sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']U mnie gorsza porazka niz na Zabrzu przegrana z Don Juanem jest raczej niemozliwa....hahahahaha,bo Don Juan to pies.......wiec zglaszam!I juz![/quote] Mi sie wydaje, ze to z powodu kondycji wystawowej Twojego maluszka, wyglądał biedniutko po tej chorobie :( i ja tu szukam powodu tej oceny ;-)
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Matrix!U sprawiedliwego....[/QUOTE] właśnie taki sędzia jest zaproszony na ozdobne w 2006 roku do Ustronia !! :)
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Matrix,ale na IX wiesz na pewno...w koncu niebawem bedziesz mial przedstawiciela tej grupy psow.:question:
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']Ok,idę spać słodkich snów.[/QUOTE] Dobranoc :)
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='sh_maniak']Mi sie wydaje, ze to z powodu kondycji wystawowej Twojego maluszka, wyglądał biedniutko po tej chorobie :( i ja tu szukam powodu tej oceny ;-)[/quote] Marta,ze wygladal biedniutko ,to ja wiem,ale nie zmienil anatomi przez chorobe.....Np. ksztaltu oka.....;-)
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Matrix,ale na IX wiesz na pewno...w koncu niebawem bedziesz mial przedstawiciela tej grupy psow.:question:[/quote] Ale kręci i kręci aby nie powiedzieć ;-) Rysiu litości :-D Znam tego sedziego?? Germanika dobranoc :-D
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']Ok,idę spać słodkich snów.[/quote] Dobranoc!!!Rowniez zycze slodkich snow.
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Matrix,ale na IX wiesz na pewno...w koncu niebawem bedziesz mial przedstawiciela tej grupy psow.:question:[/QUOTE] no wiem Aniu ...
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Marta,ze wygladal biedniutko ,to ja wiem,ale nie zmienil anatomi przez chorobe.....Np. ksztaltu oka.....;-)[/quote] Nie zmienia, ale moze dawać inne wizualne wrazenie ... nie pora na madre dyskusje, bo jeszcze sie na czyms wyłozymy ;-)
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Pisz.....nie wpedzaj mnie w stresy......[/QUOTE] właśnie powiedział dobranoc :)
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='matrix.....']właśnie powiedział dobranoc :)[/quote] Hahahahahah,no niezle.Tak myslalam,bo u kogo Germanika nie moglby psow wystawic?????U siebie!!!!
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 hehehe tak myslałam, że o tego sędziego chodzi ;-)
matrix..... Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='resuruss']Hahahahahah,no niezle.Tak myslalam,bo u kogo Germanika nie moglby psow wystawic?????U siebie!!!![/QUOTE] no dawał to do zrozumienia :) i teraz widzisz i na egzaminie będziesz i w Olsztynie na wystawie i w Ustroniu :)
sh_maniak Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 o tej godzinie to się wszytko rozumie z prędkością żółwia ;-)
sh_maniak Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='resuruss']Ja sie boje...[/quote] hehehehe Ress może sędzia będzie dal ciebie łaskawy, znając twoje trudy związane z egzaminem ;-)
matrix..... Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Marta ale Ty też przyjedziesz do Ustronia, prawda? Sprawdzę tylko kto ma oceniać 3 grupę albo Górala zapytamy jak się pojawi on będzie wiedział ...
resuruss Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Moze.....gorzej jak egzamin obleje .....:puppydog:
sh_maniak Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Ja narazie zaplanowałam wystawy do kwietnia, potem u moich psów sie boję o włos :(, a zaplanowac muszę im jakos resztę roku, szczeniaczki, wystawy softa i cześciowo wystawy goldenka .... Wiesz, że ja jeszcze nigdy w Ustroniu nie byłam :nonono2: Priorytet to skończyc Asanpi Ch.Pl ok lipca, a Sośkowi rozpoczać ... i jeszcze chcemy w tym roku pojeżdzić do Czech i Słowacji tak aby psy pozbierały juz po 3x CAC ... długo by pisać co chcemy, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
sh_maniak Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='resuruss']Moze.....gorzej jak egzamin obleje .....:puppydog:[/quote] Ress nie panikuj, proszę cię :bigok:
matrix..... Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='resuruss']Moze.....gorzej jak egzamin obleje .....:puppydog:[/QUOTE] egzaminu nie oblejesz, przy Twojej wiedzy i umiejętnościach w pielęgnacji grzywek ... nie ma mowy ... a na wystawie chciałaś sędziego sprawiedliwego i tak masz wg życzeń
resuruss Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Marta!Wiec czas to zmienic!!!Zapraszam w gory!!!!!
matrix..... Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='sh_maniak']Ja narazie zaplanowałam wystawy do kwietnia, potem u moich psów sie boję o włos :(, a zaplanowac muszę im jakos resztę roku, szczeniaczki, wystawy softa i cześciowo wystawy goldenka .... Wiesz, że ja jeszcze nigdy w Ustroniu nie byłam :nonono2:[/QUOTE] jeszcze nigdy nie byłaś ? To fatalny błąd ! Jak się zdecydujesz to napisz z którym psem jedziesz ... moje w tym czasie linieją tylko Matrix może się pokazać ...
Recommended Posts