Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='resuruss']Siwulec:

Z Siwulca zrobiła się "gorzka czekolada":lol: - nie ma to jak ogródeczek i słoneczko:multi:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
Siwy moze by i mial ladny kolorek,ale diablica Hania uskutecznia cwiczenie ząbkow na nim i dzieki niej ma rysy na lakierze :evil_lol:

No to na polerkę z nim:evil_lol:

Posted

Witajcie kochani.Również przyłączam się do gratulacji dla Was wszystkich.Strasznie miło było mi Was poznać i obfotografować Wasze pieski.Zdjęć z całej wystawy mam kilkaset,więc nie będę w stanie wszystkiego wkleić,ale napewno mam zdjęcie ukochanego Orsinii:loveu:

Dziś już nic nie obrobię,ale jutro będę się mocno starać!:cool3:

Posted

Best In Show w Krakowie :PEKINCZYK!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Moj faworyt juz od Opola :loveu:
Renwars Masterpiece

Posted

[quote name='Meggy']Witajcie kochani.Również przyłączam się do gratulacji dla Was wszystkich.Strasznie miło było mi Was poznać i obfotografować Wasze pieski.Zdjęć z całej wystawy mam kilkaset,więc nie będę w stanie wszystkiego wkleić,ale napewno mam zdjęcie ukochanego Orsinii:loveu:

Dziś już nic nie obrobię,ale jutro będę się mocno starać!:cool3:

Meggy: miło było Cie poznać :) do zobaczenia na kolejnej wystawie!

Posted

Meggy napisał(a):
,ale napewno mam zdjęcie ukochanego Orsinii:loveu:

:cool3:

ooo to dawaj:))))))))))))
tylko ja juz sie pogubilam w tych moich ukochanych:))))))))))))))))))))))wiec nie wiem ktorego wkleisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
ooo to dawaj:))))))))))))
tylko ja juz sie pogubilam w tych moich ukochanych:))))))))))))))))))))))wiec nie wiem ktorego wkleisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a ja wiem :evil_lol:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
nie !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo zaraz bedzie ze sie z kogos wysmiewam :roll::roll::roll:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
juz wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahhahaahahahahahahhahahahahahahhaha

Posted

orsini napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
juz wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahhahaahahahahahahhahahahahahahhaha

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:naprawde orsini nie rozumiem z czego ten smiech ....

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:naprawde orsini nie rozumiem z czego ten smiech ....

hahahahahhahahahahhahahahhahaahahahaha
a bo slonko swieci i jest fajnie nie?:)))))))))))))))))))))))

Posted

a wlasnie gdzie jest nasze Słoneczko wąskie???:))))))czego sie nie chwali Krakowem????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...