sh_maniak Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 resuruss napisał(a):A ja sie bardzo ciesze ,bo moj wnuczek saluk zdobyl w Krakowie CWC,CaCIB i BoB!!!!!Gratuluje hodowczyni p.Irenie Dec i włascicielce p.Agnieszce Jędrzejczak! wnuki szalały w Krakowie :multi:
SengaSengana Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 a Ty Angel coś nowego sam wymyślisz??? stać cię na większa oryginalność ??? czy tylko tyle jesteś w stanie sam wyprodukować ???? nie masz GG odpalonego ???? czy cię wszyscy opuścili ????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Donio Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 sh_maniak napisał(a):Ale sobie wypatrzyła :lol: :lol: To sie nazywa miłosć :evil_lol: W takiej koszuli był chyba właściciel Cypiska. Starszy gość, no ale chyba fajny. Miłość nie wybiera. Senga, nowy awatarek:lol::lol::lol:
SengaSengana Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Donio napisał(a):Senga, nowy awatarek:lol::lol::lol: owszem, mój wnusio !!!!! :loveu:
AngelOfDeath Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='SengaSengana']a Ty Angel coś nowego sam wymyślisz??? stać cię na większa oryginalność ??? czy tylko tyle jesteś w stanie sam wyprodukować ???? nie masz GG odpalonego ???? czy cię wszyscy opuścili ????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie bede ci poraz kolejny tlumaczyc ze nikt mi niczego nie podpowiada i nie patrz na innych przez swoj pryzmat , bo jestes tu tylko jak ktos odbierze od ciebie telefon !!
AngelOfDeath Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 resuruss napisał(a):A ja sie bardzo ciesze ,bo moj wnuczek saluk zdobyl w Krakowie CWC,CaCIB i BoB!!!!!Gratuluje hodowczyni p.Irenie Dec i włascicielce p.Agnieszce Jędrzejczak! gratuluje :klacz::klacz::klacz:
SengaSengana Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 AngelOfDeath napisał(a):nie bede ci poraz kolejny tlumaczyc ze nikt mi niczego nie podpowiada i nie patrz na innych przez swoj pryzmat , bo jestes tu tylko jak ktos odbierze od ciebie telefon !! tak, masz racje Angel, :lol: :lol: :lol: tylko nie wiem o kim mówisz, do kogo tak dzwonię ????? :saeek: ale nadal jesteś wielce oryginalny....
AngelOfDeath Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 SengaSengana napisał(a):tak, masz racje Angel, :lol: :lol: :lol: tylko nie wiem o kim mówisz, do kogo tak dzwonię ????? :saeek: ale nadal jesteś wielce oryginalny.... ciesze sie ze w koncu sie przynalas :crazyeye::crazyeye::crazyeye: za to u ciebie orginalnosci brak na calej linii:p:p:p
orsini Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 no i nie mowilam, ze sie zrobi ciekawie za chwile:)))))))topic przynajmniej zyje teraz:)))))))))))))))))))
SengaSengana Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 racja jest dla ciebie, na zasadzie powiedzonka : gadaj z d..ą to Cię ....(uzupełnij brakujące litery i wyrazy):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i przyznaję ci racje także w kwestii oryginalności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zadowolony ?
resuruss Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 A ja wstawie link do najlepszego wg mnie zdjecia z wystawy w Krakowie: http://kep.tar.hu/fufinek/50312380/23184630#2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Autorem jest Bogarka.
resuruss Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 No i jeszcze zdjecie z BoG :loveu: http://kep.tar.hu/fufinek/50312377/23184838#2 http://kep.tar.hu/fufinek/50312377/23184836#2 takze autorstwa Bogarki.
resuruss Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Gratulacje dla Matrixa!!!!!!!CwC,CACiB i BoB!!!! http://kep.tar.hu/fufinek/50312380/23183600#2
orsini Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='resuruss']Gratulacje dla Matrixa!!!!!!!CwC,CACiB i BoB!!!! http://kep.tar.hu/fufinek/50312380/23183600#2 o tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
AngelOfDeath Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 flashka-g napisał(a):ja takze gratuluje!! i jak w hiszpanii ??:cool3:
Dzidtka_Gl Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 orsini napisał(a):BURAKA a Ty moze tez sie w nim kochasz???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahhahaaha kolejna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gdzie 2 (chociaz tu juz cały harem ;) ) się biją tam trzecia korzysta :P poczekam aż sie wybijecie nawzajem :mad: :agrue: :2gunfire: :boom: :krach: :chainsaw: :snipersm: :ak-shot: :lmaa: :helo::olympic: a wtedy :loveu: :lilangel: :buzi: :iloveyou:
Jolka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Nooo, Em-ka już miałam Ci wystosować czerwoną kartkę za miganie się z fotkami z Krakowa, ale w porę się zreflektowałaś wstawiając nowe zdjęcia ;) Jestem pod duuużym wrażniem jak pięknie obrobiłaś portreciki psiaków. Mnie najbardziej spodobały się te : [quote name='Em-ka'] Unessa Favonius :loveu: Tasmina Kozłówkowy Wzgórek
Em-ka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jolka: jak zwykle jesteś baaaaardzo miła - dziękuję :) :oops:
miniaga Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jolka napisał(a):Nooo, Em-ka już miałam Ci wystosować czerwoną kartkę za miganie się z fotkami z Krakowa, ale w porę się zreflektowałaś wstawiając nowe zdjęcia ;) Jestem pod duuużym wrażniem jak pięknie obrobiłaś portreciki psiaków. Mnie najbardziej spodobały się te : Jolu równiez jestem pod wrażeniem To chyba jedyne zdięcie, na którym nie widac uczulenia Tasminy i jej załzawionych oczu.:evil_lol:
Recommended Posts