Donio Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='orsini']TERAZ to ja juz NIC nie kumam!!!![/QUOTE] To, Agama, dla Ciebie:lol: Żródło: Galeria grzywek.:cool1:
orsini Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='AngelOfDeath']Donio ja tez niebardzo rozumiem , wytlumacz nam tym debilom-niekumatym, bo czasami twoj jezyk jest tak skomplikowany ze hieroglify w piramidach da sie predzej rozszyforowac niz twoja polszczyzne :-(:-(:-(:-(/ albo nie polszczyzne tylko tok myslenia[/quote] TOK MYSLENIA?????tok moze i owszem, ale myslenie???????????eee nie wydaje mi sie:)))))))))))))))))))))))))))
AngelOfDeath Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='orsini']TOK MYSLENIA?????tok moze i owszem, ale myslenie???????????eee nie wydaje mi sie:)))))))))))))))))))))))))))[/quote] no ale rozumowania tez nie :roll::roll::roll: to co ?? :diabloti:
orsini Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='AngelOfDeath']no ale rozumowania tez nie :roll::roll::roll: to co ?? :diabloti:[/quote] NIC,pustka, wąski poprostu wąski:)))))))))))))ot co:))))))))))))))))))))))
Marta Chmielewska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agama']oj nie masz serca do grzywek MARTA:evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BOB i grupe wygral SAMCZYK GREMLIN GUCIO:lol: sadzac po fotach z GORZOWA to zakochalas sie w CHARTACH:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] Ja cię kręcę, wybaczcie pomyłkę. :oops::oops: Nie macałam...
Marta Chmielewska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 A tak przy okazji, nie wiem czy wiecie a parę osób z dogo to zaintersuje, jest stawka na Szczecin. :-o Jeśli ktoś już podał, to wybaczcie, jeśli nie, wstawiam: Ps. Jeśli coś pomieszałam, proszę powiedzieć, poprawię ;) psy szczeniaki: Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE HAAVIO Pastoral DODI Oczar Sekret Pan i Władca Młodzież: WINICJUSZ Sub-O-Divo DRAGON MOON C ME AT Sua Sponte ELITE SUNSHINE von Mirquidi IDEALISTA Germanika Pośrednia: AMARYLIS z Wyspy Uznam WOOLI Armator SAPHIR Germanika Otwarta: CARLO Chrustowianki MY LONGTIME COMPANION ULTIMO GREMLIN GUCIO Casidi MARTINI Sua Sponte VASCO Rosa Thea Championów: Di Gabriella's OTIS Di Gabriella's XAREL-Lo Oriental Jokes UNLIMITED EDITION NABAB Germanika NOBEL Sub Divo
Marta Chmielewska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Agamo, wiesz, przejełam się, bzdury wypisuję... wykastrowałam psa biednego :evil_lol: Suki Młodzież: BIJOUX Sub-O-Divo ACHARMED TEMPTATION of Exotic Dog's LINNEA Lavandula Pośrednia: HARRIET z Gangu Łysych WHITE ANGEL Sub-O-Divo METAXA Sua Sponte FANTAGHIRO Zikkurat NEW DIMENSION von Shimbashi FEBE Zikkurat Otwarta: JAMIE LEE Shimbashi POLA Amitycja Kashi KISS THE BOYS Championów: Sasquehanna EKSPOZYCJA Oriental Jokes SWEET SENSATION Sasquehanna WENWDA Di Gabriellas VICKY E-SEXY Pastoral Sasquehanna ORLA Germanika AGI RHONDA Dwie Tęcze
Ania i Psy Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Miaam jechac :( Nie wyszlo:( Za to Mistyk w ciagu ostatnich dwoch tygodni zdobyl najpierw 2 punkty, a tydzien pozniej dwa razy BOB. Cos mi chce wlascicielka przyslac, chyba fotki z tego BOB-a. To jedyne pocieszenie za moja przymusowa absencje na wystawach.
orsini Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Marta skad masz stawki???bo ja widze tylko spis wystawcow:(
Donio Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Donio']Nie kumasz, bo jesteś niekumata :lol:[/quote] :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:
orsini Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Donio']:cool1::cool1::cool1::cool1::cool1:[/quote] wow!!!Jestes widze tak samo elokwentny jak ladny :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='orsini']wow!!!Jestes widze tak samo elokwentny jak ladny :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:kawa na monitorze :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: i biochem nie zalicze chyba :placz:
Donio Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='orsini']Marta skad masz stawki???bo ja widze tylko spis wystawcow:([/quote] Bo widzisz, to jest tak. Jest spisik wystawców. Przy każdym wystawcy jest podany piesio. W większości są to śliczne piesie. Jeżeli interesuje cię jakaś raska, to przeglądasz cały spisik i wypisujesz piesie danej raski. Albo szybciej, używasz do tego specjalnego programiku.
