Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']Damias od Zbojnika Ondraszka - pies obronny - widzialam na wlasne oczy

ale łypie okiem :razz: :razz: , pilnuje pańci :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
aaaaa jakie cudne tło!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a mi sie podoba pierwszy plan:loveu::loveu::loveu::loveu: bo tlo to takie jakies zdziebko niewyrazne:shake::eviltong::diabloti:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
a mi sie podoba pierwszy plan:loveu::loveu::loveu::loveu: bo tlo to takie jakies zdziebko niewyrazne:shake::eviltong::diabloti:

wyrazne wyrazne:)))))))))))))
JA widze:))))
Ty nie musisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dokończenie z 652 - wciąż ten chichot. Pani Magdalena Samozwaniec powiedziała:

„Śmiech i kpiny, to niejednokrotnie płacz kobiety.”

Posted

BURAKA a Ty moze tez sie w nim kochasz???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hahhahaaha kolejna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

baraka napisał(a):
dokończenie z 652 - wciąż ten chichot. Pani Magdalena Samozwaniec powiedziała:

„Śmiech i kpiny, to niejednokrotnie płacz kobiety.”

to sie robi nudne :diabloti:

Posted

no ale jeszcze Dzidtka tu przyjdzie to bedzie fajnie:))))na nude nie bedziemy narzekac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A ja sie bardzo ciesze ,bo moj wnuczek saluk zdobyl w Krakowie CWC,CaCIB i BoB!!!!!Gratuluje hodowczyni p.Irenie Dec i włascicielce p.Agnieszce Jędrzejczak!

Posted

resuruss napisał(a):
A ja sie bardzo ciesze ,bo moj wnuczek saluk zdobyl w Krakowie CWC,CaCIB i BoB!!!!!Gratuluje hodowczyni p.Irenie Dec i włascicielce p.Agnieszce Jędrzejczak!

dawaj fotki pliz!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...