resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Mowie ,ze grzywki to kosmici.....predkosc swiatla itd.....;) :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 moje nie raz zostały zamkniete w kiblu :eviltong: Milka to sie dobija i szybko sie zawsze ktos zorientuje ze tam jest... a Toffi to sie skuli na dywaniku i bedzie siedzial az nam sie przypomni ze psa brakuje :lol:
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 U mnie tylko Bulka taka "Blyskawiczna"....reszta wieje do domu az sie kurzy.....W doopki zimno....:evil_lol:
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Najnowsze newsy...kosmici pojawili sie w Poznaniu.....:evil_lol: GG tam padlo....
Germanika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Hmm,i teraz nie wiem czy mam sie cieszyć,czy nie:roll:
Iwona Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='Germanika']U mnie jest podobnie,teraz liczę psy po wejściu:lol:[/quote] Ha!- przy [SIZE=3]wejściu[/SIZE] były trzy:evil_lol: A i jeszcze jedno zdarzenie. Miałm kiedyś" charakterną":cool3: jamniczkę , która miała smycz automatyczną, a zdarzało jej się ociągać z powrotami do domu. Wracamy kiedyś ze spaceru, Alfa ciągnie się za mną, wchodzę do klatki- drzwi z samozamykaczem- ciągnę psa nie oglądając się za siebie- ciągnę ściągając windę w międzyczasie:cool3:, ciągnę i powoli zaczynam klnąć pod nosem na upartego psa, w końcu odwracam się a tam za zamkniętymi drzwiami Alfa prawie :grab:. Od tego czasu oglądam się już za siebie i jestem wrogiem automatycznych smyczy :evil_lol:. [SIZE=1]Paskudna pańcia:shake:[/SIZE]
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Germanika']Hmm,i teraz nie wiem czy mam sie cieszyć,czy nie:roll:[/quote] Zalezy jak dlugo tam zagoszcza i gdzie sie potem skieruja...;)
Germanika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ja tak o mało nie udusiłem Pikatchu,a on taki dobry i chroni mnie przed kosmitami,krok w krok za mną,mopsy są przecudowne,zawsze będę miał mopsa. P.S.I teraz się zacznie,naraziłem się KOSMITOM!!!!!
Agama Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Unas byli w niedziele i dysk zostal przez nich uszkodzony dokonalismy transplantacji i nowy organ zostal odrzucony...ja dzisiaj w desperacji sprawdzalam wszystko .....oczywiscie zawinili grzywaczykowi KOSMICI .MALUCHY poznaja swiat:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Germanika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 W sumie mogliby mnie porwać,wreszcie bym miał urlop:lol: Bo niestety nie mogę znaleźć szafy....
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Agama!!!!Normalnie ta transplantacja mnie powala na lopatki.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . A z kosmitami mialam racje....;)
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Germanika']W sumie mogliby mnie porwać,wreszcie bym miał urlop:lol: Bo niestety nie mogę znaleźć szafy....[/quote] Ja szafe mam .....ale przejsc nie potrafie.....
Germanika Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Sądzę,że takie szafy są,tylko my już jesteśmy za duuziiii
Agama Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 GERMANIKA po co CI szafa ja marze o hamaku pod sufitem ...tylko jak tam wchodzic lulu coby kosmici nie weszli...moze KTOS ma jakis patent na noc bez malutkich BRACISZKOW :evil_lol: :lol:
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Agama']GERMANIKA po co CI szafa ja marze o hamaku pod sufitem ...tylko jak tam wchodzic lulu coby kosmici nie weszli...moze KTOS ma jakis patent na noc bez malutkich BRACISZKOW :evil_lol: :lol:[/quote] Agama!!!Ja mysle ,ze spanie na dworze skutecznie by ich odstraszylo....:evil_lol:
Iwona Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='Agama']moze KTOS ma jakis patent na noc bez malutkich BRACISZKOW :evil_lol: :lol:[/quote] Zamknięte drzwi przed nosem:evil_lol:
Agama Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 TO ja juz wolespanko pelne pieskow niz stereo do kwadratu piskow skomlen i drapania w drzwi:lol:
Iwona Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='Agama']TO ja juz wolespanko pelne pieskow niz stereo do kwadratu piskow skomlen i drapania w drzwi:lol:[/quote] Też prawda:cool3:, i dlatego jakos coraz mniejsze te nasze łóżka:evil_lol:, ale chciałaś rad to je dostałaś:loveu:
resuruss Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Jedyna pociecha ,ze to nie dogi niemieckie ;)
Recommended Posts