Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelOfDeath']Wind :loveu::loveu::loveu: moja kochana jak moglas usunac te zdjecia :placz:[/QUOTE]

Moglam, moglam! Radze czytac Regulamin, a nie w kolejnym poscie wklejac kobylaste foty!
Mam nadzieje, ze uzytkownik [B]AiK[/B] juz nie bedzie mial problemow z czytanie zasad panujacych na Forum :angryy:

Mod.

Posted

[quote name='Wind']Moglam, moglam! Radze czytac Regulamin, a nie w kolejnym poscie wklejac kobylaste foty!
Mam nadzieje, ze uzytkownik [B]AiK[/B] juz nie bedzie mial problemow z czytanie zasad panujacych na Forum :angryy:

Mod.[/quote]

jak dla mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moglas zrobic linki ...

Posted

[quote name='Wind']Az strach myslec co tu sie bedzie dzialo w poniedzialek :evil_lol:

Mod.[/quote]

Taaak...
No cóż...
No comments.

Posted

[quote name='Wind']Moglam, moglam! Radze czytac Regulamin, a nie w kolejnym poscie wklejac kobylaste foty!

Mod.[/quote]

Sorry - nie wiedziałam, że tu panują takie ostre zasady. Wyciągnęłam z archiwum kilka zdjęć, aby inni także je zobaczyli. Zmniejszyłam je z wielkości 2tys px na tyle, aby jeszcze można było je w dobrej jakości obejrzeć. Postaram się P I L N I E przestudiować ten ważny regulamin :p

Posted

[quote name='AiK']Sorry - nie wiedziałam, że tu panują takie ostre zasady. Wyciągnęłam z archiwum kilka zdjęć, aby inni także je zobaczyli. Zmniejszyłam je z wielkości 2tys px na tyle, aby jeszcze można było je w dobrej jakości obejrzeć. Postaram się P I L N I E przestudiować ten ważny regulamin :p[/quote]

i wklej te fotki , pomniejszone , jesli moge Cie prosic szczegolnie z szczecina:evil_lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']i wklej te fotki , pomniejszone , jesli moge Cie prosic szczegolnie z szczecina:evil_lol:[/quote]

Mogę je przesłać na maila w takich wymiarach, jak wkleiłam - wyglądają o wiele lepiej niż 500x500px [więcej szczegółow.]

Posted

[quote name='AiK']Mogę je przesłać na maila w takich wymiarach, jak wkleiłam - wyglądają o wiele lepiej niż 500x500px [więcej szczegółow.][/quote]

Dostałas PW??:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='AiK']Mogę je przesłać na maila w takich wymiarach, jak wkleiłam - wyglądają o wiele lepiej niż 500x500px [więcej szczegółow.][/QUOTE]
w takim razie ja bym bardzoooooo prosila :)
[email][email protected][/email]

z gory dzieki ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...