Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Aisa nie lubie Klamstw u dzieci ,powiem wiecej potepiam-ozdobki i yorki beda jutro,ponadto na tym stadionie nie ma hali:cool1:przeciez udzielalas juz sie ...w temacie warszawskiej,wiesz niektorzy mimo wieku jeszcze maja pamiec

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agama']Aisa nie lubie Klamstw u dzieci ,powiem wiecej potepiam-ozdobki i yorki beda jutro,ponadto na tym stadionie nie ma hali:cool1:przeciez udzielalas juz sie ...w temacie warszawskiej,wiesz niektorzy mimo wieku jeszcze maja pamiec[/QUOTE]
Agama ale z tego co zrozumiałam Aisa nie pisała że były ozdóbki tylko że w małej hali by się zmieściły:p
Agama wreszcie dorwałam przyjaciel pies GRATULACJE,bardzo fajnie się czytało
,powiedzcie jak dzisiaj, naprawdę taka tragedia?
Muszę przyznać że wstyd rzeczywiście tak kiepsko zorganizować to wszystko:mad:
za to mamy metro:lol: ,macie tam w Opolu:evil_lol:

Posted

Agama nie wiem bo nie jestem w temacie Gwardii, ale jak wejdziesz na plan ringów sa pokazane dwie hale

[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/643/planringowtk7.jpg[/IMG]

Posted

Racja.
Też byłam dziś na wystawie i szybko uciekłam.
Hala mała, bo mała ale ozdóbki i yorki by pomieściła :shake:
No, a ring honorowy oczywiście też na dworzu :roll: --> ta są słowa Agama jak uważasz diecka czyli Aisa i wcala nie napisala ze to wszystko bylo dzisiaj, ja w warszawie nie bylam i nie wie czy hala tam jakas jest, a odebrałam czytajac jej posta ze raczje mowi o jutrzejszym dniu, jesli chodzi o ozdobki, bo yorki mnie nie interesuja wiec nawet nie wiem kiedy sa wystawiane i w ktorej grupie nawet.

A ktoś mi powie jaka jest prawda ?? tzn czy jest tam jakas hala czy cala wystawa tylko na stadionie bo mysle nad warszawa w przyszlym roku, ale moj psiak nie nawidzi deszczu i wole halowe wystawy niz plenerowe w calosci.

Osobiści obawiam sie o Nowy Targ i Nowy Sacz bo to tez plenery... zeby tylko nie padalo i trawa byla such abo inaczej czeka mnie wymyslenie jakiegos dywanu :)

Posted

jak widać hale może i są , ale nie dla wystawiających chyba,dla nich raczej plenerek,Śnieżynko nie wiadomo gdzie będzie w przyszłym roku,może wreszcie się zreflektują i zrobią w sensownym miejscu

a wie ktoś czy ten parking dla wystawców drogi jest?

Posted

wjezdzalismy na parking z tylu wystawy i za wana plus 5 osob 100 zl,jadac od Woloskiej nalezy skrecic w Milobedzka,nie bylo kolejek...natomiast na Raclawickiej tlum ludzi z psami,kolejka dlugasna

Posted

Sa 2 małe hale na tym stadionie ale tam nie wpuszczaja psow wogole tam ringów nie zrobili (a mogliby...)
Było na torwarze to było dobrze, to musieli na Gwardi zrobić jak nie zeszły rok gdzie nie dało sie wytrzymac od słońca to w tym roku zimno ,pada i wieje - żyć nie umierać:cool3:
Ale jutro ma sie poprawić, trzymam kciuki za dogomaniaków, powodzenia ;)

Posted

[quote name='Agama']lLotinko 3 posty wyzej dziecko odpisalo konkretnie,[B]ze bylo[/B] na wystawce w
Warszawce i wlasnie wrocila[/quote]

[quote name='flashka-g'][B]nawet sobie nie wyobrazam[/B] na tym syfiastym stadionie wystawy w taka pogode.. to jakaś żenada.. stolica kraju a cacib bez hali.. kpina. Rok temu skwar nie do wytrzymania, praktycznie zero mozliwosci schronu z psiakami.. sama nie wiem co gorsze:roll:[/quote]

ze byla w zeszlym roku i ze byl skwar , a nie ze ze byla dzis tylko ze sobie nie moze wyobrazic ;):eviltong:

Posted

Agama zastanów sie co piszesz!

[quote name='Aisa_']Racja.
Też byłam dziś na wystawie i szybko uciekłam.
Hala mała, bo mała ale ozdóbki i yorki by pomieściła :shake:
No, a ring honorowy oczywiście też na dworzu :roll:[/QUOTE]

Posted

Agama, spokojnie, skąd tyle agresji?

Miałam tylko na myśli to, że ozdóbki i yorki (które, jak już zaznaczyłaś są jutro, a nie dzisiaj ;)) miałyby zapewne lepsze warunki w hali.
I to tyczy się każdej pogody.
A jeśli chodzi konkretniej o deszcze - dla przykładu zmoczony labek zachowa swój wdzięk i urok, a mokra długowłosa ozdóbka wygląda jak szczurek :evil_lol: pozbawiony swojej wrodzonej elegancji. ;)

Może te hale z jakichś tajemniczych :lol:, nieznanych nam względów nie nadają się do użądzenia w nich ringów. I nie byłoby to tak bulwersujące i denerwujące, gdyby nie zaznaczono ich na mapce z podpisami "Hala 1", "Hala 2" :diabloti:

Posted

wyobraz sobie ,ze wiem co pisze,nie bylas Maga w tym obiekcie ,,sportowym,,sa tam faktycznie dziwne budyneczki sprzed 40 lat ale nie ma do nich dostepu-trudno je nazwac hala -caly obiekt to jedna wielka ruina...
patrzac na mapke to wszystko wyglada super

Posted

Agama mi nie chodzi o te hale. Naskoczyłas na Aise, zaczelas mowic o jakis dzieciach, ze kłamie i ze tego nie tolerujesz, a z tego co ja wiem to Aisa dzieckiem... czytaj prosze ze zrozumieniem

Posted

Aisa Bardzo Ciebie Przepraszam-juz wiem z kim pomylilam ,no coz kazdemu sie zdaza,aczkolwiek to nie usprawiedliwia mojej napasci:oops::oops::oops::modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Agama']Aisa Bardzo Ciebie Przepraszam-juz wiem z kim pomylilam ,no coz kazdemu sie zdaza,aczkolwiek to nie usprawiedliwia mojej napasci:oops::oops::oops::modla::modla::modla:[/quote]

Ale nic sie nie stało! :)

A jeśli chodzi o jutro...
Wg prognoz telewizyjnych Warszawa ma być polską oazą dobrej pogody.
Wg tych internetowych to nie do konca prawda... :shake:
I modlę się, żeby jutro z rana było sucho - Emuś od wczoraj nie zrobił mi żadnego qpala, trzeba wyjść rano na jakiś "oczyszczający" spacerek.
A lepiej w razie czego tyłeczek myć jeszcze w hotelu niż na wystawie.
Trzymajcie kciuki :lol:

Życzę wszystkim powodzenia, oby pogoda dopisała :nono:

Posted

[quote name='Agama']Ilonko a jak jutro zaswieci sloneczko,zabieraj sie nad ranem do pracy,pani Malgosia wszystko zauwazy[/quote]

Oj Agama oby zaświeciło.A Molly już po kąpanku;) Jest śliczna, uwielbiam ją jak schodzi ze stołu:loveu: -ale skromna jestem:evil_lol:

Posted

eee tam w Krakowie mialo lac 2 dni i mialy byc burze:) w koncu skonczylo sie na tym ze popadalo w sobote po wystawie przez chwile;) trzeba byc dobrej mysli.

Powodzenia!!

Posted

[QUOTE]Muszę przyznać że wstyd rzeczywiście tak kiepsko zorganizować to wszystko:mad:
za to mamy metro:lol: ,macie tam w Opolu:evil_lol:[/QUOTE]

a po co nam metro:) by byly chyba tylko dwie stacje.. początkowa i końcowa:);)

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=red]POWODZENIA JUTRO NA RINGU!!!!
I DUUUUZO SŁONKA [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Lothia !!!Trzymam kciuki za Wasz wspolny debiut :kciuki: :kciuki: :kciuki: [/COLOR][/SIZE][/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...