Iwona Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='orsini']TROCHĘ???? [B]pól wieku[/B] to dla Ciebie TROCHĘ?????:crazyeye: :crazyeye: :-o :-o :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Szczęśliwi czasu nie liczą:lol:
SengaSengana Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='AngelOfDeath']seniu a gdzie sie podziala Mała Mi z twojego avatarku??[/quote] a czmu pytasz ???? jeśli chcesz to wróci Mała Mi...ale to co mam teraz to moje wielkie szczęście, które sie niedawno urodziło więc sobie zmieniłam:lol: choć nigdy nie zdradzę Muminkowej Rodzinki :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='SengaSengana']a czmu pytasz ???? jeśli chcesz to wróci Mała Mi...ale to co mam teraz to moje wielkie szczęście, które sie niedawno urodziło więc sobie zmieniłam:lol: choć nigdy nie zdradzę Muminkowej Rodzinki :lol: :lol: :lol:[/quote] tak tylko zapytalem bo ten avatar super do ciebie pasowal , ale jak chcesz miec co innego to przeciez jak nie moge ci zabronic !! kazdy moze miec to co chce , robic to co sie mu podoba , zachowywac sie jak chce , bo jeszcze zyjemy w wolnym kraju :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
SengaSengana Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 skoro tak do mnie super pasuje to proszę bardzo , na życzenie , dla Ciebie wszystko Angel, nawet....:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='SengaSengana']skoro tak do mnie super pasuje to proszę bardzo , na życzenie , dla Ciebie wszystko Angel, nawet....:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti:
Agama Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ANIU ja jednak nie jade pociagiem tylko z haszczakowa ekipa-z dogomanii bedziemy juz kolo 8 rano:lol:
sh_maniak Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ale się cieszę :multi: Mojej Aśki miotowa siostra wygrała klasę pośrednia na euro dog :loveu: :multi: :multi: , a dziadek został zw. Europy :multi: :multi: BOB dla polskiej championki :multi: , pięknie husiorro poszło :multi:
Agama Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 gratulacje:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:
resuruss Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Sh_maniak!!!!!Przekaz Pani Teresie ogromne gratulacje !!!!!Sliczny jest ten miot !!!!!!! Poza tym dosc duzo sukcesow bialo-czerwonych w Helsinkach!!!!!!! Grzegorz Weron ze swoimi pieknymi gonczymi Zw,Europy +BoB,oraz Zw .Mlodziezy Europy. Poza tym Beagle,posowkowec bawarski,charcica polska urodzona w Polsce,galgo espaniol,szkockie teriery,podhalany,pony (rasa dla Mazura :loveu: ),samoyedy.Pewnie dzis jeszcze duzo psow doszlo "naszych" . [B]Na najwazniejsze sukcesy Polakow trzeba poczekac do jutra.[/B] [B]Trzymam kciuki za mojego faworyta i za cala polska ekipe w Helsinkach.[/B]
resuruss Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Kolejna moja typowa pomylka.Jak mu o tym gadalam w Opolu chyba to niezle ze mnie polewal :lol:
Em-ka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [COLOR=darkorchid][SIZE=3][B]Brawo Katrinka i YO[/B]![/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=#9932cc][SIZE=2][COLOR=black]Trzymałam kciuki dzisiaj za Yo[/COLOR][COLOR=black] w Helsinkach[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]i udało się! Yohuaili Freeman CAC,CACIB, BOB, kwalifikacja na CRUFTS 2007! BRAWO! Cieszę sie razem z Tobą! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] a jutro trzymam kciuki za plskie grzywacze i Irinkę! Mam nadzieję, ze odniesiemy sukces!:thumbs:
Agama Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 EM- KA czy to meksykanka TITO juz z TOBA gotowy do wystawy KATRINKA gratulacje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu:
Em-ka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Agama']EM- KA czy to meksykanka TITO juz z TOBA gotowy do wystawy KATRINKA gratulacje:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu:[/quote] :-D to Xoloitzcuintle Tito jeszcze nie gotowy........... dzisiaj pszczoła go ukąsiła - i była panika.... ale juz jest po zastrzyku i wszystko w porządku ;)
AnkaW Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Agama']ANIU ja jednak nie jade pociagiem tylko z haszczakowa ekipa-z dogomanii bedziemy juz kolo 8 rano:lol:[/quote] Ja też z haszczakowo-bolońską ekipą :evil_lol: :evil_lol: , będziemy koło 9. Zajmij duuuużo miejsca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: GRATULACJE DLA KATRINKI :multi: :multi: :multi:
Ilona Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [B][SIZE=3][COLOR=red]GRATULACJE DLA KATRINKI!!! :laola: [/COLOR][/SIZE][/B]
AngelOfDeath Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Nabab na europejskiej .... CACIB :evil_lol: Lisek - dosk . Saphir - dosk . lok I
orsini Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [B][SIZE=7]GERMANIKA TEAM GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B] :laola: :terazpol: :laola: :terazpol: :tree1: :BIG: :2gunfire: :chainsaw: :ylsuper: :laugh2_2: :smilecol: :scared: :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :chainsaw: :chainsaw: :laola: :terazpol:
orsini Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 i moj Szafirek kochany klase wygral!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
SengaSengana Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='AngelOfDeath']BOB dla Nababa[/quote] do tej skromnej informacji ja dodam jeszcze kilka słów : [B]Nabab Geramanika -[COLOR=red]CAC, CACIB, Zycięstwo Europy, Ch. Finlandii[/COLOR] [COLOR=red]i [/COLOR][COLOR=darkorange]BOB, BRAWOOO !!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/COLOR][/B]
Recommended Posts