Natalia:) Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='resuruss'][B]Leszno 2007 :cool3: [/B] [B]Psy [/B] [B]szczenięta[/B] [B]1. Bodygaurd Black Dragon[/B] [B]młodziez[/B] [B]1.Aquiteles Mirabilis Gemma [/B] [URL]http://www.chinesecrested.no/en/registry/68780/Aquiletes+Mirabilis+Gemma.html[/URL] [B]2. Gucci Sub Divo[/B] [B]3. Jona Gold z Gangu Łysych[/B] [B]4.Secret Rajski Ptak[/B] [B]5.Sasquehanna Wrózbita[/B] [B]Posrednia[/B] [B]1.Gingery's Goblin[/B] [B]2.Hossa-Vija Micke Prince Suprise[/B] [B]3.[SIZE=2]Hossa-Vija Michell'in Suprise[/SIZE][/B] [B]4.Oudi Super Ciapki[/B] [B]5.Paganini Raj dla Zwierząt[/B] [B]6.Verissimo Rossini[/B] [B]otwarta[/B] [B]1.Artush od Tearebi[/B] [B]2.Focus z Gangu Łysych[/B] [B]3.Oddie z Chmielnik[/B] [B]4.Secret Pan i Władca[/B] [B]champion[/B] [B]1.Campari Sua Sponte[/B] [B]2.Hazard z Gangu Łysych[/B] [B]Suczki[/B] [B]szczenięta[/B] [B]1.Madamme Buterfly Gallus[/B] [B]młodziez[/B] [B]1.Abigeil Coloseum[/B] [B]2.Exelenta Sub Divo[/B] [B]3.I'm So Pretty Pastoral[/B] [B]4.Imprezka z Gangu Łysych[/B] [B]5.Jagódka Z Gangu Łysych[/B] [B]6.Kopciuszek z Gangu Łysych[/B] [B]7.Lawazza Super Ciapki[/B] [B]8.Sasquehanna Wrozba[/B] [B]9.Ret Hot Zikkurat[/B] [B]posrednia[/B] [B]1.Catty Garden Roses[/B] [B]2.Efective Nesjana[/B] [B]3.Geena Certowa Stena[/B] [B]4.Yokko Amitycja[/B] [B]5.Cocolina Opławickie Czary[/B] [B]otwarta [/B] [B]1.Elita Nesjana[/B] [B]2.Elka Mały Kacper[/B] [B]3.Geena Certowa Stena[/B] [B]4.Gabi Kalis z Treste[/B] ( tu cos mi nie pasi ,bo w miocie była chyba tylko jedna sztuka [URL]http://www.chinesecrested.no/en/registry/62806/Geneviev+Kalis+Z+Treste.html[/URL] , wiec moze cos pochromoliłam z imiemiem tej panienki ) [B]5.Greys z Lubuskiej Wsi[/B] [B]6.Happy Amitycja[/B] [B]7.India Vivarium[/B] [B]8.Kasiopea z Jasne Hvezdy[/B] [B]9.Nagoja Pomarszczony Czar[/B] [B]10. Pola Amitycja[/B] [B]Champion [/B] [B]1.Dafne z Gangu Łysych[/B] [B]2.Hariet z Gangu Łysych[/B] Jesli są jakies błędy z gory przepraszam ,bo staweczke na szybciutenko miałam przedyktowaną telefonicznie. [COLOR=red]POWODZENIA!!!!!!![/COLOR][/quote] Ale mam stawkę...
Weronisia & Jokkusia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 A dlaczego w sukach w pośredniej i w otwartej, jest jedna ta sama suka ???? :razz:
resuruss Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nie wiem ,ja miałam psiaki z katalogu przedyktowane przez osobe będącą juz na wystawie - jesli pomyłka z mojej strony przepraszam.
Weronisia & Jokkusia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nie, spoko [B]Ress[/B] , tak się pytam bo zdziwiona jestem :mad:
maga18 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 nooo Leszno liczne... ja juz swoje typy mam i trzymam za nie mocno kciuki!! :kciuki: Toffi wczoraj w Senec 3 miesjce. Mialam nadzieje, na ukonczenie Ch.Słowacji - niestety musimy na ten tytuł poczekać :cool1: BOB wział - Whispering Ln' Keep On Trucking CAJC - Kitty z Haliparku, Sea Fire`s Faitful Falkor wiecej wynikow i fotki beda na nahaci - pewnie po weekendzie bo teraz tam jest 2 x Nitra - special show i międzynarodówka
Weronisia & Jokkusia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Może nam się uda, ale w to nie wierzę :mad: Treningi szły dobrze, postępy byly, ale znając nasz szczęście... to chyba nic nie będzie :cool1:
Natalia:) Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Weronisia & Jokkusia']Może nam się uda, ale w to nie wierzę :mad: Treningi szły dobrze, postępy byly, ale znając nasz szczęście... to chyba nic nie będzie :cool1:[/quote] Skąd ja to znam...
