Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iwona']I Abi towarzysząca dzielnie potyczkom Kesi;)

[IMG]http://upload.miau.pl/2/4578.jpg[/IMG][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][B]Iwonka[/B] - cudowna jest ta maleńka...........:loveu: :loveu: :loveu: proszę o wiecej jej fotek........ bo aż miło patrzeć na tego małego, uśmiechniętego pychola :)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Dziekuję za zdjęcia z wystawy rybnickiej - widzę sporo piesków z hodowli Jasne Hvezdy - nie macie rodzinnej fotki??[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Judith to chyba siostra Jasonka? bardzo podobna - przynajmniej umaszczeniem :)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jasonek też ślicznie wygląda - i ma teraz bardzo ładny włos........:loveu: [/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Aaaach, zapomniałabym - [B]Leszku[/B] zamawiam sesyjkę na kolejnej wystawie :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pomyśl o cenie! [/FONT]

Posted

[quote name='Dudek']No cóż... są ludzie i ludziska:shake:

Ja z kolei miałam wielokrotne propozycje kupna Milvy i Veronicy - za pierwszym razem byłam zszokowana:crazyeye: ale potem inni hodowcy mi wytłumaczyli, ze w tym świadku to całkiem 'normalne':shake:[/quote]

mnie keidys cala wystawe przesladowała baba bo chciala odkupic Kc odemnie...juz sume podbijala nawet do 30.000 złotych... :cool3:

Posted

[quote name='resuruss']Psy zgloszone na wystawe w Zabrzu:
psy mł
BAMBO MOTYLEK BIAŁY
CLAUDIUS EVE-BLER
GALLILEO GABRIS AVOKADUH
GOLDEN CERTOVA STENA
HEROICOAREN AVOKADUH
SECRET PAN I WŁADCA

psy pośr
ARTUSH OD TEAREBI
KIM CIN-CIM PET

psy otwarta
ALFY-FILIP RODINNA POUTA
MIKI GRO-BEZ
VASCO ROSA THEA

psy ch
G-ChSk ChSk CZ A CORTI CERTOVA STENA
ChBiH DIAMOND BLACK AVOKADUH

suki ml
CHARLOTTA KALIS Z TRESTE
EVELIN NESJANA

pośrednia
Nonłana PŻ Super Ciapki

otwarta
ASTRA SIRINGARA
LAWENDA MAFF-STAFF
BUŁKA

Champ
Int.CH.Sasquehanna Sabda[/quote]

RESS JESTES DE BEST CZYTAM STAWKE A TU "BUŁKA" HA HA USMIAŁAM SIE :lol: :lol:

Posted

Hi,hi .....bo to było tak: mnie sie pdf nie otwiera ,wiec poprosiłam Malawaszke zeby mi skopiowała i wkleiłam na DGM.
Powinno byc Midnight Muriel Shadow White ;)

Posted

RESS mam prosbe oblukaj SWOIM okiem ASTRE ja ja widzialam dokladnie ogladalam w realu w niedziele ,ona ma tak rzadki wlos ,czy to tez semiczka
pp po moim MESIU maja wlosa az za duzo a u nie jakas porazka-to,ze za gruba i nic nie umie to pomijam...ona sie normalnie opala jak nagusy

Posted

[quote name='resuruss']Hi,hi .....bo to było tak: mnie sie pdf nie otwiera ,wiec poprosiłam Malawaszke zeby mi skopiowała i wkleiłam na DGM.
Powinno byc Midnight Muriel Shadow White ;)[/quote]

:lol: :lol: :loveu: :loveu: ale wyszło fajnie

Posted

[quote name='resuruss']Ja pisalam do tej hodowli w sprawie 10 letniego psa,bo chcialam go wziasc do siebie na emeryturke.Promocyjna cena byla 1000 zl :angryy:[/quote]

Ciekawe co będzie jak ta baba nie sprzeda psiaków:angryy:. Na te młode to się powinni nabywcy znaleźć (można mieć tylko nadzieję, że normalni, że nie trafią do jakiegoś rozmnarzacza o co moim zdaniem przy takiej cenie nie będzie tak trudno znowu) ale co z tymi starszymi. 10-letni piesek to już może być tylko dokładanie do niego.
A swoją drogą mnie trochę martwi, że rodzeństwo Inuyashy nadal nie znalazło domków. Widać grzywki to nie jest "świetny interes".
Niestety temat mnie mocno porusza i nie bardzo mogę się z tym pogodzić. :mad:
Ja wiem, że jestem walnięta ale jak brałam Narakiego to właśnie dlatego, że pies z "przeszłością", że trzeba w niego włożyć dużo pracy żeby zaczął fizycznie i psychicznie przypominać grzywka.
Psychicznie już mam duże sukcesy.:multi: Żebyście widzieli jak on się cieszy jak idzie na spacerek, mało go energia nie rozsadzi. O Inuyashy nie mówię bo on w kolei ma napęd rakietowy.

