Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='malawaszka'][quote name='sh_maniak']I kazde nawet miłe podchodzenie, pytanie o cos czy cokolwiek innego będzie poprostu w takim momencie drażnieć, no przynajmniej ja tak mam[/quote]

no proszę :evil: i TY masz potem do mnie pretensje że nie podeszłam na wystawie we Wrocku :lol: :lol: :lol: a ja Cię po prostu nie chciałam denerwować boś latała jak z piórem :evilbat: :lol: :wink:[/quote]

Kochana ale jako za to byłam miła w Zabrzu :bigok:
Tylko dwa psy do wystawienia, sielaneczka :angel:[/quote]Ja nawet jak mam jednego, to nie jestem szczęśliwa, gdy ktoś zawraca mi głowę. Ale jeszcze raz się pytam, dlaczego na tym topiku , jak nigdzie indziej są Panie i Paowie _ niee rozumiem tego???????????????????????????? :roll: :roll:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']No w Zabrzu bylo piknie!
Szcegolnie lamanie przepisow drogowych i ucieczka przed Policja. :wink:[/quote]

:o jakie łamanie?? jaka ucieczka?? :o :lol:

aa Zabrze było cool - tylko szkoda, że nie możemy piffka wypić nigdy :-?

Posted

[quote name='maga18']dla mnie Shimi jest ZAWSZE miła... a szczególnie jak chce zeby jej pomóc :lol: 8) :D :drinking:[/quote]

no bo ja jestem :lilangel: :bigok:

Posted

[quote name='resuruss']No w Zabrzu bylo piknie!
Szcegolnie lamanie przepisow drogowych i ucieczka przed Policja. :wink:[/quote]

:nono: Waszka :wink: , oby tak dalej :lol:

Posted

[quote name='resuruss']Ja moglam,ale ja nie pije...... :wink:[/quote]

to na następną wystawkę prowadzisz jetkę :lol: tak ją przecież kochasz :roflt: może pojedzie jak ładnie poprosisz :lol:

Posted

[quote name='miniaga']Draczyn masz rcję, ale nie widzę równiez nic złego w tym jeżeli dwie osby postanowiają zachować pewien dystans i przyjąc inna formę zwracania się do siebie.[/quote]Jak ktoś chce zachować dystans, to spotyka się w salonie u Hrabiego .........skiego , a nie na dogomanii

Posted

[quote name='malawaszka']
aa Zabrze było cool - tylko szkoda, że nie możemy piffka wypić nigdy :-?[/quote]

ja ostatnio mogła, a czasu nie miałam, życie ..... :(

Posted

Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]A jak [b]Jaśnie Państwo [/b] będą póżniej psy wystawiać, po tej finlanii [b]Panie Angel[/b]

Posted

[quote name='AngelOfDeath']Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

porzeczkowa :evilbat: , pamietam :bigcry:

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='AngelOfDeath']Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]A jak [b]Jaśnie Państwo [/b] będą póżniej psy wystawiać, po tej finlanii [b]Panie Angel[/b][/quote]

przed i po ..... 8) 8) 8) 8)

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='AngelOfDeath']Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

porzeczkowa :evilbat: , pamietam :bigcry:[/quote]

pyszna :lol: :lol: :lol:

Posted

Draczyn już daj spokój. Ja naprawdę nie oczekuję że ktoś bedzie mówił mi na Pani. Pan Germanika przyjął taką formę wobec mnie i ja odpowiadam tym samym, bo tego ode mnie oczekiwał. Skoro dla mnie nie stanowi to problemu i i dotyczy to tylko relacji między mną a Panem Germaniką, to nie ma sensu o tym mówic.

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='sh_maniak'][quote name='AngelOfDeath']Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

pyszna :lol: :lol: :lol:[/quote]

pełna dyktatura :evilbat: , kierowca konfiskuje wszystko co jest w jego aucie i będzie mu kiedys potrzebne :bigok:

Posted

[quote name='Germanika']Na forum,każdy z nas ma swój nick i takowych używam.Za to nie wyobrażam sobie,aby pisząc do kogoś prywatnie nie zachować podstawowych form grzecznościowych.[/quote]Wydawało mi się ,że na forum to nie jjest prywatnie. Mnie taka forma posługiwania sie nickami bardzo odpowiada.i nie chcialabym kiedys zostać skarcona, że posługuję się nickiem a nie proszę Pana

Posted

Ale to jest oczywiste, na forum inne zasady, w listach inne i na "żywo" inne :D

Czy ktos na "żywo" powie :
Dzień dobry Germaniko :o , a nie normalnie Dzień dobry Adamie :D

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='sh_maniak'][quote name='AngelOfDeath']Martusssss ja mam nadzieje ze ty pamietasz ze prowadzisz do Terencina , a my z Madzia :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: f :drinking: finlandia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

pyszna :lol: :lol: :lol:[/quote]

pełna dyktatura :evilbat: , kierowca konfiskuje wszystko co jest w jego aucie i będzie mu kiedys potrzebne :bigok:[/quote]

i to mowi ta paskudnica[ i wyrywa skrzydelka ] co na pierwszej stacji przy tankowaniu samochodu chciala mnie zostawic , otoz kochana nie wysiade , bo nie bede wstanie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a nasz ToFFi mnie obroni przed jakakolwiek konfiskacja :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

SI SI SI

wiesz jak to jest :lol: :lol: :lol: nigdy nie wiadomo do czego jest zdolna kobieta 8) 8) 8) a juz napewno nie mozna odpowiadac za czyny tej ktora jest niespelniona w milosci 8) 8) 8) [size=1]madzik[/size] 8) :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']SI SI SI

wiesz jak to jest :lol: :lol: :lol: nigdy nie wiadomo do czego jest zdolna kobieta 8) 8) 8) a juz napewno nie mozna odpowiadac za czyny tej ktora jest niespelniona w milosci 8) 8) 8) [size=1]madzik[/size] 8) :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

nie wiem o czym mowisz :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...