meta Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='lalunia'][B][COLOR=seagreen]WIELKIE GRATKI DLA JAGODY I LEOSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/QUOTE] Patrz i Podziwaj to Kevin :P :P nawet nie wiesz jak ma na imie ojciec twoich dzieci :p Leos to Pokaż Klasę ;)
Agama Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Aga jak juz odpoczniesz to wklej stawke i pochwal sie rozeta wykonana przez Viris
Viris Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ja niestety nie śledziłam oceniania grzywek bo wtedy były też buldozie. Zdjęć będzie więc grzywkowych na prawdę bardzo niewiele :shake: No to chociaż podam staweczkę. [B]PSY[/B] [U]Klasa młodzieży[/U] HOSSA-VIJA VERACRUS SALVE HOSSA-VIJA VOYGER SALVE [U] Klasa otwarta[/U] CEDRIC DWIE TĘCZE DINAR DWIE TĘCZE GALVANI PASTORAL [U] Klasa championów[/U] CH.SECRET POKAZ KLASĘ [B] SUKI[/B] [U]Klasa szczeniąt[/U] K'ICY MOTYLEK BIAŁY SINGA Z JASTRZĘBIEJ GÓRY SLAWIA Z JASTRZĘBIEJ GÓRY [U] Klasa młodzieży[/U] CORRIDA WIATR PUSTYNI HORTENSJA Z OGRODU FAUNY MADAME BUTTERFLY GALUS VODKA MARTINI SAKLADIR SASQUEHANNA (FCI) WRÓŻKA [U]Klasa pośrednia[/U] JAGÓDKA Z GANGU ŁYSYCH JOKKO AMITYCJA [U]Klasa otwarta[/U] FINEZJA Z JASTRZĘBIEJ GÓRY SASQUEHANNA RED WINE ZIKKURAT [U]Klasa championów[/U] CH. SECRET RODOWE ZŁOTO Przepraszam za ewentualne pomyłki.
resuruss Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dzięki za staweczke :multi: Super ze będą foteczki .Mało zawsze lepsze niz nic ;)
meta Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 to no wyjasnilo sie, Maga namieszala :mad: w takim razie brawo dla Leosia :multi: tym lepiej, gratulacje Asiu
lalunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='meta']Patrz i Podziwaj to Kevin :P :P nawet nie wiesz jak ma na imie ojciec twoich dzieci :p Leos to Pokaż Klasę ;)[/quote] wiem jak sie nazywa :angryy: pouczać mnie nie musisz ! i gratulowac moge komu chcę !!!!!!! gratuluje leosiowi bo skonczył dzis chpl :mad::diabloti:
meta Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='lalunia']wiem jak sie nazywa :angryy: pouczać mnie nie musisz ! i gratulowac moge komu chcę !!!!!!! gratuluje leosiowi bo skonczył dzis chpl :mad::diabloti:[/QUOTE] a wlasnie widze ze musze :evil_lol: Maga pisze ze kevin aty gratulujesz leosiowi :cool3: sory ale nie znalam stawki :cool3:
lalunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ah normalnie salasa masz podpadzioche ;) za karę 3 okrążenia wokoło komputera ! a stawke znałam z pierwszej ręki ...