Posted

HAN tak po prawdzie to w tym naszym kraju jest coraz biedniej i rozne rasy nie znajduja nabywcow-jesli chodzi o grzywacze to gdyby przestaly byc modne ,byloby to dobrodziejstwo dla rasy-niech likwiduja sie hodowle,ktore powstaly dla zysku:diabloti:
ten sam problem byl i jest z szarpejami-co prawda trudna rasa -ludziska kupuja-nastepnie coraz wiecej ich w schronach:placz:
obecnie zapanowala ,,wielka,, moda na ,,czilaly,,
to dyskusja bez dna
ucaluj chlopaki w sliczne noski

Posted

[quote name='Agama']HAN tak po prawdzie to w tym naszym kraju jest coraz biedniej i rozne rasy nie znajduja nabywcow-jesli chodzi o grzywacze to gdyby przestaly byc modne ,byloby to dobrodziejstwo dla rasy-niech likwiduja sie hodowle,ktore powstaly dla zysku:diabloti:
ten sam problem byl i jest z szarpejami-co prawda trudna rasa -ludziska kupuja-nastepnie coraz wiecej ich w schronach:placz:
obecnie zapanowala ,,wielka,, moda na ,,czilaly,,
to dyskusja bez dna
ucaluj chlopaki w sliczne noski[/quote]

[SIZE=4][COLOR=Red]Racja. Niech grzywacze będą niemodne.[/COLOR][/SIZE]:eviltong: Niech się na nie decydują tylko miłośnicy rasy. Niech znikają hodowle - produkcje. Rany ale mam pobożne życzenia. I żeby przypadkiem nie sprawdziły sie moje obawy, że niedługo znowu jakiś grzywek wyląduje w schronie (ja to mam normalnie katastroficzną wizję świata).
Chłopaki wycałowane śpią i całe wyrko zajęły. :loveu:

Posted

HAN mysl pozytywnie to daje dobra energie-podaj mi na pw adres to przy okazji bedac na poczcie wysle CI kalendarz z dogomaniackimi grzywkami-jeszcze jakis sie znalazl

Posted

[quote name='Agama']RESS mam prosbe oblukaj SWOIM okiem ASTRE ja ja widzialam dokladnie ogladalam w realu w niedziele ,ona ma tak rzadki wlos ,czy to tez semiczka
pp po moim MESIU maja wlosa az za duzo a u nie jakas porazka-to,ze za gruba i nic nie umie to pomijam...ona sie normalnie opala jak nagusy[/quote]

Moja Kc tez sie opala;)u Powderow przy dobrym mocnym pigmencie to normalne. A jak pies ma rzadki włos to wogole ciemniejsze skóra.
No a na Zabrze tyle pieknych psów;)) bedzie co ogladac. Aż z duma można sie pokazywac w takiej stawce:)

Posted

[B]zna ktoś namiar na hotel w Kielcach blisko wystawy ? najlepiej sprawdzony i bez karaluchów nie lubie współlokatorów[/B]

Posted

[quote name='AiK'][B]zna ktoś namiar na hotel w Kielcach blisko wystawy ? najlepiej sprawdzony i bez karaluchów nie lubie współlokatorów[/B][/quote]

Aik odpisalam na temacie Kielce;)

Posted

[quote name='flashka-g']Aik odpisalam na temacie Kielce;)[/quote]
bardzo dzięki:loveu: i za poprzedni też był bardzo miły i niedrogi:lol:

Posted

[quote name='flashka-g']i co rezerwujesz w tym??? to mam nadzieje ze tym razem sie spotkamy:))[/quote]
zarezerwowałam były miejsca dzięki :loveu: ja też mam taką nadzieję tylko nie wiem o której dotarabanię się do tych Kielc bo mam kawałek a pojadę pociągiem lub autobusem bo samochodem dla mnie jako kierowcy za długo jechać a TZ zajęty i nie chce mnie zawieść:shake: 6 godzin prowadzenia to tyle ile mogę się skupić:oops:

Posted

[quote name='AnkaW']ale bym chciała tam być i pooglądać :-([/quote]

ja jeszcze niedawno miała takie plany aby do poznania zgłosic inzyniera ale
pomyslałam że chyba za wysokie progi i dałam sobie na spokoj
bede najlepsi a ja jeszcze nawet dobrze pokazywac psa nie umiem
byłam raptem na 3 wystawach :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...