Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dzieki za wygłaskanie Pati ;) rowniez w moim imieniu ;)
Faktycznie Pati jest suczką delikatną - taką bardzo suczą w wyrazie :loveu:

Ja tez sie spotkałam z tym ,ze imiona niekoniecznie muszą sie zaczynac na jedną litere...i racja w tym ,ze mozna sie pogubic jak sie nie zna rodzicow i daty narodzin kolejnych miotow w hodowli.

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lothia']

6. HORTENSJA z Ogrodu Fauny bez oceny
7. ABBA Gro-Bez bez oceny
tak mi sie wydaje bo wszystkie od 5 miejsca chyba bez oceny?[/QUOTE]

oceny dostaje kazdy wystawiany pies, lokaty sa albo tylko 3 albo tylko 4
jest taka ocena jak NIE DO OCENY... ale chyba taka nie zostala przyznana?

GRATULUJE wszystkim!! :laola:

Sisi (Wróżka) brawoooooo :klacz: - powinna wygrac albo Galuska, albo Red Wine albo Molly - ale ciesze sie ze Sisulka sie przełamała :angel: i nalezy jej sie Zw.Mł za postępy :)

[B]Molka[/B] gratuluje!! Idziecie jak burza :)
[B]Dada[/B] równiez gratuluje - bo z tego co wiem to Ty wystawialas Linde na BOG (czy w rasie to nie wiem) ale gratulujuje!!! :)

[B]Deidre[/B] a z jakiej to wystawy? I kto to ta Pati? :eviltong:

[B]Anna1[/B] mialam tez jechac do Aradu :evil_lol:tak wiec gratuluje!! :klacz: I co za tym idzie to zarówno Leopold jak i Rita mają Ch.Rumunii :) :klacz:

Posted

[quote name='maga18'][B]Deidre[/B] a z jakiej to wystawy? I kto to ta Pati? :eviltong:[/quote]

zapomniałam tego dopisac - juz poprawilam ze wystawa Madryt 06.10.2007 CAC
A Pati to PATIENCE Della Castafiore :D

Posted

Maga- tak maja i juz nawet certyfikaty w reku; na miejscu wypisywali; 2 x BOB dla Rity czyli Secret Rodowe Złoto , moja wnusia :loveu::loveu::loveu::loveu:
na grupach tylko kudlate byly zauwazane;
no i dodatkowo ojciec Secret Ody do Radosci (golden retriever) ukonczyl Intera, zdobyl Ch. rumunii i BOG II; bardzo sie ciesze :)

Posted

[B]RYBNIK 7.10.2007[/B]

PSY
kl.mlodziezy
ARASH Male Pangolino
SEN NEXT Germanika
kl.posrednia
AMAR Family frost
OUDI Super Ciapki
kl.otwarta
JASON z jasne Hvezdy
KING z Jasne Hvezdy

SUKI
kl.szczeniat
BONITA Male Pangolino
kl.mlodziezy
EBRA Dwie Tecze
IASMIN Kalis z Treste
kl.posrednia
KRESSI z Haliparku
LAVAZZA Super Ciapki
LOLITA Moroszka
kl.otwarta
KONCZITA Super Ciapki
LUNA moroszka
kl.championow
KASIOPEA z jasne Hvezdy

Posted

[quote name='anna1']Gratki :)))))))
ja czekam na dokladne wyniki z Aradu; wiem tyle ze Secret Pokaz Klase 2x CACIB i Secret Rodowe Złoto tez 2x CACIB ale co BOB to jeszcze nie wiem :loveu:[/quote]

[B][COLOR=red]GRATKI WIELKIE :loveu:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Skret pokaz kalse to tatuś kofi szczeniaczków :multi:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Deirdre']zapomniałam tego dopisac - juz poprawilam ze wystawa Madryt 06.10.2007 CAC
A Pati to PATIENCE Della Castafiore :D[/quote]

