AngelOfDeath Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 [quote name='Agama']dziekujemy za foty :lol: jedno zdjecie mnie zalamalo-jesli tacy ,,HANDLEZY,,-brak slow najlepiej nacisnac na tyl i podciagac do gory duszac psa-dobrze ze suni nic sie nie stalo[/quote] przynajmniej handler nie robil glupich numerow przy porownaniu o CACIB :diabloti:
Agama Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 jestem zauroczona kultura TWOJEGO PIERWSZEGO POSTU-jestes CUDOWNY:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
AngelOfDeath Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 wydaje mi sie ze bedzie coraz ciekawiej ............:evil_lol:
Agama Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 dzisiaj juz nie bedzie ciekawie poczekam na nowe posciki
AngelOfDeath Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 [quote name='Agama']dzisiaj juz nie bedzie ciekawie poczekam na nowe posciki[/quote] obyś sie nie zdziwiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Agama Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 nie bede czekac -zanim LASKAWCA znowu cos wymysli-oby tylko poprawnie pisal wyraziki angielskie bo moge nie zrozumiec:placz: :placz: :placz: -
malawaszka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 [quote name='Agama']o czary mary i zdjeciunia juz nie ma:mad: ale ja mam w ulubionych:evil_lol: -oszukujmy sie wzajemnie-wtedy daleko razem zajdziemy[/quote] a kto tam był :razz: :p bardzo fajne fotki!!!! i gratuluję wygranym :klacz:
malawaszka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 [quote name='drarcus']Do ulubionych ???:evil_lol: no nieźle, ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć! :-o Zamiast kija baseballowego przydal by ci sie skórzany pejcz, pasowalby to calej reszty! :diabloti:[/quote] to nie wie że za logowanie się pod innym nickiem jest karalne??? :ban: a na takiego kulturalnego wyglądasz wanio :evil_lol: :shake:
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Agama'] jedno zdjecie mnie zalamalo-jesli tacy ,,HANDLEZY,,-brak slow najlepiej nacisnac na tyl i podciagac do gory duszac psa-dobrze ze suni nic sie nie stalo[/quote] Agama litości pliz!a co sie suni mialo niby stac?????i jak myslisz jak sie ustawia male pieski????ja chcialam tak whipeta ustawic to mnie pozniej waski obfotografowal:))))bo ich sie tak nie da, a male to norma-przod podnosisz i odstawiasz tyl proste nie?albo teriery-oni je podnosza ZA OGON!!!i co tez biedne pieski???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wracajac do wystawki-fajnie bylo:)))))wrocilam z 2 CACiBami!!! a BIS Puppy w sobote byl fajny tez:)))wesolo bylo:)))))bo jak kibicowalismy waskiemu to powiedzialam dosyc glosno w sumie, ze bede mu kibicowac to potem napisze na DGM, ze byla taka super atmosfera (NIE NAPISAL!!!!:mad: :mad: :mad: ) w kazdym badz razie jak to napisalam, to wszyscy w kolo sie smiac zaczeli:))))))))))))))))))))))))a mowia , ze NIKT dgm nie czyta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka']to nie wie że za logowanie się pod innym nickiem jest karalne??? :ban: a na takiego kulturalnego wyglądasz wanio :evil_lol: :shake:[/quote] to nie Wanio Waszko! i zareczam Ci ze ta osoba nie jest nikim innym
Donio Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Dziękuje :lol: Agamo, to tylko takie ujęcie, nieszczęśliwie źle uchwycone ;-) [/quote] Mnie się też tak wydaje. A owacja na BIS Puppy była miła, nieważne w sumie z jakich pobudek wypływała. Długo będę ją pamiętał. I jeszcze raz dziękuję. W ubiegłym roku w Tulln wspaniale wokół swojego ringu zachowywali się "afganiarze". Ja oglądałem właśnie greye, ale co chwila się oglądałem na zasadzie "co tam się dzieje".
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 zaraz z jakich pobudek:))))))przynajmniej bylo wesolo:))))))i sie ludzie przylaczyli do braw tez:))))))))))
AngelOfDeath Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='orsini']to nie Wanio Waszko! i zareczam Ci ze ta osoba nie jest nikim innym[/quote] ja tez moge zareczyc !!! i donio tez , znaja sie z innego forum !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pamietasz donio wystawa europejska chart afganski jak mnie ladnie nazwales:diabloti: orsini napisal ze jestem twoim klonem :loveu:i ze ostrzega innych przede mna:roll:tylko ciekawe dlaczego , bo nie wiem :placz::shake::roll:
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 KTO jest klonem waskiego???drarkus??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czekaj Angel namieszales cos chyba, bo nic nie rozumiem
AngelOfDeath Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='orsini']KTO jest klonem waskiego???drarkus??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czekaj Angel namieszales cos chyba, bo nic nie rozumiem[/quote] nie drarcus !!!!!!!!!! tylko ja jestem Twoim ....:lol::evil_lol::diabloti:
AngelOfDeath Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='orsini']Ty moim?????? hahahahahahha[/quote] no tak napisal :roll::roll::roll: ale na tamtym forum panuja jakies dziwne zwyczje i moje posty pokasowali !!:crazyeye:a zupelnie nie rozumiem dlaczego??:placz:
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 hahahaha tamto forum jest w ogole dziwne jak i ludzie ktorzy tam sa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]KOSMICI?????[/B]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
AngelOfDeath Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='orsini']hahahaha tamto forum jest w ogole dziwne jak i ludzie ktorzy tam sa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]KOSMICI?????[/B]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] z jednym wyjatkiem bo jeden tam taki jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja raczej uzylbym innego bardziej dosadnego slowa niz kosmici ale nie chce zeby wind:loveu: mnie ocenzurowala :diabloti:
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 hahahahaha wiesz jeden wyjatek(skowronek) wiosny nie czyni:))))))) no ja tez mam na nich inne okreslenie, ale....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Dzidtka']taaaa skąd ja to znam ;)[/quote] hahahahahhahaha wlasnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='orsini']to nie Wanio Waszko! i zareczam Ci ze ta osoba nie jest nikim innym[/quote] no to bardzo mundra ta osoba jak sie loguje tylko po to żeby zbesztać Agame za krytykowanie wania :klacz: :evil_lol:
orsini Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka']no to bardzo mundra ta osoba jak sie loguje tylko po to żeby zbesztać Agame za krytykowanie wania :klacz: :evil_lol:[/quote] i tak delikatnie to napisal!!!!az sie dziwie, bo bo Agama delikatnie rzecz ujmujac pisze rzeczy o ktorych nie za bardzo ma pojecie
Dudek Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [B]Góral, Germanika, Anna 1[/B] [COLOR=red][B]Gratulacje!!!![/B][/COLOR]
Recommended Posts