AngelOfDeath Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [SIZE=7]Pani Magister , Prezes , Dyrektor ... Agnieszko Mazurek [SIZE=2]nie moge sie doczekac !! [SIZE=1]tytuly moze i autentyczne , ale szczerze wątpliwe [/SIZE] [/SIZE][/SIZE]
resuruss Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Hmmmm,to w koncu napisałam zle czy dobrze??? Podam przyklad :sędzia Emanuel Motylkiewicz.......czy tu musze dodawac Pan????bo jakos mi nie pasuje :roll:
Agama Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 RESS napisalas sedzia EMANUEL MOTYLKIEWICZ -jest to forma poprawna-stosowna do postu odnosnie zamieszczania wynikow wystaw natomiast gdybys w prywatnym poscie napisala MOTYLKIEWICZ jast super to...nie musze CI tlumaczyc
resuruss Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A no to sie ciesze ,ze nie musze nic poprawiac :multi:
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ja jestem ciekawa jak wyglada ta suczka po Piechurze.
miniaga Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Elu ty się upewnij że Cię do Sopotu przyjeli, bo byłoby fajnie. A Chojnicami się nie przejmuj mnie przyjeli a nie chcę jechać:evil_lol:
zuuzza Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='miniaga']Elu ty się upewnij że Cię do Sopotu przyjeli, bo byłoby fajnie. A Chojnicami się nie przejmuj mnie przyjeli a nie chcę jechać:evil_lol:[/quote] Dzwoniłam już dawno. Chyba będę.
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 hmm no zdjecie takie sobie..ale mozna cos zobaczyc:p
Marta Chmielewska Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Agama']MARTA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tak samo uczylam dzieci w szkole podajac te tresci w formie zrozumialej dla 7-9 latkow[/quote] Czasem proste przesłanie ma podwójne dno, wyłącznie dla inteligentnych ;)
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 zdjecia nigdy nie oddaja pelnej wartosci. Dlatego najlepiej zobaczyc na żywo.
zuuzza Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='flashka-g']zdjecia nigdy nie oddaja pelnej wartosci. Dlatego najlepiej zobaczyc na żywo.[/quote] całkowicie się zgadzam, ale tylko taką fotkę znalazłam oprócz zdjęcia jako szczeniorka . Będę miała okazję zobaczyć sunię.
Savannah Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 z góry was bardzo przepraszam za zaśmiecanie tematu! [B]Uwaga Bardzo Ważna Sprawa Dla Wszystkich Członków Zk![/B] "Odgrzebuje topik ze wzgledu na oszustwo podmiany suk podczas ubieglorocznej wystawy w Sopocie, ktore zostalo w nim przytoczone. Otoz sprawa ponownie ujrzala na swiatlo dzienne, gdyz pan Jamrozy zamiescil na innym forum ogloszenie o szczeniakach po suce, ktora uzyskala uprawnienia hodowlane w wyniku nieuczciwych dzialan. Dla zainteresowanych podaje link do dyskusji: [COLOR=Red][URL="http://scr.home.pl/dogolandia/viewtopic.php?t=2453&postdays=0&postorder=asc&start=0"]http://scr.home.pl/dogolandia/viewto...=asc&star t=0[/URL][/COLOR] Poniewaz szczecinski oddzial umyl rece i ukrecil leb sprawie, postanowilismy wystapic do Zarzadu Glownego ZKWP, opisac sprawe i przeslac dowody. Aby jednak ZG nas nie zignorowal, najlepiej bedzie podac w pismie dane jak najwiekszej ilosci osob, ktore sa zainteresowane wyjasnieniem tego zdarzenia i ukaraniem nieuczciwego hodowcy. W zwiazku z tym bardzo prosze, aby osoby chetne uczestniczeniem w tym przedsiewzieciu, przeslaly do mnie na pw swoje dane." ReiMar [SIZE=4][COLOR=Red][B]Każdy kto nie chce by takie oszustwa więcej miały miejsce proszony jest o wysłanie pw lub emaila ([/B][/COLOR][/SIZE][EMAIL="[email protected]"] [email protected] [/EMAIL])[SIZE=4][COLOR=Red][B] do użytkownika ReiMar. Proszę o to by możliwie jak najwięcej osób zgłaszało się, by więcej tak podłe oszustwa nie miały miejsca! Więcej informacji również w topiku : Psy zaprzęgowe "Sopot-Kto Jedzie?" - ostatnia strona. [/B][SIZE=2] Z góry przepraszam że umieszczam tą informacje na wszystkich topikach o danych rasach z Grupy IX, ale sprawa jest bardzo poważna. Myśle też że nie dotyczy tylko grupy V. Pozdrawiam serdecznie[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
maga18 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 i kolejne psy doszly: [B]PSY mlodziez[/B] MICHELL'IN SUPRISE Hossa-Vija ARTUSH od Teareibi GENESIS z Lubuskiej Wsi Secret PAN I WŁADCA MICKE PRINCE SUPRISE Hossa-Vija [B]posrednia[/B] VENI OTELLO Sub-O-Divo ELITE SUNSHINE von Hellmundin [B]otwarta[/B] GREMLIN GUCIO Casidi VASCO ROSATHEA MY LONGTIME COMPATION Ultimo championow HAZARD z Gangu Łysych [B]SUKI szczeniat[/B] ISKIERKA z Gangu Łysych JOKKO Amitycja [B]mlodziez[/B] CYKORIA z Ogrodu Fauny A DREAMGIRL BY PIECHUR of Exotic Dog CHER Odelli [B]posrednia[/B] FRASZKA z Gangu Łysych ROZA Rossini [B]otwarta[/B] Grzywacz CORVETTE ALMEJA Cicero [B]championow[/B] AGI RHONDA Dwie Tęcze KASHI KISS THE BOYS [B]weteranow[/B] ABRA CADABRA My Exotic World
