Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje nie raz zostały zamkniete w kiblu :eviltong: Milka to sie dobija i szybko sie zawsze ktos zorientuje ze tam jest... a Toffi to sie skuli na dywaniku i bedzie siedzial az nam sie przypomni ze psa brakuje :lol:

Posted

[quote name='Germanika']U mnie jest podobnie,teraz liczę psy po wejściu:lol:[/quote] Ha!- przy [SIZE=3]wejściu[/SIZE] były trzy:evil_lol:
A i jeszcze jedno zdarzenie. Miałm kiedyś" charakterną":cool3: jamniczkę , która miała smycz automatyczną, a zdarzało jej się ociągać z powrotami do domu. Wracamy kiedyś ze spaceru, Alfa ciągnie się za mną, wchodzę do klatki- drzwi z samozamykaczem- ciągnę psa nie oglądając się za siebie- ciągnę ściągając windę w międzyczasie:cool3:, ciągnę i powoli zaczynam klnąć pod nosem na upartego psa, w końcu odwracam się a tam za zamkniętymi drzwiami Alfa prawie :grab:. Od tego czasu oglądam się już za siebie i jestem wrogiem automatycznych smyczy :evil_lol:. [SIZE=1]Paskudna pańcia:shake:[/SIZE]

Posted

Ja tak o mało nie udusiłem Pikatchu,a on taki dobry i chroni mnie przed kosmitami,krok w krok za mną,mopsy są przecudowne,zawsze będę miał mopsa.
P.S.I teraz się zacznie,naraziłem się KOSMITOM!!!!!

Posted

Unas byli w niedziele i dysk zostal przez nich uszkodzony dokonalismy transplantacji i nowy organ zostal odrzucony...ja dzisiaj w desperacji sprawdzalam wszystko .....oczywiscie zawinili grzywaczykowi KOSMICI .MALUCHY poznaja swiat:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Germanika']W sumie mogliby mnie porwać,wreszcie bym miał urlop:lol: Bo niestety nie mogę znaleźć szafy....[/quote]

Ja szafe mam .....ale przejsc nie potrafie.....

Posted

GERMANIKA po co CI szafa ja marze o hamaku pod sufitem ...tylko jak tam wchodzic lulu coby kosmici nie weszli...moze KTOS ma jakis patent na noc bez malutkich BRACISZKOW :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='Agama']GERMANIKA po co CI szafa ja marze o hamaku pod sufitem ...tylko jak tam wchodzic lulu coby kosmici nie weszli...moze KTOS ma jakis patent na noc bez malutkich BRACISZKOW :evil_lol: :lol:[/quote]

Agama!!!Ja mysle ,ze spanie na dworze skutecznie by ich odstraszylo....:evil_lol:

Posted

[quote name='Agama']moze KTOS ma jakis patent na noc bez malutkich BRACISZKOW :evil_lol: :lol:[/quote]
Zamknięte drzwi przed nosem:evil_lol:

Posted

[quote name='Agama']TO ja juz wolespanko pelne pieskow niz stereo do kwadratu piskow skomlen i drapania w drzwi:lol:[/quote]
Też prawda:cool3:, i dlatego jakos coraz mniejsze te nasze łóżka:evil_lol:, ale chciałaś rad to je dostałaś:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...