AngelOfDeath Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='orsini']hahahaha on ZNA odpowiedz:)))[/quote] wszyscyc wiemy ze odpowiedz bylaby pozytywna !!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::evil_lol:
Donio Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Em-ka']Jeśli tylko będzie okazja i możliwość - z przyjemnością ;)[/quote] Bardzo dziękuję, Em-ka.:multi:
anna1 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [SIZE=3][COLOR=royalblue][B]serdeczne Gratulacje dla wszystkich wystawcow z ostatniego weekendu![/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=royalblue][B]res- gratulacje!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][/COLOR]orsini, angel dzieki:))) uzupelnienie wynikow z lublina z bisow: [B]Secret Pokaz Klase "Leopold" BIS Pyppy 3[/B] Dragon Moon C Me At Sua Sponte Zw. Ml. i BIS Jr. 1-6 (na okolo 40 jr. ) Metaxa Sua Sponte BOG 1-6 (wyszly praktycznie wszystkie ozdobki) z pamiatkowym medalem oddzilu lublinskiego; byl sliczny bichon w ogole nie zauwazony przez sedzine :( [SIZE=3][B]Em- ka - jak zawsze rewelacyjne zdjecia!!!!!![/B] [/SIZE][SIZE=1]bardzo milo mi bylo poznac Cie osobiscie;[/SIZE] [SIZE=1]Nesjanka- fajnie bylo cie znowu spotkac:)))gratulacje:)[/SIZE]
resuruss Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Anna1!!!!!Dziekuje i rowniez [B]Wielkie gratulacje dla Ciebie i psiakow!!!!![/B]
anna1 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 hej agnieszko:) jak zawsze malo czasu zeby pogadac:) tez sie naganialas miedzy ringami:) a moze em-ka ma pelne wyniki z lublina? wlascieiw to chodzi o ml. psy i suki ;
resuruss Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Dziekuje bardzo - przyznam szczerze,ze było "troche " pracy z nim ,ale opłacało :loveu: .Z kazdym występem mniej sie stresuje i chętniej biega. Zwyciestwa takiego psa ciesza dwa razy bardziej niz wygrana z innymi psami.:multi:
anna1 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 no dokladnie:) a myslalam ze jednak pojechalas do helsinek
resuruss Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Niestety sprawa likwidacji hodowli Albus wykonczyla mnie finansowo i nie moglam sobie pozwolic na wydatek zwiazany z wyjazdem :shake:
Nesjanna Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='anna1']hej agnieszko:) jak zawsze malo czasu zeby pogadac:) tez sie naganialas miedzy ringami:) a moze em-ka ma pelne wyniki z lublina? wlascieiw to chodzi o ml. psy i suki ;[/quote] no niestety - jednak kiepsko wystawia się 2 rasy :razz: mimo to z Lublina przywieźliśmy 2 srebrne i 2 brązowe medale wyniki Lublin (jeszcze nie całość) są już tu: [url]http://www.grzywacze.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=83&Itemid=108[/url] wyniki Racibórz: (zdjęcia w przygotowaniu) [URL="http://www.grzywacze.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=108"]http://www.grzywacze.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=108[/URL]
Elitesse Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='resuruss']A gdzie jedziecie????[/quote] do Drezna z Waciusiem
orsini Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='AngelOfDeath']wszyscyc wiemy ze odpowiedz bylaby pozytywna !!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::evil_lol:[/quote] oczywiscie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
flashka-g Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 a ma ktoś moze pełne wyniki grzywaczy z Helsinek??? bo jestem ciekawa jak poszło pozostałym:lol:
orsini Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='flashka-g']a ma ktoś moze pełne wyniki grzywaczy z Helsinek??? bo jestem ciekawa jak poszło pozostałym:lol:[/quote] a byli jacys pozostali????
Nesjanna Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='flashka-g']a ma ktoś moze pełne wyniki grzywaczy z Helsinek??? bo jestem ciekawa jak poszło pozostałym:lol:[/quote] NO WłAśNIE !!! ja też chętnie bym się dowiedziała :lol:
flashka-g Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 No było calkiem sporo tych grzywaczy i chce zobaczyc jakie noty dostali na tak prestiżowej wystawie. Skoro nie ma ich wśród tych najlepszych a ciagle sa w swoich krajach tak wybitnie zachwalani. A tu widać wielka kupa jak co do czego przychodzi:)
maga18 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 no to się pomyliłam :) tamta fota pare str wczesniej to był Secrecik a nie Dargon Moon ;)
maga18 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 dokladnie ta: [quote name='barbara.h'][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4396/tndscn94078qy.jpg[/IMG] [/QUOTE]
Agama Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 MAGA moim zdaniem na focie jest DRAGON:lol: SEKRECIK nie mial rudosci na grzywce:crazyeye:
Recommended Posts