AngelOfDeath Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Savannah']Super! Będe miała komu robic zdjęcia:cool3:[/quote] :mad::mad::mad::mad: no my na zdjecia umawiamy sie juz ponad rok :mad::mad::mad::mad::diabloti:
Donio Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='flashka-g']hmm no zdjecie takie sobie..ale mozna cos zobaczyc:p[/quote] Ja widzę tylko, że ktoś ją mocno ciągnie za ogon. Ale sunia wzbudza zainteresowanie, mam nadzieję, że Maga weżmie to pod uwagę:lol: Co do typowania wyników, wszystkich psów nie znam, ale stawiam na Kocisława:cool1: I tak na marginesie - nicki po coś są? czy w cholerę z nimi?:razz::roll:
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Podstawowe formy grzecznościowe: [B]Przechodzenie na ty:[/B] - możemy poprosić osoby starsze, aby zwracały się do nas per Ty, nigdy jednak nie możemy oczekiwać wzajemności - zawsze przejście na Ty proponuje osoba o wyższym statusie wg zasady pierwszeństwa - nawet jeśli jesteśmy prywatnie na Ty z osobą na wysokim stanowisku, zwracamy się do niej tytułem (niedopuszczalne jest, aby kierowca zwracał się do głowy państwa per Lechu) - bruderszaft umarł śmiercią naturalną i jest sprzeczny z etykietą - gdy mówimy o osobie nieobecnej nie należy nazywać jej tylko po nazwisku, należy dodawać imię lub tytuł. Mówienie o kimś per Kowalski jest obraźliwe i wywołuje bardzo negatywne emocje. [/quote] zwlaszcza punkt ostatni!!!dziekuje Marta!ale tego Mazurek nie zrozumie:)))))))bo poprostu u niej same negatywne emocje, wiec skoro brak pozytywnych to ich nie moze od siebie odroznic, wiec pisanie o kims po nazwisku tylko jest dla niej czyms normalnym:))))))))))))))))no mnie w domu mama starala sie wychowac, i mowila np. ze nie mozna tak wlasnie mowic o nieobecnych, ze nie mozna pluć na podłogę w pomieszczeniach zamkniętych u kogoś w domu, że nie można puszczać bąków, czy też bekać w towarzystwie itp. Dziękuje Ci mamo, ze mi to przekazałaś, bo jak widać nie każdy miał taką mamę.
miniaga Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 No cóż chamka ze mnie. Osobiscie śmieszy mnie ,ze zwraca mi uwage osoba, która pozwala sobie na uwagi w stylu "jaka ze mnie matka". Zresztą przytaczać przykładów czego mamusia cię nie nauczyła nie muszę - kazdy czyta twoje posty. Marty Cmielewskiej wogóle nie skomentuję- nie warto Co do trzeciej moralizatorki to powiem tylko tyle, że chyba mam jeszcze na tyle kultury, by nie wystawiac psa po alkoholu. Generalnie musicie postarać sie bardziej, bo chetnie przyjmuje uwagi, pod warunkiem, ze osoba , która do mnie mówi jest w owej materii nieskazitelna. nie mówiąc już o tym, że przez długie miesiące tolerowałyscie podobne gafy, ale tak jak napisałam wczesniej nie zdazyło sie to mnie:evil_lol:
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Kochaniutka sama sobie wystawiasz swiadectwo:)))tylko potem jak bedziesz przed niektorymi uciekac tak jak to w Gdyni sie balas, zeby Ci niektorzy nie zwrocili uwagi na super przygotowane psy to patrz pod nogi, zeby znowu nie zaryc twarzyczka w glebę:)))))))))))))))))a po alkoholu sie super wystawia!niektorzy sedziuja po alkoholu, inni ida do lozka tez po alkoholu i potem sa efekty prawda?:)))))))))))))))))))))))))))
flashka-g Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Donio']Ja widzę tylko, że ktoś ją mocno ciągnie za ogon. Ale sunia wzbudza zainteresowanie, mam nadzieję, że Maga weżmie to pod uwagę:lol: Co do typowania wyników, wszystkich psów nie znam, ale stawiam na Kocisława:cool1: I tak na marginesie - nicki po coś są? czy w cholerę z nimi?:razz::roll:[/quote] przeciez to fotka w ruchu:lol: to jak ja ktos ciagnie za ogon??? [IMG]http://www.nahaci.cz/images/2006Zahr2/Lx06_4177ADreamGirlPiechofExDogs_2812.jpg[/IMG] [quote]gdzie są te stawki bo ja lhasaków nie widze :-([/quote] Może ich nie ma;)
Jolka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Tę sunię i jej siostrę widziałam "na żywo" w MlBoleslav. Tam była wystawiana jej siostra.Widocznie wystawiają je na zmianę ;) Obydwie słodziutkie, ale maleńkie a mają już podobno po 10 m-cy :lol:
orsini Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 kto to jest Kościsław???no do staweczki jeszcze Hazard doszedł widzę
flashka-g Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [IMG]http://www.nahaci.cz/images/2006Zahr2/Lx06_4176ACharmTemptofExdogs_2810.jpg[/IMG] No wyglądają na delikatne suczki, szczerze mi coś ciężko postawić na zwyciezce, nie mam bladego pojecia.
Recommended Posts