lalunia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 jak by 9 grupa była w sobote wsiadam w pociag i jade a tak nie wrócę w poniedziałek do pracy buuuuuuuuuuuuu dlatego w opolu będę tylko w sobotę
flashka-g Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='miniaga']To Flashka ja Ci tak uczciwie napiszę, że jakoś nie moge się do ciebie przekonac. W wielu sprawach masz rację, często bardzo trafnie trafiasz w problem, ale po za forum zniżasz się do takich chwytów, które mnie osobiście zraziły do ciebie strasznie. Można krytykować czyjeś poczynania w hodowli, psy czy brak wyobraźni, ale wywleknie czyjegoś życia prywatnego jest dla mnie niedopuszczalne. Myslę że wiesz o czym mówię. Ja osobiście ostatnio zawiodłam się na kimś okrutnie, bo za moimi plecami gadał rzeczy niezgodne z prawdą. Mogłabym tą osobę pogrążyć totalnie w 2 zdaniach, ale myslę że ukarała się sama, bo straciła osobę na którą mogła liczyć w kazdej sytuacji. Nie uwazam, żeby obgadywanie jej życia prywatnego dało mi satysfakcję. I to pisanie o pozerach.... podobno jesteś taka szczera - czemu nie napiszesz konkretnie o kogo Ci chodzi.[/quote] Poza forum rozmawialam z Toba raz.. w Poznaniu przez chwilke i jakos sobie nie przypominam zebym ci cokolwiek gadala o kogos zyciu prywatnym? no chyba ze dochodza do Ciebie jakeis plotki. Uczciwy czlowiek nie wierzy w plotki, tylko kieruje sie do źródła ich powstawania. Pozatym powiem ci tak... ja nic nie robie bez powodu.. jezeli ktos robi cos najpierw co dotyczy mnie w pewnym sensie, dlaczego niby mam nie robić tego samego.. tylko ze "zemsta" zwykle jest bardziej słodka. A nie napisze bo kazdy kto mysli logicznie bedzie wiedział do kogo to sie akurat odnosi. Pozatym poki nie daje mi ktos powodow do odpowiedzi na atak to wole sie lansować i mam wszystko gdzies, niech sobie zyje swoim zyciem a ja swoim co bede mu cisnienie podnosic. Bo mam takze swoje zycie i wazniejsze problemy niz sluchanie co niektorych ktorym sie obraca czasami w glowie o 360 stopni. I widzisz wlasnie na tej osobie na ktorej sie zawiodlas- tak samo ja sie zawiodlam na kilku juz, ale tak samo jak ty uwazam ze takie osoby pogrązają same siebie w własnym bagnie.. zawsze ego dostanie odzew od życia.
flashka-g Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='maga18']ja wystawy traktowałam jako zabawe... dopoki nie dostawalam anonimowych meili na temat mnie, moich rodzicow i oczywiscie moich psow (cytat: "Młodziezowe Gówno Polski a nie Mł.Ch.Pl :lol:) - po tym ciezkim okresie nastawilam sie ze wystawy to rywalizacja...zaluje ze tak myslalam - teraz probuje przestawic sie na poczatkowe myslenie :) i chyba niezle mi to wychodzi :)[/quote] Maguś i nie tylko Ty, bo ja tez pare razy mialam podobną sytuacje tylko że ludzie niestety sa tacy niedokształceni ze nie wiedzą ze w internecie nikt nie jest anonimowy;) A czasami mozna buchnac smiechem jak sie dowie jaki to autorytet w kynologii wypisuje rozne bzdety.. wstyd.
miniaga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Flashka tu każdy jes osobą myślącą, każdy umie wyciągać własne wnioski, ale mi chodziło o to że aluzja to nie szczerość.Nie będę ciągnąć tematu na forum - napewno będziemy miały okazję się jeszcze spotkać i jeżeli będziesz chciała wytłumaczę ci to o czm rozmawiamy. Aik tak jak ci kiedyś powiedziałam na żywo - Kopciuszek jest śliczną suczką i jeżeli wraz z rozwojem nic się nie zmieniło to ja naprawdę nie mam nic przeciwko byście z nami wygrały przecież to rodzina:loveu:. Możesz sobie w o wierzyć lub nie osobiście mam to w głębokim poważaniu. A jeżeli za chorą ambicję uważasz to, że uważam, że Dusia nie zasługuje na ocenę doskonałą to również mam to tam gdzie poprzednio, bo naprawdę nie znam innego powodu, że przy kazdej mojej wypowiedzi próbujesz mnie sprowokować.
