Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania i Psy']SH Maniak, sprawdziłam,u mnie się wchodzi,łączy pisze,że gotowe i nie chce odtwarzać. Kurcze, to chyba jakiś problem z zippy.
Na wszelki wypadek wstawiam bezpośredni link.

[url]http://www.zippyvideos.com/2721921752647226/dscn1051[/url][/quote]

dalej nic :roll: :-?

Posted

[quote name='orsini'][quote name='anna1'][Donio- witaj; w nastepnym sezonie napewno czesciej sie bedziemy widziac na wystawach;suka bardzo dobra , zreszta sam wiesz i masz na czym hodowac;zreszta juz ci gratulowalam wyboru:)[/quote]
No po Nababie , czyli prawie Germanika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prawie, czyni wielka roznice....
czy jakos to bylo w tej reklamie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Nabab jest po Krimsonie, czyli prawie Sasquehanna, Kwaśniewski był prezydentem, czyli prawie Wałęsą, Orsini jest kobietą, czyli prawie Marilyn Monroe.
No rzeczywiście, "prawie" czyni czasami wielką różnicę.

Posted

DONIO BRAWO :D :D :D :D :D :D :D :D POWITANIE od ORSINI bylo zjawiskowe i jaszcze cytujac moj post :D :o WIDZE ,ze sobie doskonale radzisz :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Lo matko jakie zamieszanie :o :lol: Nie skomentuje...

A Vera chora :( 0X buuuuuuuuuuu juz byla chora w weekend ale tego nie zauwazylam - to chyba angina :( wczoraj w nocy pojechalismy na dyzur - biedna mala - 3 zastrzyki... w nocy tak ja gardlo bolalo ze plakala i wyla... :cry: mam psy od szesnastu lat a pierwszy raz takie cos widzialam... dostala kogel-mogel :wink: i troche pomoglo

Posted

[quote name='orsini']spoko ja ja namierze, bo dla mnie to jest kobieta :lol: :lol: :lol: :lol:
ino dowodow potrzebuje.....
ale prosciej by bylo Wind poprosic aby sprawdzila IP i juz!wyjdzie czyj to klon czarno na bialym[/quote]

no widzisz orsini:) ja mam takie same odczucia; i wiemy najprawdopod. o kogo chodzi:))))) wiec niech sie pali ze wstydu ze nie ma odwagi osobiscie krytykowac tylko pod innym nikiem:) ale zostawiam to jej przemysleniom:) chociaz jakie przemyslenia... :)

Dudek - verka chora, ojejku :( moje nasdal wychodza na sikanie bez kubraczkow ale tylko siku i do domu:)

ania i psy- o to jest pomysl godny uwagi:))))

Posted

[color=red][size=6][b]VALENTINO[/b] w duńskim rankingu wystawowym dla juniorow - III miejsce wsród wszystkich ras!!!![/size][/color] :angel:

Posted

oj biedne maleństwo :( wiem ,jak to jest Dudku i co przezywasz.. jak mój golden miał zapalenie płuc... aż strach pomysleć..

a wogóle to cos chyba jakis wirus moz ebo kumplei psy te zmniłay zapalenia krtani :( i na antybiotykach...

buziaczki dla małej , bedzie dobrze wykuruje sie i niech nago wiecej nie biega :)

Posted

[quote name='anna1'][quote name='orsini']spoko ja ja namierze, bo dla mnie to jest kobieta :lol: :lol: :lol: :lol:
ale prosciej by bylo Wind poprosic aby sprawdzila IP i juz!wyjdzie czyj to klon czarno na bialym[/quote]

no widzisz orsini:) ja mam takie same odczucia; i wiemy najprawdopod. o [/quote]

Prosze teorii spiskowej nie snuc. Juz wczoraj pisala do mnie w tej sprawie [b]maga18[/b], ktorej jasno odpisalam ze to IP nie jest zadnym klonem, nikogo z Dogo! Nie powiedziala Wam jeszcze? A to dziwne :roll:

