Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='AngelOfDeath']a i seniu ja zadnymi innymi plynami fizjologicznymi sprzetow nie traktuje , ale skad tez ci takie rozne sprawy po glowie chodza , moze ty cos robisz??[/quote]
gdybym wcześniej słyszała choć o czymś takim, to nie byłabym taka zdziwiona a to Ty ciagle piszesz, co na monitorze Twoim ląduje...a skoro po miesiącu są do wyrzucenia i nie nadają się do uzycia to chyba nie tylko od plucia ????:razz: :lol: :lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SengaSengana']gdybym wcześniej słyszała choć o czymś takim, to nie byłabym taka zdziwiona a to Ty ciagle piszesz, co na monitorze Twoim ląduje...a skoro po miesiącu są do wyrzucenia i nie nadają się do uzycia to chyba nie tylko od plucia ????:razz: :lol: :lol:[/quote]
nie bede tobie opisywac mechanizmu dzialania goracej kawy na monitorze lcd bo to malo ciekawe jest !! za to ciekawszy jest cykl cori :diabloti: ktorego tez ci nie opisze bo szkoda mi na to czasu :eviltong:

Posted

[quote name='SengaSengana']nie musisz ....:lol: znałam go na pamięć, dużo wcześniej niż Ty[/quote]
nie jest moją winą ..... że jesteś [U][I][B][SIZE=6]dużo [/SIZE][/B][/I][/U]starsza niz ja :loveu:

Posted

[quote name='Donio']Bo widzisz, to jest tak. Jest spisik wystawców. Przy każdym wystawcy jest podany piesio. W większości są to śliczne piesie. Jeżeli interesuje cię jakaś raska, to przeglądasz cały spisik i wypisujesz piesie danej raski. Albo szybciej, używasz do tego specjalnego programiku.[/quote]

Można jeszcze być z odpowiedniego oddziału ZK i mieć do tego ludzi ;)

Posted

[quote name='Nesjanka']a ja wszystkim WYSTAWCOM życzę samych sukcesów w Szczecinie !!!

oraz w Lublinie (oczywiście sobie też życzę)
:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

No i w Raciborzu ;)
A PRZEDE WSZYSTKIM trzymamy kciuki za naszą reprezentacje w Helsinkach!!!!
Spiszcie sie Kochani :)

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Można jeszcze być z odpowiedniego oddziału ZK i mieć do tego ludzi ;)[/quote]
Tak się zastanawiałem, czy to nie inne żródło? Bo nie znalazłem New Dimension von Shinbashi. Ale może przegapiłem, bo szukałem "na piechotę":cool3:i

Posted

Agama - mówie całkowicie szczerze , bez fałszywej skromności, że raczej jestem przeciętnej urody- to tak aby nikt się nie rozczarował. Będziesz się mogła o tym przkonac juz w Krakowie. A moze nawet wcześniej, ponieważ w przyszłym tygodniu wybieram się na Bemowo - o ile się nie myle to nie daleko od ciebie

Posted

[quote name='miniaga']Agama - mówie całkowicie szczerze , bez fałszywej skromności, że raczej jestem przeciętnej urody- to tak aby nikt się nie rozczarował. Będziesz się mogła o tym przkonac juz w Krakowie. A moze nawet wcześniej, ponieważ w przyszłym tygodniu wybieram się na Bemowo - o ile się nie myle to nie daleko od ciebie[/quote]

to jednak dobrze ze mnie w krakowie nie bedzie :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='miniaga']Agama - mówie całkowicie szczerze , bez fałszywej skromności, że raczej jestem przeciętnej urody- to tak aby nikt się nie rozczarował. Będziesz się mogła o tym przkonac juz w Krakowie. A moze nawet wcześniej, ponieważ w przyszłym tygodniu wybieram się na Bemowo - o ile się nie myle to nie daleko od ciebie[/quote]
Będę w Krakowie:multi::multi::multi:
Z żoną:cool1:
No, ale się przekonam:crazyeye::crazyeye:
Ja to bym chciał być tylko trochę młodszy, w żadnym wypadku poniżej 35:loveu:

Posted

Ja już chcę wystawę w Krakowie:placz: JUtro jechałabym do Raciborza, gdyby nie cieczka Tasiorka. O przewrotna natura. Własnie zaczeły się jej te dni i ..... gwałcą mnie wszystkie psy. Nawet uratowany po pogryzieniu siedmioletni, ledwo widzący i pół głuchy Hektor dobierał się do mojej nogi.

Posted

[quote name='Donio']Ja to bym chciał być tylko [B]trochę młodszy[/B], :loveu:[/quote]

TROCHĘ????
[B]pól wieku[/B] to dla Ciebie TROCHĘ?????:crazyeye: :crazyeye: :-o :-o :crazyeye: :crazyeye:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...