miniaga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='flashka-g']Maguś i nie tylko Ty, bo ja tez pare razy mialam podobną sytuacje tylko że ludzie niestety sa tacy niedokształceni ze nie wiedzAą ze w internecie nikt nie jest anonimowy;) [B]A czasami mozna buchnac smiechem jak sie dowie jaki to autorytet w kynologii wypisuje rozne bzdety.. wstyd[/B].[/quote] Flashka to co robisz jest poprostu obrzydliwe, bo inaczej tego nie mozna nazwać. Na szczęście wystawiasz świadectwo sama sobie.
anna1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='maga18']ano pacany :) ale wtedy to byl szok! miłośnicy rasy a taka zawiść... :crazyeye: dzieki Bogu nabieram dystansu do całego tego 'miłośnictwa' i zaczynam myslec jak Anna1 - lepiej jak o nas mowia niz jak nie mowia nic :) haha :diabloti:[/quote] maga - dopoki masz psy to i tak beda gadac a nie daj boze cos osiagniesz na wystawch :)ja juz sie calkiem zdystanoswalam :) mam prace, kochajaca rodzine, przyjaciol i psy ktore sa przede wszystkim moimi przyjaciolmi; nigdy nie mialam chorych ambicji a tak jak powiedziala lalunia niektorym poprostu nie starcza inteligencji- ale nie przejmuj sie bio nie ma czym ; buractwo zostanie buractwem; ja w zeszlym tygodniu pochowalam dwa najstrarsze zwierzeta w moim domu i mimo ze jest jeszcze 6 psow to i tak jest pusto; to byl ciezki tydzien ale takie jest zycie i nie ma co sie przejmowac jakimis DEBILAMI bo szkoda na nich czasu i energii;
miniaga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Aniu współczuję straty..... odejście zwierząt z którymi przeżyło się tyle lat zawsze zostawia pustkę.
anna1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 dzieki; owszem; strata duza ; odszedl moj 11 letni kot i 12 letnia owczarka, moj pierwszy papaierowy pies, suka do rany przyloz, cudowny charakter; ale serce za slabe; bez nich w domu jest pusto; moze za jakis czas pojawi sie u nas znaowu jakis kot ale teraz nie chcemy o tym myslec;
miniaga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Rozumiem. My po stracie NIKE dopiero po 3 latach zaczeliśmy myśleć o nowym psie. Nike jest zawsze w moich myślach.
maga18 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='anna1']maga - dopoki masz psy to i tak beda gadac a nie daj boze cos osiagniesz na wystawch :)ja juz sie calkiem zdystanoswalam :) mam prace, kochajaca rodzine, przyjaciol i psy ktore sa przede wszystkim moimi przyjaciolmi; nigdy nie mialam chorych ambicji a tak jak powiedziala lalunia niektorym poprostu nie starcza inteligencji- ale nie przejmuj sie bio nie ma czym ; buractwo zostanie buractwem; [/QUOTE] :cool2: święte słowa
miniaga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I niech sobie gadają.... kit im w oko;) Dzisiaj przedstawię wam Tasminę w nowej fruzurce. :evil_lol: Mam abitny plan porobić dziś suczyskom zdjęcia, ale jakoś się zebrać nie mogę by je do wanny wrzucić.....