Posted

[quote name='Wind'][quote name='anna1'][quote name='orsini']spoko ja ja namierze, bo dla mnie to jest kobieta :lol: :lol: :lol: :lol:

no widzisz orsini:) ja mam takie same odczucia; i wiemy najprawdopod. o [/quote]

Prosze teorii spiskowej nie snuc. Juz wczoraj pisala do mnie w tej sprawie [b]maga18[/b], ktorej jasno odpisalam ze to IP nie jest zadnym klonem, nikogo z Dogo! Nie powiedziala Wam jeszcze? A to dziwne :roll:[/quote]

oooo

widze ze moje kochanie bawi sie w dochodzeniowke :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Posted

[quote name='Wind'][quote name='anna1'][quote name='orsini']spoko ja ja namierze, bo dla mnie to jest kobieta :lol: :lol: :lol: :lol:

Prosze teorii spiskowej nie snuc. Juz wczoraj pisala do mnie w tej sprawie [b]maga18[/b], ktorej jasno odpisalam ze to IP nie jest zadnym klonem, nikogo z Dogo! Nie powiedziala Wam jeszcze? A to dziwne :roll:[/quote]Ale regulamin mówi, że taki krytykujący powinien się przedstawić z imienia i nazwiska. Krytykuje on zarówno sędziego , jak i wystawcę i jak dotchczas całkowicie bezkarnie

Posted

[quote name='Dudek']Lo matko jakie zamieszanie :o :lol: Nie skomentuje...

A Vera chora :( 0X buuuuuuuuuuu juz byla chora w weekend ale tego nie zauwazylam - to chyba angina :( wczoraj w nocy pojechalismy na dyzur - biedna mala - 3 zastrzyki... w nocy tak ja gardlo bolalo ze plakala i wyla... :cry: mam psy od szesnastu lat a pierwszy raz takie cos widzialam... dostala kogel-mogel :wink: i troche pomoglo[/quote]

dudek, kilka lat temu moje tez miały angine. najpierw zachorował jeden, nastepnego dnia drugi juz był zarazony :-? dlatego uwazaj na reszte psiaków. ja miałam tydzien spania z nimi na podlodze (bo spie zwykle na antresoli, gdzie one nie wlaza) i sprzatania kup (rozwolnienie) i wymiocin :roll:

Posted

[quote name='AnkaW'][b]Dudek[/b] - a ja proponuję miód naturalny /niezastąpiony/ i wzmożoną dawkę witamin. Biedna suńka. :cry:[/quote]Ja we wstępnej fazie anginy stosuję Neoangin w spraju - natychmiast pomaga

Posted

[quote name='miniaga']Moja córa ma anginę :( ale ona może powiedzieć co ją boli - piesek nie. Życze powrotu do zdrowia dla pupila[/quote]U psa bardzo latwo rozpozna anginę. Nawet w początkowej fazie

Posted

Witam,
Bardzo wszystkich przepraszam, że naobiecywałam robienie zdjęć na wystawie w Legionowie i mnie nie było. !

Muszę się usprawiedliwić: byłam chora !!! i nie byłam w stanie z gorączką nigdzie jechać, a do tego moja jedna z grzywaczek też: dostała jakiegoś uczulenia .... i trzeba było jechać po pomoc.

ale jak widziałam zdjęcia i osiągnięcia były przednie ....

MOJE WIELKIE GRATULACJE !!! :kciuki: :kciuki:

Posted

Veronica dostala jakies zastrzyki podskorne i augmentin (chyba sie to tak pisze) w syropie - dodatkowo syrop z babki lancetowatej.
Wczoraj w nocy naprawde bylo z nia zle :cry: plakala i wyla z bolu od 2 do 4 nad ranem :cry: !!! spala z moja mama i obie to bardzo przezyly... teraz jest lepsza ale nie jest to ten sam pies. Wydaje mi sie ze juz w weekend byla nieswoja - a ja wredna baba ciagnelam ja na wystawe 0X Niestety jak pisze Miniaga - czlowiek powie co mu jest - pies nie :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...