Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']U mnie gorsza porazka niz na Zabrzu przegrana z Don Juanem jest raczej niemozliwa....hahahahaha,bo Don Juan to pies.......wiec zglaszam!I juz![/quote]

Mi sie wydaje, ze to z powodu kondycji wystawowej Twojego maluszka, wyglądał biedniutko po tej chorobie :( i ja tu szukam powodu tej oceny ;-)

Posted

[quote name='sh_maniak']Mi sie wydaje, ze to z powodu kondycji wystawowej Twojego maluszka, wyglądał biedniutko po tej chorobie :( i ja tu szukam powodu tej oceny ;-)[/quote]

Marta,ze wygladal biedniutko ,to ja wiem,ale nie zmienil anatomi przez chorobe.....Np. ksztaltu oka.....;-)

Posted

[quote name='resuruss']Matrix,ale na IX wiesz na pewno...w koncu niebawem bedziesz mial przedstawiciela tej grupy psow.:question:[/quote]

Ale kręci i kręci aby nie powiedzieć ;-) Rysiu litości :-D Znam tego sedziego??

Germanika dobranoc :-D

Posted

[quote name='resuruss']Marta,ze wygladal biedniutko ,to ja wiem,ale nie zmienil anatomi przez chorobe.....Np. ksztaltu oka.....;-)[/quote]

Nie zmienia, ale moze dawać inne wizualne wrazenie ... nie pora na madre dyskusje, bo jeszcze sie na czyms wyłozymy ;-)

Posted

[quote name='matrix.....']właśnie powiedział dobranoc :)[/quote]

Hahahahahah,no niezle.Tak myslalam,bo u kogo Germanika nie moglby psow wystawic?????U siebie!!!!

Posted

[quote name='resuruss']Hahahahahah,no niezle.Tak myslalam,bo u kogo Germanika nie moglby psow wystawic?????U siebie!!!![/QUOTE]

no dawał to do zrozumienia :)
i teraz widzisz i na egzaminie będziesz i w Olsztynie na wystawie i w Ustroniu :)

Posted

Ja narazie zaplanowałam wystawy do kwietnia, potem u moich psów sie boję o włos :(, a zaplanowac muszę im jakos resztę roku, szczeniaczki, wystawy softa i cześciowo wystawy goldenka ....
Wiesz, że ja jeszcze nigdy w Ustroniu nie byłam :nonono2:

Priorytet to skończyc Asanpi Ch.Pl ok lipca, a Sośkowi rozpoczać ... i jeszcze chcemy w tym roku pojeżdzić do Czech i Słowacji tak aby psy pozbierały juz po 3x CAC ... długo by pisać co chcemy, zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Posted

[quote name='resuruss']Moze.....gorzej jak egzamin obleje .....:puppydog:[/QUOTE]

egzaminu nie oblejesz, przy Twojej wiedzy i umiejętnościach w pielęgnacji grzywek ... nie ma mowy ... a na wystawie chciałaś sędziego sprawiedliwego i tak masz wg życzeń

Posted

[quote name='sh_maniak']Ja narazie zaplanowałam wystawy do kwietnia, potem u moich psów sie boję o włos :(, a zaplanowac muszę im jakos resztę roku, szczeniaczki, wystawy softa i cześciowo wystawy goldenka ....
Wiesz, że ja jeszcze nigdy w Ustroniu nie byłam :nonono2:[/QUOTE]

jeszcze nigdy nie byłaś ? To fatalny błąd ! Jak się zdecydujesz to napisz z którym psem jedziesz ... moje w tym czasie linieją tylko Matrix może się pokazać ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...