Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agama']dziekujemy za foty :lol:
jedno zdjecie mnie zalamalo-jesli tacy ,,HANDLEZY,,-brak slow najlepiej nacisnac na tyl i podciagac do gory duszac psa-dobrze ze suni nic sie nie stalo[/quote]

przynajmniej handler nie robil glupich numerow przy porownaniu o CACIB :diabloti:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie bede czekac -zanim LASKAWCA znowu cos wymysli-oby tylko poprawnie pisal wyraziki angielskie bo moge nie zrozumiec:placz: :placz: :placz: -

Posted

[quote name='Agama']o czary mary i zdjeciunia juz nie ma:mad: ale ja mam w ulubionych:evil_lol: -oszukujmy sie wzajemnie-wtedy daleko razem zajdziemy[/quote]

a kto tam był :razz: :p

bardzo fajne fotki!!!! i gratuluję wygranym :klacz:

Posted

[quote name='drarcus']Do ulubionych ???:evil_lol: no nieźle, ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć! :-o Zamiast kija baseballowego przydal by ci sie skórzany pejcz, pasowalby to calej reszty! :diabloti:[/quote]

to nie wie że za logowanie się pod innym nickiem jest karalne??? :ban: a na takiego kulturalnego wyglądasz wanio :evil_lol: :shake:

Posted

[quote name='Agama']
jedno zdjecie mnie zalamalo-jesli tacy ,,HANDLEZY,,-brak slow najlepiej nacisnac na tyl i podciagac do gory duszac psa-dobrze ze suni nic sie nie stalo[/quote]
Agama litości pliz!a co sie suni mialo niby stac?????i jak myslisz jak sie ustawia male pieski????ja chcialam tak whipeta ustawic to mnie pozniej waski obfotografowal:))))bo ich sie tak nie da, a male to norma-przod podnosisz i odstawiasz tyl proste nie?albo teriery-oni je podnosza ZA OGON!!!i co tez biedne pieski???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a wracajac do wystawki-fajnie bylo:)))))wrocilam z 2 CACiBami!!!
a BIS Puppy w sobote byl fajny tez:)))wesolo bylo:)))))bo jak kibicowalismy waskiemu to powiedzialam dosyc glosno w sumie, ze bede mu kibicowac to potem napisze na DGM, ze byla taka super atmosfera (NIE NAPISAL!!!!:mad: :mad: :mad: ) w kazdym badz razie jak to napisalam, to wszyscy w kolo sie smiac zaczeli:))))))))))))))))))))))))a mowia , ze NIKT dgm nie czyta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']to nie wie że za logowanie się pod innym nickiem jest karalne??? :ban: a na takiego kulturalnego wyglądasz wanio :evil_lol: :shake:[/quote]
to nie Wanio Waszko!
i zareczam Ci ze ta osoba nie jest nikim innym

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Dziękuje :lol:
Agamo, to tylko takie ujęcie, nieszczęśliwie źle uchwycone ;-)
[/quote]

Mnie się też tak wydaje.
A owacja na BIS Puppy była miła, nieważne w sumie z jakich pobudek wypływała. Długo będę ją pamiętał. I jeszcze raz dziękuję.
W ubiegłym roku w Tulln wspaniale wokół swojego ringu zachowywali się "afganiarze". Ja oglądałem właśnie greye, ale co chwila się oglądałem na zasadzie "co tam się dzieje".

Posted

[quote name='orsini']to nie Wanio Waszko!
i zareczam Ci ze ta osoba nie jest nikim innym[/quote]
ja tez moge zareczyc !!! i donio tez , znaja sie z innego forum !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pamietasz donio wystawa europejska chart afganski jak mnie ladnie nazwales:diabloti:

orsini napisal ze jestem twoim klonem :loveu:i ze ostrzega innych przede mna:roll:tylko ciekawe dlaczego , bo nie wiem :placz::shake::roll:

Posted

[quote name='orsini']KTO jest klonem waskiego???drarkus??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
czekaj Angel namieszales cos chyba, bo nic nie rozumiem[/quote]

nie drarcus !!!!!!!!!!

tylko ja jestem Twoim ....:lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='orsini']Ty moim??????
hahahahahahha[/quote]

no tak napisal :roll::roll::roll: ale na tamtym forum panuja jakies dziwne zwyczje i moje posty pokasowali !!:crazyeye:a zupelnie nie rozumiem dlaczego??:placz:

Posted

hahahaha tamto forum jest w ogole dziwne jak i ludzie ktorzy tam sa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[B]KOSMICI?????[/B]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='orsini']hahahaha tamto forum jest w ogole dziwne jak i ludzie ktorzy tam sa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[B]KOSMICI?????[/B]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]
z jednym wyjatkiem bo jeden tam taki jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja raczej uzylbym innego bardziej dosadnego slowa niz kosmici ale nie chce zeby wind:loveu: mnie ocenzurowala :diabloti:

Posted

hahahahaha wiesz jeden wyjatek(skowronek) wiosny nie czyni:)))))))
no ja tez mam na nich inne okreslenie, ale....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']to nie Wanio Waszko!
i zareczam Ci ze ta osoba nie jest nikim innym[/quote]

no to bardzo mundra ta osoba jak sie loguje tylko po to żeby zbesztać Agame za krytykowanie wania :klacz: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no to bardzo mundra ta osoba jak sie loguje tylko po to żeby zbesztać Agame za krytykowanie wania :klacz: :evil_lol:[/quote]
i tak delikatnie to napisal!!!!az sie dziwie, bo bo Agama delikatnie rzecz ujmujac pisze rzeczy o ktorych nie za bardzo ma pojecie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...