resuruss Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wow!!!!!!!!Ale fotyyyyyyyyyyyyyyyy :mdleje: :mdleje: :mdleje: :klacz: :klacz: Happy super wygląda!!!!No a Zuczek to Zuczek i wszystko jasne :loveu:
anna1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 no Happsia wyszla slicznie:) ale malo w tym szczecinie:crazyeye: ress nie mam wiecej, reszta zbyt zamazana:(
anna1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ale wlepie swoje szczenki w galerii :))))hihihihih wdaly sie w matke- dra sie bez przerwy i non stop w ruchu- koszmarne :)))
AngelOfDeath Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='resuruss']No a Zuczek to Zuczek i wszystko jasne :loveu:[/quote] a Zuk jest zajebisty :loveu::loveu::loveu:i dlugggoooooooo dluggggggoooooooooooo nie bedzie drugiego takiego psa w Polsce ... ciesze sie ze sie Happy [B]WAM [/B]podoba !!!:p
Solange Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Tak, tak Happy jest urocza :loveu: I Żuczek oczywiście też robi wrażenie :loveu: A na żywo oba pieski są jeszcze ładniejsze.
AiK Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Na stronie Harriet fotki z Leszna.. [URL]http://harriet.555.pl/galerie/wystawy/leszno/[/URL]
lonka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Miniaga szykuj Jagódke na MP w Krakowie.Zobaczymy się:loveu:
miniaga Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Powiedz Patce że Jaga jest jej. Bardzo się cieszymy:loveu:
ajcka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Przejrzałam sobie troche ten temat. I ile tu pięknych:crazyeye:fotek!!!! Gratki dla wszystkich-macie piekne i ślicznie przygotowane psiaki! Gratulacje dla Jagody!!!- Aga a mowiłas ze nie wiesz czy jechac....He he - dobrze ze pojechałaś.:loveu: No i Żuczek-piekny. I mam jeszcze pytanie co zrobic by mojej Keri włos nie fruwał na wszystkie strony???robie jej przedziałek a po chwili juz go nie ma.....
anna1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Ajcka- prostownica i jedwab; wszystko ci pokaze jak sei spotkamy i to pewnie juz niedlugo :) przecieki z zagrzebia - Ecru 1 lokata, viva espana 2 lok. w szczeniakach. na razie wiecej nie wiem:)
resuruss Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [SIZE=4][COLOR=red]WOW!!!!!!!!!!SUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000]Swietna wiadomosc :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=magenta]Gratulacje dla Agnieszki i Ecru oraz dla Vivy i jej włascicielki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=royalblue]Teraz trzymam kciuki ,zeby w porownaniu takze okazały sie najlepsze :Cool!: [/COLOR][/SIZE]
miniaga Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Rewelacja!!!! Aga super:multi::multi::multi::multi:. Trzymamym kciuki za porównanie:multi::multi::multi: Za Vivkę oczywiście też:multi::multi::multi:
maga18 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! :laola: Ecru powodzenia!! :kciuki: A Vivce juz chyba nie trzeba zyczyc powodzenia bo 2 była ;) ale to w koncu świetny wynik :klacz: :klacz:
maga18 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 dodam, ze na Europejską bylo zgłoszone 114 grzywaczy: 55 psów, 59 suk
flashka-g Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ktos ma jakies nowe newsy?? ja zamiast w Chorwacji to siedze nad ksiazkami nad jeziorkiem:cool3:
AngelOfDeath Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Red]NESJANA !!! Gratuluje !!! SUPER !!!!!!!!!:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
lalunia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [B][COLOR=darkorchid]WIELKIE GRATULACJE DLA NESJANKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
Agama Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 NESJANKO:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: BRAWO,czekamy na powrot i relacje:lol:
Solange Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [B]Nesjana, gratuluję!!! :multi: :multi: :multi: [/B]
Dudek Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [B][SIZE=6][COLOR=red]Nesjanka - Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
Minimolos Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 BOG gr.IX [IMG]http://www.canitalia.it/eds07/foto/GR9.jpg[/IMG]
Recommended Posts