SengaSengana Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='AngelOfDeath']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:kawa na monitorze :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: i biochem nie zalicze chyba :placz:[/quote] :-o a Ty wogóle jeszce cos widzisz przez ten zapluty monitor ??????????? bo non stop widze masz problemy z normalnym zachowaniem, to znaczy ludzkim zachowaniem, więc wątpie ze ten ekran jeszcze funkcjonuje sprawnie......:razz:
orsini Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Donio']Bo widzisz, to jest tak. Jest spisik wystawców. Przy każdym wystawcy jest podany piesio. W większości są to śliczne piesie. Jeżeli interesuje cię jakaś raska, to przeglądasz cały spisik i wypisujesz piesie danej raski. Albo szybciej, używasz do tego specjalnego programiku.[/quote] dzieki!oj to juz mi sie nie chce, bo wiem w sumie co mam w klasie;) ;) ;)
Donio Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='orsini']wow!!!Jestes widze tak samo elokwentny jak ladny :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Mam 54 lata, troje dzieci z dwóch małżeństw i jakoś mnie to nie wzrusza:lol:
orsini Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Donio']Mam 54 lata, troje dzieci [B]z dwóch małżeństw[/B] i jakoś mnie to nie wzrusza:lol:[/quote] WOW, to Ty widze do tego jestes WIERNY jeszcze.SAME ZALETY:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='SengaSengana']:-o a Ty wogóle jeszce cos widzisz przez ten zapluty monitor ??????????? bo non stop widze masz problemy z normalnym zachowaniem, to znaczy ludzkim zachowaniem, więc wątpie ze ten ekran jeszcze funkcjonuje sprawnie......:razz:[/quote] monitory wymieniam co miesiac :p
Donio Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='orsini']WOW, to Ty widze do tego jestes WIERNY jeszcze.SAME ZALETY:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Moja pierwsza żona nie żyje i mam nadzieję, że nie będzie to powód do kolejnych żartów. Chyba, że Anioł Śmierci (nomen omen) Z Kosmosu znów zapluje z tej okazji siebie, swój monitor, czy co tam jeszcze i taki już zapluty zostanie.
orsini Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 a no jak nie zyje no to strasznie mi przykro:-(:-( :-( :-(
SengaSengana Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='AngelOfDeath']monitory wymieniam co miesiac :p[/quote] gratuluje , piekny wynik...... a ze starymi co robisz ??? bo może byś oddał komuś, kto nie ma...sa tu na forum osoby, co nie maja własnego sprzętu, to by pewnie chetnie wzięły i wyczyszciły sobie z tych plwocin, czy czego tam jeszcze ..........:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='SengaSengana']gratuluje , piekny wynik...... a ze starymi co robisz ??? bo może byś oddał komuś, kto nie ma...sa tu na forum osoby, co nie maja własnego sprzętu, to by pewnie chetnie wzięły i wyczyszciły sobie z tych plwocin, czy czego tam jeszcze ..........:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:[/quote] po pierwsze ja sie nie lubie dzielic:loveu: !! po drugie jak cos jest juz nie do uzytku to na smieci :diabloti:
SengaSengana Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='AngelOfDeath']po pierwsze ja sie nie lubie dzielic:loveu: !! po drugie jak cos jest juz nie do uzytku to na smieci :diabloti:[/quote] to Ty dewastujesz ten sprzet, w czasie miesiąca tylko pluciem ??? może traktujesz go jeszce innymi płynami fizjologicznymi :crazyeye: czy robisz z nim cos jeszcze ????? bardzo wyszukany sposób , nie powiem :roll: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='SengaSengana']to Ty dewastujesz ten sprzet, w czasie miesiąca tylko pluciem ??? może traktujesz go jeszce innymi płynami fizjologicznymi :crazyeye: czy robisz z nim cos jeszcze ????? bardzo wyszukany sposób , nie powiem :roll: :lol: :lol: :lol:[/quote] nie nic wiecej , ale moja v3ka juz raz wyladowala na scianie jak sie bateria rozladowala a ja akurat w tym czasie rozmawialem !! no i drukarka raz za oknem jak sie zaciela i sie papier skonczyl !! a i seniu ja zadnymi innymi plynami fizjologicznymi sprzetow nie traktuje , ale skad tez ci takie rozne sprawy po glowie chodza , moze ty cos robisz??
Recommended Posts