Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='lalunia'][B][COLOR=seagreen]WIELKIE GRATKI DLA JAGODY I LEOSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B][/QUOTE]

Patrz i Podziwaj to Kevin :P :P nawet nie wiesz jak ma na imie ojciec twoich dzieci :p Leos to Pokaż Klasę ;)

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja niestety nie śledziłam oceniania grzywek bo wtedy były też buldozie. Zdjęć będzie więc grzywkowych na prawdę bardzo niewiele :shake:

No to chociaż podam staweczkę.

[B]PSY[/B]

[U]Klasa młodzieży[/U]

HOSSA-VIJA VERACRUS SALVE
HOSSA-VIJA VOYGER SALVE
[U]
Klasa otwarta[/U]

CEDRIC DWIE TĘCZE
DINAR DWIE TĘCZE
GALVANI PASTORAL
[U]
Klasa championów[/U]

CH.SECRET POKAZ KLASĘ

[B]
SUKI[/B]

[U]Klasa szczeniąt[/U]

K'ICY MOTYLEK BIAŁY
SINGA Z JASTRZĘBIEJ GÓRY
SLAWIA Z JASTRZĘBIEJ GÓRY
[U]
Klasa młodzieży[/U]

CORRIDA WIATR PUSTYNI
HORTENSJA Z OGRODU FAUNY
MADAME BUTTERFLY GALUS
VODKA MARTINI SAKLADIR
SASQUEHANNA (FCI) WRÓŻKA

[U]Klasa pośrednia[/U]

JAGÓDKA Z GANGU ŁYSYCH
JOKKO AMITYCJA

[U]Klasa otwarta[/U]

FINEZJA Z JASTRZĘBIEJ GÓRY
SASQUEHANNA RED WINE ZIKKURAT

[U]Klasa championów[/U]

CH. SECRET RODOWE ZŁOTO

Przepraszam za ewentualne pomyłki.

Posted

[quote name='meta']Patrz i Podziwaj to Kevin :P :P nawet nie wiesz jak ma na imie ojciec twoich dzieci :p Leos to Pokaż Klasę ;)[/quote]

wiem jak sie nazywa :angryy: pouczać mnie nie musisz ! i gratulowac moge komu chcę !!!!!!!
gratuluje leosiowi bo skonczył dzis chpl :mad::diabloti:

Posted

[quote name='lalunia']wiem jak sie nazywa :angryy: pouczać mnie nie musisz ! i gratulowac moge komu chcę !!!!!!!
gratuluje leosiowi bo skonczył dzis chpl :mad::diabloti:[/QUOTE]

a wlasnie widze ze musze :evil_lol:
Maga pisze ze kevin aty gratulujesz leosiowi :cool3: sory ale nie znalam stawki :cool3:

Posted

tez niby wiedzialam ze leos ma byc a tu mi pisza co innego to myslalam ze sie pomylilam :eviltong:
fck ale sie zmeczylam tym bieganiem ;)

Posted

[quote name='meta']tez niby wiedzialam ze leos ma byc a tu mi pisza co innego to myslalam ze sie pomylilam :eviltong:
fck ale sie zmeczylam tym bieganiem ;)[/quote]

a nie masz komputera przy ścianie przypadkiem?:eviltong:;)

Posted

Wszystkim już gratulowałam ale pogratuluję jeszcze raz :

[COLOR=Red][SIZE=6]AGA, SUUUPER WAM POSZŁO Z JAGĄ :multi::multi::multi: I O ILE SIĘ NIE MYLĘ TO MIAŁYŚCIE VI MIEJSCE NA BOG !!!!!! GRATULACJE :laola::laola:

[SIZE=4][COLOR=Blue]Wielkie gratulacje również dla p.Danusi z Sisi, za Zw.Mł. i NJwR :loveu::loveu:
Dla Ani od Verasa (VERACRUS SALVE) za upragnionego Zw.Mł. :loveu::loveu:
Dla Neli z K'Icy za lokatę 1 i WO (NSzwR nie było przyznawane):loveu::loveu:
Dla Oli (Solange) z Dinarkiem za upragnione CWC :loveu::loveu:

Chyba już wszystkich wymieniłam, a jak kogoś pominęłam to przepraszam i też gratuluję :loveu::loveu:

[COLOR=Black][SIZE=2]Teraz pewnie świętowanie, a jest co świętować :knajpa::drink1::popcorn::cunao::drinking:

Ehhh... już tęsknię za wystawami, a raczej nie za samymi wystawami, a za WYSTAWIANIEM :placz: Z Jokko pewnie dopiero się w Lesznie pojawię :placz:

[B]Ress[/B] a ty byłaś w Kielcach ??!! :crazyeye: Kurcze , i nie zauważyłam ciebie :-o
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='meta']to no wyjasnilo sie, Maga namieszala :mad:
w takim razie brawo dla Leosia :multi: tym lepiej, gratulacje Asiu[/QUOTE]

moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina :lol:

Posted

Bardzo bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie gratulacje.
Dziękuję za wspaniałe towarzystwo Państwu Grabowskim, Ajckiej, Łukaszowi,spóźnionemu Danielowi a także Ani Domosławskiej i Marcinowi od których sporo się dziś nauczyłam.

Rozetki Viris przepiękne, niestety nie mam chwilowo aparatu, ale napewno do jutra coś wymyślę żeby pokazać te cuda,

Viris wspaniała niespodzianka i naprawdę bardzo przyjemna.

Moja Jaga BOB WOW! Absolutnie rewelacyjna sprawa!!!

Laluniu dziękuję, że namówiłaś mnie, żeby pojechała.

Posted

A ja dziś zobaczyłam przeurocze stworzenie - 4,5 miesięcznego nagiego grzywka. Bardzo proporcjonalny,ładna głowa,klateczka jak marzenie, prosty grzbiet, dobre kątowanie tyłu i to coś. Chłopiec jest po Rosa Rosinii i Amarylisie Brzdąc i nie mogę się doczekać ż wejdzie w szczeniaki...

Bardzo natomiast żałuję, że nie ukradłam Małej Secretówny. Skradła mi serce. Prawdziwie biała i naga....moje marzenie a do tego pięknie zbudowana....

Posted

Miniaga - miałam do Was podejść, ale co chwile coś mi stawało na przeszkodzie. Cieszę się że sprawiłam Ci radość tymi rozetkami. Bo znaczy że spełniły swoją rolę.

Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...