Deidre a nie wiesz czy Teresa wybiera sie teraz za dwa tygodnie do Barcelony albo w grudniu do Alicante? Bo mam obie wystawy w planach:) jeszcze moze Francje za 2 tygodnie odwiedze;)

Pati to moja ulubienica:loveu:

Sedziowania z NDM nie bede komentowac.. a tym bardziej wyborow BOG tej Pani, bo myslalam ze jej wybor to po prostu zart. Z calym szacunkiem tak jak mi sie Linda podoba z anatomii nie podnoszac ani razu ogona z wyraznym strachem w oczach naprawde nie byla moja faworytka na BOG, ale... z lokatowych psow bynajmniej miala poprawna anatomie. Jestem zawiedziona wyborami tej sedziny i juz na pewno nigdy nic u niej nie wystawie bo szkoda mojego czasu, pracy i pieniedzy.
My z ekipa bardzo zadowoleni:) 4 BOBy, BiS PAR i BIS z Foxem:)

Wanio,Ewa,Daniel dzieki za wszystko:*

Posted

Secrety - GRATULACJE !!!!
:loveu::loveu::loveu:

ad NDM
ja mimo, że cieszę się z I lok. Ecru, z I lok. brata Ecru - Edelkirscha, II lok. w szczeniakach - samym sędziowaniem byłam przerażona :crazyeye: i baaaaardzo zaskoczona co niektórymi lokatami (i nie mówię tu o swoich)

oczywiście serdecznie gratuluję Volcano i Lindzie - zupełnie zasłużenie :lol:

na dokładkę bez komentarza powiem, że Pani sędzia Dorota Ząbek w maltankach które sędziowała po grzywaczach u suczki doszukała się jednego jąderka - i była tym niezwykle przybita :diabloti: dopiero po wyjaśnieniach, że to suczka niby udała że to żart :mad: super nie :evil_lol: ??

Posted

prezentacja Lindy mogła się nie podobać, ale nawet NAJLEPSZA prezentacja z kiepskiego psa nie zrobi championa.
Akurat to nie jest jej pierwsze zwyciestwo, wiec mowy o ŻARCIE nie ma. A skoro pies jest doskonały, to wygrywa, czy to się komuś podoba, czy nie, nawet jeżeli trochę się boi. (w czym ogromnie pomogło straszenie jej przez pewną wystawiającą)
to są delikatne pieski, a nie konie pociągowe, czy psy pracujące w policji
Jak dla mnie straszenie czyjegoś psa jest poniżej godności.

Posted

[quote name='flashka-g']Deidre a nie wiesz czy Teresa wybiera sie teraz za dwa tygodnie do Barcelony albo w grudniu do Alicante? Bo mam obie wystawy w planach:) jeszcze moze Francje za 2 tygodnie odwiedze;)
[/quote]
No nie bardzo wiem i nie wiem czy takie informacje da sie w ogole w zwiazku uzyskac? Chyba tylko od samej zainteresowanej.
Powodzenia na wystawkach! Z jakimi stworami bedziesz zeby ufocic Was jak na jedna wystawe dojade?!?!?!
Ja sama oblizuje sie na mysl o Alicante bo to po pierwsze miedzynarodowka a po drugie obowiazkowa do otrzymania championa Hiszpanii (tak na stronie napisali, ja sie jako niewychowana, niewystawowa świnia się nie znam ;) -[COLOR=black] "Punto obligatorio para el Campeonato de España" ) wiec raczej sporo bedzie osob ktore sie na wiosenna taka obligatorke w Tallavera nie załapali! A ja chce ogladac, oglądać i focić, focić![/COLOR]
I poznawac grzywkowcow z Hiszpanii i okolic :cool1:

Posted

[quote name='Deirdre']

niesamowicie te grzywce z Della Castafiore drobniutkie![/quote]
no na fotkach w ogole nie wygladaja na drobniutkie jedynie nie przerosniete- a maja i kosc, i udo , i szyje i calkiem niezle glowy i zero rachityka:) a pateince jesli tak wyglada na zywo jak na fotach to piekna suka;

Posted

[quote name='maga18']oceny dostaje kazdy wystawiany pies, lokaty sa albo tylko 3 albo tylko 4
jest taka ocena jak NIE DO OCENY... ale chyba taka nie zostala przyznana?

