Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

wybacz ale ja chyba nie bede miala ochoty jechac pociagiem do Opola z klatką :evil_lol: :mad:
chyba ze do Brna to przez Legnice pojedziemy to wtedy moge wziasc co chcesz :lol: :cool3: :cool3: :cool3:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja z Brna mam trochę przykre wspomnienia. Zgłosilam psa w trminie, opłaciłam normalnie i juz mieliśmy jechać na wystawę, ale cos mnie tknęło, aby jeszcze zadzwonić. Zadzwoniłam zapytać się o ktorej są buldożki, babeczka zapytała o jakiego psa chodzi i powiedziała, że nie ma go w katalogu więc nie mam po co jechać. Do tej pory, pomimo kilkakrotnego pisania do nich, oplaty za wystawę mi nie zwrócono

Posted

[quote name='maga18']wybacz ale ja chyba nie bede miala ochoty jechac pociagiem do Opola z klatką :evil_lol: :mad:
chyba ze do Brna to przez Legnice pojedziemy to wtedy moge wziasc co chcesz :lol: :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]

a co mi jeszcze mozesz dać, to pomyśle :eviltong:

A tak na serio duo waży ta twoja klatka??
Bo zobacz jak cie tato wsadzi do pociaga, a ja z niego odbiore, to problemu z nia nie będzie ;)

Posted

[quote name='sh_maniak']a co mi jeszcze mozesz dać, to pomyśle :eviltong:

A tak na serio duo waży ta twoja klatka??
Bo zobacz jak cie tato wsadzi do pociaga, a ja z niego odbiore, to problemu z nia nie będzie ;)[/QUOTE]

hahahaha - tato mnie wsadzi - hahaha :lol:
dobre :eviltong:
wiec mnie nie wsadzi :p
a ja bede jechala busem do Wrocka i stamtad pociagiem do Opola :shake: wiec jakos nie bardzo... a ta moja klata bog wie jak ciezka nie jest... ale tez za duza nie jest.... Twoj sh to by sie nie wyprostowal w niej w pozycji siedzacej :eviltong: :lol:

Posted

Nie widziałas tego transportera co mam na strychu :eviltong:
Więc klatka lepsza ;)
Bo ten mój gigant sie do auta, którym mamy jechac do bagaznika nie mieści :shake:

Posted

[quote name='maga18']to jechalas nie majac potwierdzenia?????[/quote]Właśnie m.in. dlatego zadzwoniłam i okazało się, że nie jestem w katalogu. Potwierdzenie idzie normalną pocztą, a nie poleconym i nie zawsze dochodzi

Posted

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img235.imageshack.us/img235/8355/tndscn01537ed.jpg[/IMG][/URL]
[IMG]http://img235.imageshack.us/img235/5494/tndscn01622xt.jpg[/IMG]
Brno'05.Zamieszczam zdjęcia dla ukazania tego "lodowiska"

Posted

ale fajne fotki :klacz: a lodowisko na prawdę straszne :crazyeye: biedne psiule musiały po takim czymś śmigać - wystawcy zresztą też :shake:

Germanika :roll: teraz mylę Ciebie z Natą bo ona ma takiego mopsa w avatarku :shake: :oops:

Posted

[quote name='Germanika']Ja jadę w czerwcu do Brna.[/QUOTE]

:hmmmm: w czerwcu? to w czerwcu jest tam wystawa? \z tego co ja wiem to jest w lutym i we wrzesniu... :roll:

Posted

[quote name='maga18']:hmmmm: w czerwcu? to w czerwcu jest tam wystawa? \z tego co ja wiem to jest w lutym i we wrzesniu... :roll:[/quote]

Brno jest zawsze 3 razy w roku w lutym i w czerwcu są międzynarodowe, a we wrześniu krajowa.

Posted

[quote name='góral']Brno jest zawsze 3 razy w roku w lutym i w czerwcu są międzynarodowe, a we wrześniu krajowa.[/QUOTE]
rzeczywiscie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...