Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

I jeszcze jedne gratulacje ode mnie, tym razem dla Didi, Iwony, Gosi i Kropki, Flashki :klacz:
Ufff, dzisiaj to jakaś wielka kumulacja sukcesów :)

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiscie gratulacje dla WSZYSTKICH:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
SH maniak dla CIEBIE informacja ze najpiekniejszym psem wystawy w LUBLINIE zostal ARKTOGEA BLACK DIAMOND-wracal z nami w haszczakowo charciej ekipie:multi: gratulacje dla JACKA:loveu:

Posted

[quote name='Agama']oczywiscie gratulacje dla WSZYSTKICH:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
SH maniak dla CIEBIE informacja ze najpiekniejszym psem wystawy w LUBLINIE zostal ARKTOGEA BLACK DIAMOND-wracal z nami w haszczakowo charciej ekipie:multi: gratulacje dla JACKA:loveu:[/quote]

wiem wiem już mi doniesiono :loveu: , w Raciborzu jak pewnie wiesz tez BIS dla syberiana :cool3:

Posted

[SIZE=6][B]BRAWO GERMANIKA TEAM !!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/B][SIZE=1]
[SIZE=2]Dziękuje Ress dla Was również ogromne gratulacje!!! I w ogóle dla wszystkich wystawiających "się" ;) w ten weekend!!

Ja do teraz nie moge uwierzyć w to co sie stało :))) Pierwszy raz wyjeżdżałam naprawde ostatnia z wystawy :razz: wszystko już było posprzatane tylko Michałówka została jeszcze :)

Lece, bo zaraz rodzice przyjeżdżają i wiecie co... :evil_lol: [/SIZE]
[/SIZE][/SIZE]

Posted

Wielkie gratuacje dla wsztstkich :laola: nie wymieniam bo jeszcze kogoś pominę i będzie wstyd :oops: :lol: słonko mi przygrzało dziś więc jak weszłam do domu to psacer z moimi dziećmi i padłam :shake:

Ress ale mogłabyś pokadrowac te fotki :p

Posted

[quote name='malawaszka']słonko mi przygrzało dziś więc jak weszłam do domu to psacer z moimi dziećmi i padłam :shake:

[/quote]

mi to calkiem powznie przygrzalo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Anety nie widziałyscie jak dojechałysmy do Opola :evil_lol: ... oj cierpi teraz pewnie cierpiiiiiii :evil_lol:

Ja mam tylko opalone ręce do łokcia :shake:

Posted

Malawaszka juz bredzila w drodze powrotnej do domu :evil_lol: o jakisch biletach dla policjantow czy cos :evil_lol:

Kochana Waszko ....moglabym pokadrowac ,jakbym umiala.:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...