Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

sh_maniak napisał(a):
malawaszka napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
I kazde nawet miłe podchodzenie, pytanie o cos czy cokolwiek innego będzie poprostu w takim momencie drażnieć, no przynajmniej ja tak mam

no proszę :evil: i TY masz potem do mnie pretensje że nie podeszłam na wystawie we Wrocku :lol: :lol: :lol: a ja Cię po prostu nie chciałam denerwować boś latała jak z piórem :evilbat: :lol: :wink:

Kochana ale jako za to byłam miła w Zabrzu :bigok:
Tylko dwa psy do wystawienia, sielaneczka :angel:
Ja nawet jak mam jednego, to nie jestem szczęśliwa, gdy ktoś zawraca mi głowę. Ale jeszcze raz się pytam, dlaczego na tym topiku , jak nigdzie indziej są Panie i Paowie _ niee rozumiem tego???????????????????????????? :roll: :roll:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
No w Zabrzu bylo piknie!
Szcegolnie lamanie przepisow drogowych i ucieczka przed Policja. :wink:

:o jakie łamanie?? jaka ucieczka?? :o :lol:

aa Zabrze było cool - tylko szkoda, że nie możemy piffka wypić nigdy :-?

Posted

resuruss napisał(a):
Ja moglam,ale ja nie pije...... :wink:

to na następną wystawkę prowadzisz jetkę :lol: tak ją przecież kochasz :roflt: może pojedzie jak ładnie poprosisz :lol:

Posted

miniaga napisał(a):
Draczyn masz rcję, ale nie widzę równiez nic złego w tym jeżeli dwie osby postanowiają zachować pewien dystans i przyjąc inna formę zwracania się do siebie.
Jak ktoś chce zachować dystans, to spotyka się w salonie u Hrabiego .........skiego , a nie na dogomanii

Posted

Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:A jak Jaśnie Państwo będą póżniej psy wystawiać, po tej finlanii Panie Angel

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

porzeczkowa :evilbat: , pamietam :bigcry:

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='AngelOfDeath']Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:A jak Jaśnie Państwo będą póżniej psy wystawiać, po tej finlanii Panie Angel

przed i po ..... 8) 8) 8) 8)

Posted

sh_maniak napisał(a):
AngelOfDeath napisał(a):

pyszna :lol: :lol: :lol:

Posted

Draczyn już daj spokój. Ja naprawdę nie oczekuję że ktoś bedzie mówił mi na Pani. Pan Germanika przyjął taką formę wobec mnie i ja odpowiadam tym samym, bo tego ode mnie oczekiwał. Skoro dla mnie nie stanowi to problemu i i dotyczy to tylko relacji między mną a Panem Germaniką, to nie ma sensu o tym mówic.

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
AngelOfDeath napisał(a):

pełna dyktatura :evilbat: , kierowca konfiskuje wszystko co jest w jego aucie i będzie mu kiedys potrzebne :bigok:

Posted

Germanika napisał(a):
Na forum,każdy z nas ma swój nick i takowych używam.Za to nie wyobrażam sobie,aby pisząc do kogoś prywatnie nie zachować podstawowych form grzecznościowych.
Wydawało mi się ,że na forum to nie jjest prywatnie. Mnie taka forma posługiwania sie nickami bardzo odpowiada.i nie chcialabym kiedys zostać skarcona, że posługuję się nickiem a nie proszę Pana

Posted

Ale to jest oczywiste, na forum inne zasady, w listach inne i na "żywo" inne :D

Czy ktos na "żywo" powie :
Dzień dobry Germaniko :o , a nie normalnie Dzień dobry Adamie :D

Posted

sh_maniak napisał(a):
AngelOfDeath napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
AngelOfDeath napisał(a):

pełna dyktatura :evilbat: , kierowca konfiskuje wszystko co jest w jego aucie i będzie mu kiedys potrzebne :bigok:

i to mowi ta paskudnica[ i wyrywa skrzydelka ] co na pierwszej stacji przy tankowaniu samochodu chciala mnie zostawic , otoz kochana nie wysiade , bo nie bede wstanie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a nasz ToFFi mnie obroni przed jakakolwiek konfiskacja :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

SI SI SI

wiesz jak to jest :lol: :lol: :lol: nigdy nie wiadomo do czego jest zdolna kobieta 8) 8) 8) a juz napewno nie mozna odpowiadac za czyny tej ktora jest niespelniona w milosci 8) 8) 8) madzik 8) :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']SI SI SI

wiesz jak to jest :lol: :lol: :lol: nigdy nie wiadomo do czego jest zdolna kobieta 8) 8) 8) a juz napewno nie mozna odpowiadac za czyny tej ktora jest niespelniona w milosci 8) 8) 8) madzik 8) :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie wiem o czym mowisz :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...