meta Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 tez niby wiedzialam ze leos ma byc a tu mi pisza co innego to myslalam ze sie pomylilam :eviltong: fck ale sie zmeczylam tym bieganiem ;)
flashka-g Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='meta']tez niby wiedzialam ze leos ma byc a tu mi pisza co innego to myslalam ze sie pomylilam :eviltong: fck ale sie zmeczylam tym bieganiem ;)[/quote] a nie masz komputera przy ścianie przypadkiem?:eviltong:;)
Weronisia & Jokkusia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Wszystkim już gratulowałam ale pogratuluję jeszcze raz : [COLOR=Red][SIZE=6]AGA, SUUUPER WAM POSZŁO Z JAGĄ :multi::multi::multi: I O ILE SIĘ NIE MYLĘ TO MIAŁYŚCIE VI MIEJSCE NA BOG !!!!!! GRATULACJE :laola::laola: [SIZE=4][COLOR=Blue]Wielkie gratulacje również dla p.Danusi z Sisi, za Zw.Mł. i NJwR :loveu::loveu: Dla Ani od Verasa (VERACRUS SALVE) za upragnionego Zw.Mł. :loveu::loveu: Dla Neli z K'Icy za lokatę 1 i WO (NSzwR nie było przyznawane):loveu::loveu: Dla Oli (Solange) z Dinarkiem za upragnione CWC :loveu::loveu: Chyba już wszystkich wymieniłam, a jak kogoś pominęłam to przepraszam i też gratuluję :loveu::loveu: [COLOR=Black][SIZE=2]Teraz pewnie świętowanie, a jest co świętować :knajpa::drink1::popcorn::cunao::drinking: Ehhh... już tęsknię za wystawami, a raczej nie za samymi wystawami, a za WYSTAWIANIEM :placz: Z Jokko pewnie dopiero się w Lesznie pojawię :placz: [B]Ress[/B] a ty byłaś w Kielcach ??!! :crazyeye: Kurcze , i nie zauważyłam ciebie :-o [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR]
maga18 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='meta']to no wyjasnilo sie, Maga namieszala :mad: w takim razie brawo dla Leosia :multi: tym lepiej, gratulacje Asiu[/QUOTE] moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :lol:
Ilka21 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 hm...a mi powiedzieli ,że Jaga na BOG była IV:cool1: Jakby nie było to bardzo wysoko dziewczyna zaszła i jeszcze raz gratuluję!!!:multi:
Weronisia & Jokkusia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ilka wybacz pomyliłam się :) Już poprawione :)
lalunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='maga18']moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :lol:[/quote] linijką po paluszkach :mad::diabloti::evil_lol: :loveu:
maga18 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 wole linijką niz klęczenie na grochu :eviltong:
miniaga Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Bardzo bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie gratulacje. Dziękuję za wspaniałe towarzystwo Państwu Grabowskim, Ajckiej, Łukaszowi,spóźnionemu Danielowi a także Ani Domosławskiej i Marcinowi od których sporo się dziś nauczyłam. Rozetki Viris przepiękne, niestety nie mam chwilowo aparatu, ale napewno do jutra coś wymyślę żeby pokazać te cuda, Viris wspaniała niespodzianka i naprawdę bardzo przyjemna. Moja Jaga BOB WOW! Absolutnie rewelacyjna sprawa!!! Laluniu dziękuję, że namówiłaś mnie, żeby pojechała.
miniaga Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Po paluszkach powinnam dostać ja, bo to moja wina a nie Madzi.... Czy mogę sobie wybrać, kto odmierzy mi razy.....hahahha
lalunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 moja kochana jaga zajefajna suńka !!!!!!!!!!!!!!!! to ja ci dziekuję maż niech cię przez kolano i na gołą pupę ;)
miniaga Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A ja dziś zobaczyłam przeurocze stworzenie - 4,5 miesięcznego nagiego grzywka. Bardzo proporcjonalny,ładna głowa,klateczka jak marzenie, prosty grzbiet, dobre kątowanie tyłu i to coś. Chłopiec jest po Rosa Rosinii i Amarylisie Brzdąc i nie mogę się doczekać ż wejdzie w szczeniaki... Bardzo natomiast żałuję, że nie ukradłam Małej Secretówny. Skradła mi serce. Prawdziwie biała i naga....moje marzenie a do tego pięknie zbudowana....
Weronisia & Jokkusia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Muszę ci Aga przyznać rację z tą Secretówną , śliczna :)
Viris Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Miniaga - miałam do Was podejść, ale co chwile coś mi stawało na przeszkodzie. Cieszę się że sprawiłam Ci radość tymi rozetkami. Bo znaczy że spełniły swoją rolę. Pozdrawiam.
Recommended Posts