miniaga Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 OOOOOOOOOOOOOOoo. A jakieś Show jest w Lesznie? Ja tam w piżamce po domku , z kawką w ręku hahahaha
sh_maniak Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Szkoda tylko, że prestige nie ma juz tego fajnego namiotu, a pogoda tam zmienna :roll: Na szczescie jest kilka pawilonów dla wystawców ustawionych. Powodzenia w Lesznie, życze wyniku takiego jak moja Asiunia wczoraj miała :loveu:
resuruss Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [B]Przecieki z Leszna:[/B] [B]NPwR Campari Sua Sponte CWC ,CACIB[/B] [B]res CACIB Gingerys Goblin Sasquehanna[/B] [B]CWC Artush od Tearebi[/B] [B]Zw Mł . Uk. Mł Ch Pl Jona Gold z Gangu Łysych [/B] [B]Zw.Mł uk. Mł Ch. Pł Jagódka z Gangu Łysych :laola: :laola: [/B] [B][COLOR=red]G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
maga18 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Bardzo mocno trzymałam kciuki za Jagódkę. Pomogło. GRATULUJĘ. Gratuluję również pozostałym zwycięzcom. mama Magdy.
resuruss Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Mysle p.Halino ,ze tych kciuków było duuuuuuuuzo!!!!!!Ciezko dziewczyny pracowały i na sukces w pełni zasłuzyły :multi:
Ilka21 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Gratuluje wszystkim a wszczególności Miniadze, mówiłam że będzie dobrze:multi:
resuruss Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [B]Jagoda NjwR [/B] [B]Happy Amitycja CWC,CACIB [/B] [B]Campari BoB [/B] [B]:multi: :multi: :multi: :multi::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/B] [B]Co tu duzo mowic dokładnie tak wczoraj obstawiałam.....To kto sie ze mną zakładał :razz: [/B]
sh_maniak Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Brawo Minaiga, brawo Angel :multi: :multi: :multi: Oczywiście gratulacje dla ślicznego Campariego :multi:
flashka-g Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Widze ze moje proroctwa sie sprawdzily:)) a jeszcze wczoraj Angelowi mowilam ze tak bedzie:multi: :multi: :multi: ale sie ciesze;)) Brawcia dla Marcina i Aniołka i dla Ciebie Agus!!
AngelOfDeath Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ja juz w domQ .... no wiec co tu duzo mowic , bylo zajebiscie :evil_lol:,[B]Wanio z Żukiem :loveu:- BOB i BOB z Chihuahua - GRATULUJE :multi::multi::multi::multi: Miniaga skonczyla Mł.Ch.Pl :multi::multi::multi:[/B](mówilem zebys przyjechala :cool3:)[B], GRATULUJE !!!!! [/B]no i ja , ale nadal nie wierze :oops::oops::oops: Gratuluje pozostalym zadowolonym ! ps. dziekuje Waniowi za podszkalanie w czasie oceny na ringu Madze ze nas odwiedzila i za podpowiedz ;) :loveu::*:*:* Weronisia mniej emocji !!!! Gratulacje
Solange Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [B][SIZE=6][COLOR=darkorchid]Angel, Miniaga gratuluję!!! :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B]
AngelOfDeath Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=Red][B]Żuczek - II miejsce na BOG !!! Ania , Marcin ... Gratuluje :multi::multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
maga18 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ja tez gratuluje!!! moje typy wygrały :) GRATULUJE!!! :klacz: :laola:
maga18 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='AngelOfDeath'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=Red][B]Żuczek - II miejsce na BOG !!! Ania , Marcin ... Gratuluje :multi::multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!! :klacz: Gratuluje :)
maga18 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 mam pelne wyniki w domu - moze moja mama wkrotce przepisze stawke :) z tego co pamietam: Catty Garden Roses - CWC Dafne z Gangu Łysych - CWC, res. CACIB obydwa szczeniaki WO I Pola Amitycja - dosk II Jokko Amitycja - dosk II Miki Macsow`a - dosk II Michał Natalii - dosk III
maga18 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 podaję wyniki w kolejności zajmowanych lokat, psy niewymienione - nb psy kl.szczeniąt - Boyguart Black Dragon - wo kl.młodzieży Jona Gold z Gangu Łysych - dosk. Zw.Mł. Gucci Sub-o-Divo - dosk kl.pośrednia Goblin - dosk. CWC res.CACIB Hossa-Vija Micke Prince - dosk. Hossa-Vija Michellin Suprise - dosk. Oudi Super Ciapki - dosk. Werissimo - dosk kl.otwarta Artush od Tearebi - dosk. CWC Fokus z Gangu Łysych - dosk Paganini Raj dla Zwierząt - dosk Oddie z Chmielnik - dosk Secret Pan i Władca - dosk kl.championów Campari Sua Sponte - dosk.CWC, CACIB, BOB Hazard z Gangu Łysych - dosk
Recommended Posts