-maniak[/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red][B]WIELKIE GRATULACJE[/B][/COLOR][/SIZE] :laola: :laola:
resuruss Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Nasze dzisiejsze zwyciezczynie jada do domu!!!!Wlasnie dzwonily,maja zdjecia!
AnkaW Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Ale pewnie będziemy musieli poczekać na nie do jutra :roll: :roll: :placz:
AnkaW Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 bo pewnie będą padnięte i tylko wpadną na chwilkę, ale się nie dziwię :shake: :shake: ;)
resuruss Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 AnkaW!!!! Mysle ,ze dzisiejsze emocje i radosc pozwola wstawic zdjecia ;)
Recommended Posts