Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matrix.....']Gratuluję serdecznie :)
trzymam teraz za Asanpi
i ... powinna Basia napisać ... jest jeszcze na wystawie - Luna cac, cacib i bob !![/quote]

[SIZE=3]Basiu !!!Gratulacje!!!!!Suuuuuuuuuuper!!!!![/SIZE]

Posted

[SIZE=7][COLOR=DarkOrange][U][I][B]MAGA SUPER GRATULUJEEEEEEEEE :*:* DLA TOFFFIKA :loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[SIZE=5] MOWILEM CI ZE TAK BEDZIE [/SIZE] :cool3:[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]

Posted

[SIZE=4][COLOR=magenta]Sh_maniak!!!!Pieknie!!!!!!Bardzo gratuluje!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Teraz czekam na wiesci z BoG!!!![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Ladnie sie usmiechac do p.sedziego prosze ;) [/COLOR]

Posted

Ja również Wam dziewczyny gratuluję ,spisałyście się na 6
Maga18 no to teraz jak masz CACIBA ,musisz jeżdzić i skończyć INTERA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

heh gruca ja powiem tak najciezej zdobyc pierwszego i ostatniego Caciba;)) Własciciwie z 1 nie mialam problemu..ale pamietam ze musiałam zdobyc jeszcze CACIB w Polsce..najgorzej bylo z ostatnim caly czas Res. za psami co nie były Interami. wrr Heh zawsze mialam tylko szczescie miec res za Gessi. Gratuluje wszystkim:)) I postaram sie zajrzec do magi w Brnie na ring bo na pewno takze jade:)

Posted

[quote name='flashka-g']heh gruca ja powiem tak najciezej zdobyc pierwszego i ostatniego Caciba;)) Własciciwie z 1 nie mialam problemu..ale pamietam ze musiałam zdobyc jeszcze CACIB w Polsce..najgorzej bylo z ostatnim caly czas Res. za psami co nie były Interami. wrr Heh zawsze mialam tylko szczescie miec res za Gessi. Gratuluje wszystkim:)) I postaram sie zajrzec do magi w Brnie na ring bo na pewno takze jade:)[/QUOTE]

A kto powiedział że jest łatwo o CACIBA ,niech się Maga18 też troszeczkę najeżdzi,podenerwuje ,ale jak go już uzyska to będzie mile wspominać niektóre porażki.

Posted

[B][COLOR=darkorchid]Jolka:[/COLOR][/B] ale macie fajne zdjęcie - dopiero teraz je wylukałam :oops:

[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/7853/jola8mv.jpg[/IMG]

Posted

[SIZE=6][COLOR=Lime]Maga i Sh-maniak- wielkie gratulacje, wymiziajcie psiaki
:B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly::BIG::B-fly:
[/COLOR][/SIZE]

Posted

[SIZE=5][COLOR=red][B][COLOR=blue]Maga, Sh-maniak[/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red][B]WIELKIE GRATULACJE[/B][/COLOR][/SIZE]
:laola: :laola:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...