maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 wybacz ale ja chyba nie bede miala ochoty jechac pociagiem do Opola z klatką :evil_lol: :mad: chyba ze do Brna to przez Legnice pojedziemy to wtedy moge wziasc co chcesz :lol: :cool3: :cool3: :cool3:
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Ja z Brna mam trochę przykre wspomnienia. Zgłosilam psa w trminie, opłaciłam normalnie i juz mieliśmy jechać na wystawę, ale cos mnie tknęło, aby jeszcze zadzwonić. Zadzwoniłam zapytać się o ktorej są buldożki, babeczka zapytała o jakiego psa chodzi i powiedziała, że nie ma go w katalogu więc nie mam po co jechać. Do tej pory, pomimo kilkakrotnego pisania do nich, oplaty za wystawę mi nie zwrócono
sh_maniak Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='maga18']wybacz ale ja chyba nie bede miala ochoty jechac pociagiem do Opola z klatką :evil_lol: :mad: chyba ze do Brna to przez Legnice pojedziemy to wtedy moge wziasc co chcesz :lol: :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] a co mi jeszcze mozesz dać, to pomyśle :eviltong: A tak na serio duo waży ta twoja klatka?? Bo zobacz jak cie tato wsadzi do pociaga, a ja z niego odbiore, to problemu z nia nie będzie ;)
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='sh_maniak']a co mi jeszcze mozesz dać, to pomyśle :eviltong: A tak na serio duo waży ta twoja klatka?? Bo zobacz jak cie tato wsadzi do pociaga, a ja z niego odbiore, to problemu z nia nie będzie ;)[/QUOTE] hahahaha - tato mnie wsadzi - hahaha :lol: dobre :eviltong: wiec mnie nie wsadzi :p a ja bede jechala busem do Wrocka i stamtad pociagiem do Opola :shake: wiec jakos nie bardzo... a ta moja klata bog wie jak ciezka nie jest... ale tez za duza nie jest.... Twoj sh to by sie nie wyprostowal w niej w pozycji siedzacej :eviltong: :lol:
sh_maniak Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Nie widziałas tego transportera co mam na strychu :eviltong: Więc klatka lepsza ;) Bo ten mój gigant sie do auta, którym mamy jechac do bagaznika nie mieści :shake:
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='maga18']to jechalas nie majac potwierdzenia?????[/quote]Właśnie m.in. dlatego zadzwoniłam i okazało się, że nie jestem w katalogu. Potwierdzenie idzie normalną pocztą, a nie poleconym i nie zawsze dochodzi
Germanika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img235.imageshack.us/img235/8355/tndscn01537ed.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://img235.imageshack.us/img235/5494/tndscn01622xt.jpg[/IMG] Brno'05.Zamieszczam zdjęcia dla ukazania tego "lodowiska"
Germanika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Choć było ślisko,ja,Brno wspominam bardzo dobrze.Nabab dostał cacib,bob,v-bog.
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 ale fajne fotki :klacz: a lodowisko na prawdę straszne :crazyeye: biedne psiule musiały po takim czymś śmigać - wystawcy zresztą też :shake: Germanika :roll: teraz mylę Ciebie z Natą bo ona ma takiego mopsa w avatarku :shake: :oops:
resuruss Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Mi sie podobal,ale juz napisalam ,ze wole grzywaczki. Nie to ,ze nie lubie mopsow ,bo sa urokliwe,ale grzywaczki sa na pierwszym miejscu.
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Germanika']Ja jadę w czerwcu do Brna.[/QUOTE] :hmmmm: w czerwcu? to w czerwcu jest tam wystawa? \z tego co ja wiem to jest w lutym i we wrzesniu... :roll:
resuruss Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Germanika']Taaaaaa.....[/quote] Ano taaaaaa ;)
góral Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='maga18']:hmmmm: w czerwcu? to w czerwcu jest tam wystawa? \z tego co ja wiem to jest w lutym i we wrzesniu... :roll:[/quote] Brno jest zawsze 3 razy w roku w lutym i w czerwcu są międzynarodowe, a we wrześniu krajowa.
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='góral']Brno jest zawsze 3 razy w roku w lutym i w czerwcu są międzynarodowe, a we wrześniu krajowa.[/QUOTE] rzeczywiscie :)
maga18 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Germanika']No to w avatarku jest mój kolejny pies.[/QUOTE] :crazyeye: naprawde????????????:crazyeye:
Recommended Posts