Iwona Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='resuruss']Siwulec: Z Siwulca zrobiła się "gorzka czekolada":lol: - nie ma to jak ogródeczek i słoneczko:multi:
resuruss Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Siwy moze by i mial ladny kolorek,ale diablica Hania uskutecznia cwiczenie ząbkow na nim i dzieki niej ma rysy na lakierze :evil_lol:
Iwona Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 resuruss napisał(a):Siwy moze by i mial ladny kolorek,ale diablica Hania uskutecznia cwiczenie ząbkow na nim i dzieki niej ma rysy na lakierze :evil_lol: No to na polerkę z nim:evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 i tylko tyle :roll::roll::roll::mad:wiecej zdjec nie macie ????? :placz::placz::placz::angryy:
AnkaW Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 fotki fajne :lol: ale dlaczego tak mało :placz: :placz: :placz:
Meggy Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Witajcie kochani.Również przyłączam się do gratulacji dla Was wszystkich.Strasznie miło było mi Was poznać i obfotografować Wasze pieski.Zdjęć z całej wystawy mam kilkaset,więc nie będę w stanie wszystkiego wkleić,ale napewno mam zdjęcie ukochanego Orsinii:loveu: Dziś już nic nie obrobię,ale jutro będę się mocno starać!:cool3:
resuruss Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Best In Show w Krakowie :PEKINCZYK!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Moj faworyt juz od Opola :loveu: Renwars Masterpiece
resuruss Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Dzieki,dzieki!!!!!A jak wam poszlo na zagranicznych voyagach????
resuruss Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 A tak wygladal Hazard w biegu po tytuł Młodziezowego Championa Polski: Zdjecia dzieki uprzejmosci Panstwa Paskiewicz :multi:
AngelOfDeath Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ivee !!!!!:mad::mad::mad::mad::mad: gdzie te foty ??????? obiecałaś mi dziś :p obiecałaś:cool3: ......obiecałaś:lol: ........... :placz::placz::placz::placz::placz:
Em-ka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Meggy']Witajcie kochani.Również przyłączam się do gratulacji dla Was wszystkich.Strasznie miło było mi Was poznać i obfotografować Wasze pieski.Zdjęć z całej wystawy mam kilkaset,więc nie będę w stanie wszystkiego wkleić,ale napewno mam zdjęcie ukochanego Orsinii:loveu: Dziś już nic nie obrobię,ale jutro będę się mocno starać!:cool3: Meggy: miło było Cie poznać :) do zobaczenia na kolejnej wystawie!
resuruss Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 pies klasa mlodziezy : Vivat Sunraiz Chois of Gots
orsini Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Meggy napisał(a):,ale napewno mam zdjęcie ukochanego Orsinii:loveu: :cool3: ooo to dawaj:)))))))))))) tylko ja juz sie pogubilam w tych moich ukochanych:))))))))))))))))))))))wiec nie wiem ktorego wkleisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 orsini napisał(a):ooo to dawaj:)))))))))))) tylko ja juz sie pogubilam w tych moich ukochanych:))))))))))))))))))))))wiec nie wiem ktorego wkleisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja wiem :evil_lol:
orsini Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 AngelOfDeath napisał(a):a ja wiem :evil_lol: tak????to mow:))))
AngelOfDeath Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 orsini napisał(a):tak????to mow:)))) nie !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo zaraz bedzie ze sie z kogos wysmiewam :roll::roll::roll:
orsini Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 AngelOfDeath napisał(a):nie !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo zaraz bedzie ze sie z kogos wysmiewam :roll::roll::roll: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahhahaahahahahahahhahahahahahahhaha
AngelOfDeath Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 orsini napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahhahaahahahahahahhahahahahahahhaha :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:naprawde orsini nie rozumiem z czego ten smiech ....
orsini Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 AngelOfDeath napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:naprawde orsini nie rozumiem z czego ten smiech .... hahahahahhahahahahhahahahhahaahahahaha a bo slonko swieci i jest fajnie nie?:)))))))))))))))))))))))
AngelOfDeath Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='orsini']hahahahahhahahahahhahahahhahaahahahaha a bo slonko swieci i jest fajnie nie?:))))))))))))))))))))))) tego to ja akurat mam juz dosc !! :roll::roll::roll:
orsini Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 a wlasnie gdzie jest nasze Słoneczko wąskie???:))))))czego sie nie chwali Krakowem????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts