Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Wow!!!!!!!!Ale fotyyyyyyyyyyyyyyyy :mdleje: :mdleje: :mdleje: :klacz: :klacz:
Happy super wygląda!!!!No a Zuczek to Zuczek i wszystko jasne :loveu:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale wlepie swoje szczenki w galerii :))))hihihihih
wdaly sie w matke- dra sie bez przerwy i non stop w ruchu- koszmarne :)))

Posted

[quote name='resuruss']No a Zuczek to Zuczek i wszystko jasne :loveu:[/quote]

a Zuk jest zajebisty :loveu::loveu::loveu:i dlugggoooooooo dluggggggoooooooooooo nie bedzie drugiego takiego psa w Polsce ...

ciesze sie ze sie Happy [B]WAM [/B]podoba !!!:p

Posted

Przejrzałam sobie troche ten temat.
I ile tu pięknych:crazyeye:fotek!!!!
Gratki dla wszystkich-macie piekne i ślicznie przygotowane psiaki!
Gratulacje dla Jagody!!!- Aga a mowiłas ze nie wiesz czy jechac....He he - dobrze ze pojechałaś.:loveu:
No i Żuczek-piekny.
I mam jeszcze pytanie co zrobic by mojej Keri włos nie fruwał na wszystkie strony???robie jej przedziałek a po chwili juz go nie ma.....

Posted

Ajcka- prostownica i jedwab; wszystko ci pokaze jak sei spotkamy i to pewnie juz niedlugo :)

przecieki z zagrzebia - Ecru 1 lokata, viva espana 2 lok. w szczeniakach. na razie wiecej nie wiem:)

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]WOW!!!!!!!!!!SUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]Swietna wiadomosc :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=magenta]Gratulacje dla Agnieszki i Ecru oraz dla Vivy i jej włascicielki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=royalblue]Teraz trzymam kciuki ,zeby w porownaniu takze okazały sie najlepsze :Cool!: [/COLOR][/SIZE]

Posted

Rewelacja!!!! Aga super:multi::multi::multi::multi:. Trzymamym kciuki za porównanie:multi::multi::multi: Za Vivkę oczywiście też:multi::multi::multi:

Posted

BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! :laola:

Ecru powodzenia!! :kciuki:

A Vivce juz chyba nie trzeba zyczyc powodzenia bo 2 była ;) ale to w koncu świetny wynik :klacz: :klacz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...