AngelOfDeath Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Anna1 przeprasza za wprowadzenie w blad przy wynikach z Krakowa ( BOB )
maga18 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Nonłana rewelacja!!! Boskoooooo się porusza!!! :angel:
AnkaW Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 maga18 napisał(a):Nonłana rewelacja!!! Boskoooooo się porusza!!! :angel: a nie macie jej zdjęcia w całości :placz: :placz: ja też chce zobaczyć :loveu: :loveu: :oops:
miniaga Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 I ja właśnie dotarłam. Cieszę się że byłyśmy i juz nie moge się doczekać Warszawy. Rysiu ja Cię znam od dawna;) Donio jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej kultury - ciesze się że mogłam cię poznac i mam nadzieję, że na następnej wystawie porozmawiamy. Agama dziękuję za miłe towarzystwo przez całą podróż:lol: Nesjanka Cieszę się że w końcu udało nam się poznac;) dla wszystkich ogromne gratulacje a w szczególności dla Boskiego Quando i jego niedobrej panci oraz dla Grucy, Magi i wszystkich o których zapomniałam. Tasia dostała ocene doskonałą i 4 lokatę - wyjechałyśmy z wystawy zadowolone i bogatsze w wiedzę, poznałyśmy parę nowych osób i psów i mamy nadzieję, ze to 4 miejsce to dopiero poczatek. Pozdrowionka dla wszystkich!!!!
maga18 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Bardzo miło mi było poznać Ciebie Miniaga na żywo :)
AnkaW Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Miniaga - gratulacje, to pierwszy krok masz już za sobą :multi: :multi: :multi: , mam nadzieję że spotkamy się w Warszwie :lol: :lol:
miniaga Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Maga mnie również milo było poznac Ciebię i twoją mamę:lol: Tak jak mówiłam na wystawie-Toffi zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Na zywo bardzo mi się podoba,jest mniejszy niż się spodziewałam i ma swietny charakter.
miniaga Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='AnkaW']Miniaga - gratulacje, to pierwszy krok masz już za sobą :multi: :multi: :multi: , mam nadzieję że spotkamy się w Warszwie :lol: :lol: Napewno - będe w powiększonym składzie.
Iwona Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Anka:lol: - coś mi się wydaje,że wyraziłaś życzenie zobaczenia Nonłanki:lol: Oto ona:
AnkaW Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Iwona']Anka:lol: - cos mi sie wydaje,że wyraziłaś zyczenie zobaczenia Nonłanki:lol: Oto ona: Dzięki Iwona :calus: faktycznie piękna sunia, Ilona, Didi - gratuluję :klacz: :klacz: :klacz: takiej szczeniorki.
AnkaW Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 miniaga napisał(a):Napewno - będe w powiększonym składzie. Znaczy się i z Gangsterką :loveu: :loveu: :loveu:
AnkaW Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 miniaga napisał(a):Tak z Rozróbą Jazgódką Demonem Wcielonym:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to rodzinne - jak sama nazwa wskazuje.....
Iwona Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 resuruss napisał(a):Bardzo mocno chce pogratulowac Ilonie i Didi za wyhodowanie suczki Nonłany Super Ciapki - sliczna ,malutka suczka i pokazala swoja klase!!!! Res- malutka suczka:crazyeye: - 30/31 cm wzrostu to jest malutka suczka?
resuruss Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Iwona!!!Tak,uwazam ,ze ta suczka jest malutka - nie pisze ,ze karlowata ,ale malutka ogolnie.Bulka tez ma 30 cm i co????Chyba widac miedzy nimi roznice?
Iwona Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Malutką suczkę to ja widziałam w młodzieży:lol: a o Nonłanie można powiedzieć ,że jest drobna ale nie malutka:lol: Nonłana z Belizą Aguną
resuruss Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Kazdy ma prawo do wlasnej opinii.Dla mnie suczka jest mała ,dla Ciebie drobna.Niemniej bez dwoch zdan to ładne zwierzątko.
Dorota_33 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Krakowie!!!!
Iwona Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 resuruss napisał(a):Kazdy ma prawo do wlasnej opinii.Dla mnie suczka jest mała ,dla Ciebie drobna.Niemniej bez dwoch zdan to ładne zwierzątko. Ładna z pewnością:-)
Iwona Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Aniu- nie ma za co- cała przyjemność po stronie fotografa- przynajmniej ma zajęcie:evil_lol:
resuruss Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Jest jest!!!Ja sie przyznam bez bicia ,ze na wystawie zrobilam az 2 ( slownie dwie ) fotki i to w dodatku pudli i wyzla wegierskiego. Tyle bylo ciekawych tematow do rozmow ,tyle milych osob ,ze nie mialam czasu na zdjecia.:oops:
Recommended Posts