Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Buachacha, Nesjanka, rozbawiłaś mnie :evil_lol:;) Trudno będzie, trudno... :eviltong:[/quote]

ja tam życzę wszystkim pierwszych lokat i Zw. Rasy :loveu:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Nieee, no wiesz, w Warszawie pestka, ale Augustowa bym się bała :lol::cool3:
Jakie to szczęście, że zdecydowałam się nie jechać do Wawy :razz: Za rok :multi:[/quote]

pestka :mad:

Posted

wszyscy co byli na wystawie,ktora odbywala sie na BEMOWIE beda z lezka w oku wspominac te czasy -ten stadion GWARDII nie kwalifikuje sie nawet na krajowke-wypada zacytowac slowa piosenki JACKA KACZMARSKIEGO ,,CO SIE STALO Z NASZA KLASA,,-w domysle KASA
do zobaczenia na torze zuzlowym

Posted

Grzywki zaczynają się o 11.15, więc jak ktoś ma tylko sunię i założy sobie, że ma być na dziewiątą, to może...
I mam nadzieję, że impreza będzie zamknięta dla publiczności.
Inaczej mogą przeżyć tylko wilczarze i dogi niemieckie:shake:

Posted

[quote name='Donio']Chciałem zwrócić uwagę na "aktualne informacje" na stronie warszawskiego związku. Moim zdaniem "utrudnienia" trzeba czytać tak: będzie syf, jakich mało; my - związek - umywamy ręce, radżcie sobie, jak umiecie; do wystawy raczej się nie dojedzie, zaparkować nie będzie gdzie; będziemy kląć jak szewcy i obiecywać sobie, że do Warszawy nigdy więcej.
Nie ma to jak Stolica:cool3::cool3::cool3:[/quote]

coz za pozytywne podejscie do sprawy ! :diabloti:

Posted

DONIO dogi i wilczarze to wbrew pozorom delikatne psy-tlumow tez nie lubia-a takiego nie wezmiesz na rece:cool3: :lol:

Posted

[quote name='Donio']Chciałem zwrócić uwagę na "aktualne informacje" na stronie warszawskiego związku. Moim zdaniem "utrudnienia" trzeba czytać tak: będzie syf, jakich mało; my - związek - umywamy ręce, radżcie sobie, jak umiecie; do wystawy raczej się nie dojedzie, zaparkować nie będzie gdzie; będziemy kląć jak szewcy i obiecywać sobie, że do Warszawy nigdy więcej.
Nie ma to jak Stolica:cool3::cool3::cool3:[/quote]
hahahahahahahahahahha
czyli dzien jak codzien:)))))))
tam to norma
i tak nic nie pobije tego show na smietniku czy innym Centrum Handlowym Mokotow:)))))))))))))

Posted

ale bynajmniej tam bylo zadaszenie;)

a tu bedzie brud, syf i zarowno przy skwarze jak i przy deszczu bedzie koszmar.

[URL="http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7"][COLOR=#0000ff]http://www.wksgwardia.boo.pl/portal/viewpage.php?page_id=7[/COLOR][/URL]

tu sa jakies fotki..

Posted

sie smiej dudi!jak bylo to show na tych elitarnych targach na wysypisku smieci to ja nie wiem czemu sie odwrocilam, a na plecach mialam plecak, nic nie czulam a sie odwrocilam!i co?facet akurat wyciagal mi komorke!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: zlom, ale dzialal, wiec szkoda i zloma!

Posted

[quote name='Nesjanka']no lepiej leć jeszcze dzisiaj i kup parę na zmianę :multi:[/quote]

hehe dzisiaj jeszcze nie...ale cuzje ze po tej wsytawie beda do smieci:p z reszta tak samo jak po zeszlorocznej krajowce moje buty nadawaly sie tylko na smietnik;/

Posted

elegancko to bym mogla sie dopiero ubierac:P
no nic chyba na wawe zkaupie specjlany jakis w ostrym kolorze dres Adidosa z 5 paskami dla szpanu i gumowce dla stabilizacji kostek:lol: :cool3:

No pamietam Orsini ze wtedy mojej znajomej portfel zarabali z torebki...i biedna nie miala nawet na pociag do domu.

Posted

[SIZE="4"]Wystawiającym jutro w Olsztynie życzę samych sukcesów:ylsuper: i trzymam kciuki za debiut wystawowy Kenza i Garvin:bigok: :bigok: :bigok:[/SIZE]

Posted

Też mnie ciekawi, jak wypadnie Kenzo, życzę powodzenia.
A kciuki trzymam oczywiście za Ecru, Hokkaido i... Cyganeczkę:lol:
I zróbcie, proszę, zdjęcia.

Posted

[quote name='Agama']kto to jest CYGANECZKA[/quote]
Cyganeczka Dwie Tęcze po Berrym i Bibelotce Opławieckie Czary, miotowa siostra Cedrika. którego zdjęcie-zagadkę wkleiłem parę dni temu, a który zadebiutuje prawdopodobnie w Chojnicach.

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]Powodzenia zadowolenia z ocen i lokat dla walczacych dzis w Olszytnie!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]Dajcie czadu!!!!!![/COLOR][/SIZE]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...