AiK Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='miniaga']. A jeżeli za chorą ambicję uważasz to, że uważam, że Dusia nie zasługuje na ocenę doskonałą to również mam to tam gdzie poprzednio, bo naprawdę nie znam innego powodu, że przy kazdej mojej wypowiedzi próbujesz mnie sprowokować.[/quote] Sporo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć na dogomanii :diabloti: Wiesz, miniago, życzę Ci, aby Twoja Tosia dostawała tylko takie noty jak moja niezasługująca na ocenę doskonałą Dusia :shiny:
macsow1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 nie wytrzymałem.. paczko po dropsach.. Czy TY dalej tego nie widzisz, ze Ciebie tutaj NIKT nie lubi?:shake:
ewelinabuck Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 sluchajcie przzestancie wszyscy:mad: :mad: :mad: :mad: kolejna zawisc tak jak w innych rasach chyba tylko stafikowcy trzymaja sie razzem:shake:
macsow1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ewelinabuck']sluchajcie przzestancie wszyscy:mad: :mad: :mad: :mad: kolejna zawisc tak jak w innych rasach chyba tylko stafikowcy trzymaja sie razzem:shake:[/quote] bo tam nie ma mniagi..:diabloti: poza tym ocenianiem psów zajmują się sędziowie. jeżeli nie podoba Ci sie jakis pies to mozesz to sobie zachowac dla siebie- ewentualnie jak zastaniesz poproszona. dobrze wiesz, ze piszac tak mozesz sprawic komus przykrość. jakos szybko zmieniaja sie Wam poglady.. na poczatku jedziecie na jakiegos psa, mowicie, ze jest paskudny itd a jak pozniej zostaje championem to wszyscy milkną i jest jaki to super piesek.. a rok wczensiej mowili, ze jest mu potrzebna operacja plastyczna. ps. nie odzywam sie wiecej...
ewelinabuck Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 bediecie sie juz zawsze blotem obrzucac???????????:mad: ja tez tu duzo osob nie lubie i duzo mnie nie lubi a nie placze z tego powodu;)
ewelinabuck Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 czemu sie wszyscy nie spotkacie i nie powiecie co wam na sercu lezy tak chyba by bylo najlepiej bo forum to nie miejsce od tego;)
ewelinabuck Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='maga18']kto sie błotem obrzuca?? :cool3:[/quote] a miniaga-flaschke macsow-miniaga miniaga-macsow mniaga- AiK i tak wkolo;)
ewelinabuck Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 no to sobie pogadajcie,a w dziale wystawy chwalcie sie swoimi wynikam;) ;) paszol baboki wstretne:mad: :mad: :mad: pogodzic mi sie w tej chwili:p
flashka-g Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='miniaga']Flashka to co robisz jest poprostu obrzydliwe, bo inaczej tego nie mozna nazwać. Na szczęście wystawiasz świadectwo sama sobie.[/quote] jakis problem maz miniaga dzisiaj ze soba czy co?? bo nie wiem o co ci chodzi? Chyba bardziej obrzydliwe jest to ze sedziowie kreca wałki i rózne hodowle uznawane ze dobre. Nie wiem o co ci chodzi?? Bo akurat w tym przykladzie nie pisalam o nikim z grzywaczy wiec sie pohamuj.. bo moje swiadectwo to jets juz moja sprawa, i zacznij sie lepiej interesowac swoimi czterema literami, a nie ciagle osadasz tylko mnie, a sama nie wiesz o co chodzi do konca. Wiec jak nie wiesz to sie nie odzywaj.
Dzidtka_Gl Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ewelinabuck'] a miniaga-flaschke macsow-miniaga miniaga-macsow mniaga- AiK i tak wkolo;)[/quote] i jest w tym pewna prawidłowość, wspólny człon...
miniaga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jakieś nawiedzone czy co? Jakoś nie widziałam tu kłótni dopóki wy się nie pojawiłyście. Zwykłą wymiane zdań i to raczej na poziomie.Oczywiście flashka może oczerniac różne osoby i cały czas robić to w imię oczyszczania środowiska. Znamienne dla mnie jest również to że ja jakoś nie kłócę sie na wszystkich rasach jak nowo przybyłe......No ale cóż. Dla mnie Flashka nie ma znaczenia czy mówisz o kimś z grzywaczy czy jamników. Ja równiez mam prawo wyrażać swoją opinię i dla mnie jest to obraźliwe. Nie zauważyłam, żeby zatakowała Aik, albo żeby w mojej wypowiedzi była gdzieś moja złośliwość . A co Mascowa, jeżeli gdzieś od wczoraj dopatrzył się zmojej strony ataku na swoją osobę to zaczynam się zastanawiać czy wszystko z nim ok. I proszę bardzo idźcie szukać sensacji gdzie indziej bo to nie przez nas te forum tak wyglada, tylko przez osoby, które żle się czują jak mówią same za siebie i nie mają pleców w postaci moncicieli z innych forum.
Recommended Posts