GRATULUJE wszystkim!! :laola:

Sisi (Wróżka) brawoooooo :klacz: - powinna wygrac albo Galuska, albo Red Wine albo Molly - ale ciesze sie ze Sisulka sie przełamała :angel: i nalezy jej sie Zw.Mł za postępy :)

[B]Molka[/B] gratuluje!! Idziecie jak burza :)
[B]Dada[/B] równiez gratuluje - bo z tego co wiem to Ty wystawialas Linde na BOG (czy w rasie to nie wiem) ale gratulujuje!!! :)

[B]Deidre[/B] a z jakiej to wystawy? I kto to ta Pati? :eviltong:

[B]Anna1[/B] mialam tez jechac do Aradu :evil_lol:tak wiec gratuluje!! :klacz: I co za tym idzie to zarówno Leopold jak i Rita mają Ch.Rumunii :) :klacz:[/QUOTE]

mialam napisac bez lokaty:oops:

Posted

[quote name='anna1']no na fotkach w ogole nie wygladaja na drobniutkie jedynie nie przerosniete- a maja i kosc, i udo , i szyje i calkiem niezle glowy i zero rachityka:) a Patience jesli tak wyglada na zywo jak na fotach to piekna suka;[/quote]

nooo ja juz od miesiecy nie widzialam grzywca na żywo :( wiec tak mi sie wydawaly zwłaszcza przy hiszpańskich dowodniakach :D bo fociłam je pomiedzy foceniem stawki hiszpankow :D
Drobniutkie to nie znaczy rachityczne, po prostu takie maciupstwa :) kruchutkie. Obie siostrunie gołe są śliczne! Patience ma więcej gracji.

Posted

Dada nie przejmuj się bo akurat na BOG Linda poszła ładnie czego o BIS już powiedzieć nie można ale wiemy dlaczego.Co do BOG nie można się przyczepic.

Posted

deidre- no przy hiszpanskich dowodniakach napewno sa drobnoiutkie;))))))) ale ja jak weszlam w size mini (zaczynalam od owczarkow niemieckich, AST tez sie przewinely) to zmienil sie kat patrzenia- drobniutkie znaczy malizna z cienka koscia :)dlatego zwrocilam na to uwage :cool3:

Posted

Dudek:
Mała Wessi jest cudowna. Szkoda, że nie chciała biegać ze mną i za wszelką cenę starała się być nie przy mojej nodze, a Twojej, ale nic dziwnego, te maluchy Cie uwielbiają!

Posted

[quote name='flashka-g']Deidre a nie wiesz czy Teresa wybiera sie teraz za dwa tygodnie do Barcelony albo w grudniu do Alicante? Bo mam obie wystawy w planach:) jeszcze moze Francje za 2 tygodnie odwiedze;)

Pati to moja ulubienica:loveu:

Sedziowania z NDM nie bede komentowac.. a tym bardziej wyborow BOG tej Pani, bo myslalam ze jej wybor to po prostu zart. Z calym szacunkiem tak jak mi sie Linda podoba z anatomii nie podnoszac ani razu ogona z wyraznym strachem w oczach naprawde nie byla moja faworytka na BOG, ale... z lokatowych psow bynajmniej miala poprawna anatomie. Jestem zawiedziona wyborami tej sedziny i juz na pewno nigdy nic u niej nie wystawie bo szkoda mojego czasu, pracy i pieniedzy.
My z ekipa bardzo zadowoleni:) 4 BOBy, BiS PAR i BIS z Foxem:)

Wanio,Ewa,Daniel dzieki za wszystko:*[/quote]

Nie widziałam lindy w klasie, ale na porównaniu nie zauważyłam, żeby się bała, zresztą BOG mówi sam za siebie...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...