anna1 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 resuruss napisał(a):Bob w Toruniu został przyznany Ignorantowi Germanika. W sumie bez znaczenia chyba tylko dlatego ,ze obaj "nominowani" to synowie Campariego Sua Sponte :loveu: z ust mi to res wyjelas:evil_lol: no ale juz przestaje tu pisac bo robie sie coraz bardziej zlosliwa a to zle:razz: zycze wwszytskim powodzenia na nastepnych wystawach i do uslyszenia za jakis czas:multi:
AngelOfDeath Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='anna1'] no ale juz przestaje tu pisac bo robie sie coraz bardziej zlosliwa a to zle:razz: zycze wwszytskim powodzenia na nastepnych wystawach i do uslyszenia za jakis czas:multi: jakos nie zauwazylem :razz::evil_lol::loveu:
Dudek Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 No a ja wreszcie mogę się zalogować:cool3: Germanika, Nesjanka, Donio - gratuluję sukcesów w Toruniu (mam nadzieje ze nikogo nie pominelam:oops: )!! Ja z kolei ciesze się skonczonych championatem Veronicy:multi: Anka-W:modla: :B-fly: :calus: :buzi: :bigcool: wiesz za co:p Em-Ka - super się było znowu spotkać:multi:
Weronisia & Jokkusia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Aik , Donio mam nadzięję , że się spotkamy :loveu: Ja ciągle myśle o Światówce co mam zrobić , bo wkońcu będę musiała sama siedzieć z Jokko przy ringu , bo moja mama ma inną rase i będzie gdzie indziej :-(
resuruss Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Przy grzywaczach nie bedziesz sama.Zawsze bedzie ktos znajomy z Dogo,wiec sie nie zastanawiaj tylko zglaszaj.
Weronisia & Jokkusia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 My już zgłosiliśmy !!!!!!!!! Mam nadzieję , że będę mogła koło kogoś z Dogo siedzieć , bo ja niechce byc sama ;(
Iwona Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Weroniko:-)- jak to sama???? raczej będziesz narzekać na tłok :evil_lol: coś mi się wydaje ,że grzywek będzie spoooro:cool3: [SIZE="4"]Dudek:lol: - gratuluję championatu Veroniczki:loveu: ale dlaczego nie było Was tam gdzie mieliście być:mad: :placz: :cool3: Kesi w miniony weekend "odwiedziła" dwudniową CACIB-ówkę w Bratysławie- nie może pochwalić się zbyt wielkim sukcesem - w obydwa dni dostała doskonałą ocenę wraz z całkiem niezłymi opisami:cool3: i trzecie miejsca ale przegrała z ładniejszymi suczkami:lol: . Jesteśmy zadowolone z wyjazdu, który był bardzo udany towarzysko, a czas upłynął w bardzo miłej atmosferze, oczy nacieszyłyśmy piękną Bratysławą i urokliwą Słowacją. Podzielę się obserwacjami z sędziowania- w sobotę oceniała sędzina austryjacka- Pani Kirschbichler Adelheid. Bardzo podobał mi się sposób jej sędziowania- bardzo spokojnie i z wielką kulturą traktowała oceniane psy i wystawców. Dokładnie oglądała psy i opisy były obszerne i dosyć dokładne- w ten dzień było 18 pp i 35 nagusków.Co dało się zauważyć - to ocena preferująca "egzemplarze" jak najbardziej zbliżone do wzorca pod względem wzrostu, owłosienia i temperamentu, oczywiście w połączeniu z ogólną prawidłową budową anatomiczną- czyli na lokatach plasowały się grzywacze raczej mniejsze i z mniej "bujnym " ;) owłosieniem. Ogólnie raczej wszyscy zgodni byli z wyborami sędziny . W drugi dzień oceniała Pani Guidetti Marina (Włochy)-stawka grzywaczy prawie identyczna jak w pierwszy dzień i zupełnie podobne preferencje, ale niestety było kilka niezbyt trafnych wyborów- tutaj już Pani sędzina "wpadła" w lekką przesadę ze wzrostem jakby ten był najbardziej decydującym czynnikiem wyboru:shake: i na lokatach stanęły grzywki dosyć kontrowersyjne :lol: . Sporo ocen bardzo dobrych w obydwa dni, wyniki powinny być zwyczajowo na "Nahaci"
Weronisia & Jokkusia Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Mam nadzieję pani Iwono , że będę narzekać na tłok , choć do mnie to nieprawdopodobne , bo ja lubie dużo ludzi (jestem towarzyska) , a najbardziej tych którzy kochaja grzywki :)
Em-ka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ja również dołączam się do gratulacji za osiągnięcia i zmagania w Toruniu oraz Bratysławie - zarówno dla Iwonki, Kesi, Ilonki, Didi i Jasonka :) (szczególnie dla Jasonka za CWC) :) BRAWO!!!:multi:
Dudek Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Didi, Iwona - gratulacje!!! Nie pojechalam do Bratyslawy ale nie zaluje;) tzn. zaluje ze nie moglam sie z Wami spotkac;) :lol: ale wystawy nie zaluje;)
Dudek Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Em-Ka - cudny portrecik!!!:loveu: Ja chce jeszcze!!!:loveu:
AnkaW Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Iwona - wielkie :klacz: :klacz: :klacz:, jak to się dziewczyny rozszalały po świecie ;)
AnkaW Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Em-ka']Proszę: sliczne :loveu: :loveu: :loveu:
AnkaW Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Dudek'] Anka-W:modla: :B-fly: :calus: :buzi: :bigcool: wiesz za co:p :oops: :oops: :oops: na prawdę nie ma za co :p
Iwona Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Em-ka, Dudek, AnkaW- bardzo dziękuję:oops: Śliczna parka na zdjęciu lokatowym- Veronica i Dudek :loveu:
Ilona Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Dudek - GRATULACJE !!!! :multi: :multi: :multi: Wszystkim dziękuje w imieniu Jasonka!!!!
Em-ka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Iwonka masz jakieś fotki z Bratysławy? pozwól oko nacieszyć ;)
Iwona Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Em-ka napisał(a):Iwonka masz jakieś fotki z Bratysławy? pozwól oko nacieszyć ;) Buuu:placz: - ze mnie fotograf jak z koziej doopy trąba:oops: to i zdjęcia marnej jakości:-(
AnkaW Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Ilona'] Wszystkim dziękuje w imieniu Jasonka!!!! Ilona :oops: :oops: :oops: przegapiłam :oops: , również baaardzo gratuluję :multi: :multi: :multi:
maga18 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 BRAWO!! :) Szalejecie :ylsuper: :cool2: :thumbs: Verka ślicznie wyszla!! Brawo Dudek ukończenia championatu :klacz: :smilecol:
Recommended Posts