sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']Matrix,gardzisz moją wspaniałą kawką z mleczkiem i ubitą,pyszną,puszystą i delikatną pianką na wierzchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] buehehehe Rysiu cos widze, że nagroda ci sie oddala hehehehe Ja tez nie przepadam za kawą, pije moze ok 10 filiżanek w roku ;-)
Germanika Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Słyszałem że w Ustroniu,niestety jest taki sobie sędzia,ja napewno nie wystawiam.
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Poza tym,Matrix....ja wystawiam powdera.....nie wyobrazam sobie 1.Egzaminu..... 2.Wystawy w Olsztynie 3.Wystawy w Ustroniu w ciagu trzech dni.......musze psa przygotowac.....a moge nie zdazyc.
Germanika Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Sh_maniak,taką ilość ja pochłaniam w jeden dzień.
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']No poprostu punkty karne:-D[/QUOTE] ... to ja poproszę herbatkę Zorza Polarna ... :) słodzoną cukrem kandyzowanym ... :)
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']Sh_maniak,taką ilość ja pochłaniam w jeden dzień.[/quote] ale ja mam dodatkowo spida od Boga, jak to znajomi mówia :bigok: i mi ta moja zawrotna ilosc wypitej kawy wystarcza :-D Dlatego sie deklarowałam, ze kawe mogę dostarczyc, bo mi tylko tu mama dowozi a ja magazynuje w szafce ;-)
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Poza tym,Matrix....ja wystawiam powdera.....nie wyobrazam sobie 1.Egzaminu..... 2.Wystawy w Olsztynie 3.Wystawy w Ustroniu w ciagu trzech dni.......musze psa przygotowac.....a moge nie zdazyc.[/QUOTE] Ress nie ma takiej możliwości żebyś nie zdążyła :) na egzamin musimy pojechać, przy okazji będziemy na wystawie w Olsztynie, potem wrócimy jest bardzo dobre połączenie zarówno pkp jak i pks. O wystawie w Ustroniu nawet już nie wspominam oczywiście, że tam będziesz, nie znasz sędziego zaproszonego na ozdobne?
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ja nic nie slyszalam na temat sedziego....Co ma byc to bedzie. A kto ma sedziowac????
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='matrix.....']... to ja poproszę herbatkę Zorza Polarna ... :) słodzoną cukrem kandyzowanym ... :)[/quote] Rysiu ale podniebienie :-D :puppydog:
Germanika Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ress,przestań się rozczulać,kiedyś byłem 1.05.w Dobrym Mieście,3.05.Bydgoszcz,5.05.Dortmund i dałem radę,w tym roku będziemy mieć również mały maraton:Opole klubówka i międzynarodówka,dzień po Dobre Miasto(poniedziałek),a w weekend Dortmund.
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss'] w ciagu trzech dni.......musze psa przygotowac.....a moge nie zdazyc.[/quote] pomogę :vamp: [COLOR=magenta]gdzie ja położyłam maszynkę :vamp: ;-) [/COLOR]
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']Słyszałem że w Ustroniu,niestety jest taki sobie sędzia,ja napewno nie wystawiam.[/QUOTE] tak ludzie gadają?
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ja tez lubie dobra herbatke!!!!Moja ulubiona to Winter tea...z cynamonem....
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Ja nic nie slyszalam na temat sedziego....Co ma byc to bedzie. A kto ma sedziowac????[/quote] właśnie kto? Rysiu muff ;-)
Germanika Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Ress,dasz radę,mówię ci,jestem tego pewien.
Germanika Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Matrix,to ja mam takie zdanie,ja napewno nie wystawię u tego sędziego.:-D
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Germanika']Ress,dasz radę,mówię ci,jestem tego pewien.[/QUOTE] oczywiście, że Ress da radę, tak się z nami troszkę droczy ... :) Marta ja mam na charty Janusza Oparę do sędziowania, szpice ma oceniać Maria Zasada
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Moja Bulka moze na tych voyagach ucierpiec....a szczegolnie jej wlos....szczerze Wam powiem ,ze patrzac jak ona obrasta to juz sie boje ile czasu spedze na jej przygotowniu jak bedzie dorosla.....:puppydog:
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='resuruss']Matrix wie!!!!Toz to jego oddzial!!!!![/QUOTE] Ress a u którego z sędziów chciałabyś w Ustroniu wystawić swoje psy?
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='matrix.....']oczywiście, że Ress da radę, tak się z nami troszkę droczy ... :) Marta ja mam na charty Janusza Oparę do sędziowania, szpice ma oceniać Maria Zasada[/quote] aha :vamp: zdradz teraz 9-tke ;-) i 3 -ke ;-)
resuruss Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 U mnie gorsza porazka niz na Zabrzu przegrana z Don Juanem jest raczej niemozliwa....hahahahaha,bo Don Juan to pies.......wiec zglaszam!I juz!
matrix..... Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='sh_maniak']aha :vamp: zdradz teraz 9-tke ;-) i 3 -ke ;-)[/QUOTE] Marta na trójkę naprawdę nie wiem jaki jest zaproszony sędzia ale się dowiem już niebawem :)
Recommended Posts