Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='flashka-g']ale to ponoc nie jest ostateczna stawka, tylko nbie wiem jak moze byc nie ostateczna skoro juz jest 3500 psow.. ale tak mi powiedziala pani z ZK.[/quote]
mam nadzieję że jeszcze coś się pojawi w mojej klasie bo Dusia nie lubi być sama na ringu

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AiK']mam nadzieję że jeszcze coś się pojawi w mojej klasie bo Dusia nie lubi być sama na ringu[/quote]

no wiesz p[rzyjac raczej juz nic nie przyjma.. wiec nie wiem o co chodzi ze stawka jest nie ostateczna.

Posted

[quote name='flashka-g']no wiesz p[rzyjac raczej juz nic nie przyjma.. wiec nie wiem o co chodzi ze stawka jest nie ostateczna.[/quote]

może jeszcze coś poprzekładaja albo jeszce wszystkiego nie wpisali dopóki nie zamkną katalogu różnie może być:roll: wiesz jak to u nas w zk bywa kinder niespodzianka do samego końca :mad: o tym że zmieniaja sędziego też można się dowiedzić dopiero na wystawie

Posted

[quote name='AiK']może jeszcze coś poprzekładaja albo jeszce wszystkiego nie wpisali dopóki nie zamkną katalogu różnie może być:roll: wiesz jak to u nas w zk bywa kinder niespodzianka do samego końca :mad: o tym że zmieniaja sędziego też można się dowiedzić dopiero na wystawie[/quote]

ale chodzi o to ze nie moze byc wiecej niz 3500 psów zgłosoznych.. a juz tyle jest:))

Posted

[quote name='AiK']gdzie mieszkasz ja w spodku[/quote]

jak gdzie mieszkam?;p chodzi w jakim hotelu bede? W Katowice obok spodka.. ale nie wiem czy do niedzieli zostane, bardzo bym chciala bo moj ulubieniec bedzie sie pokazywac;)

Posted

[quote name='flashka-g']jak gdzie mieszkam?;p chodzi w jakim hotelu bede? W Katowice obok spodka.. ale nie wiem czy do niedzieli zostane, bardzo bym chciala bo moj ulubieniec bedzie sie pokazywac;)[/quote]

ja będe na wystawie już w sobotę mam blisko to wpadnę pooglądać;)

Posted

Hehe,a u mnie szczescie w nieszczęsciu :evil_lol:
Powinnam płakac ,ze Bulki nie zgłosiłam ,ale sie ciesze ,bo Bułka ma początek cieczki ,wiec pewnie i tak bym jej nie wystawiła :eviltong: i dopiero miałabym powod do płaczu :lol:

Posted

Najlepsza suka - Ecru Nesjana
Bob Junior - Vivat Germanika
Najlepszy Pies - Gingery SASQUEHANNA GOBLIN lub Idealista Germanika

BOB - tu już ciężej, ale co to za niespodzianka będzie jak wszystko Wam powiem;)

Posted

no ciekawa jestem tej wystawki :))))) jak Goblin wyglada tak jak na fotkach to dal mnie tak czy siak BOB :) bez wzgledu na sedziego haahhahahah

Posted

[quote name='ewelinabuck']ale wyniki mozna zawsze podac na pw i co losowanie to wyniki innej osobie;) ;) ;) ;) :multi:[/quote]

No to jest dobra mysl ;) ,ale myslałam ,ze dostane je tylko ja :evil_lol: ,wiec nie pisałam o tym ,hahahahahaha;)

Posted

[quote name='resuruss']No to jest dobra mysl ;) ,ale myslałam ,ze dostane je tylko ja :evil_lol: ,wiec nie pisałam o tym ,hahahahahaha;)[/quote]

ales ty samolubna......:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

no tak wszystkie pieniadze bys na grzywki przetracila ,nie przzejda tutaj takie numery o nie.....:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...