Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='maga18']

jakosc fotek kiepska, ale chyba ogladac sie da ;)[/quote]

Da się, da się. Miło było Cię poznać, Maga18.
Kesi na drugim zdjęciu znacznie ładniejsza, widać dlaczego wygrała. No i nadal myślę, że Effective Nesjana powinna być w trójce.
Może i dobrze, że nie widziałem na żywo wszystkich psów. :cool1:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Donio']Da się, da się. Miło było Cię poznać, Maga18.
Kesi na drugim zdjęciu znacznie ładniejsza, widać dlaczego wygrała. No i nadal myślę, że Effective Nesjana powinna być w trójce.
Może i dobrze, że nie widziałem na żywo wszystkich psów. :cool1:[/quote]

Donio - ja też uważam że Effi powinna być przynajmniej na jakiejś lokacie - ale cóż innym razem.
Effi się odchudza więc może będzie lepiej :evil_lol::evil_lol:

Posted

Jest już spis grzywaczy na [B][SIZE=4]Wałbrzych[/SIZE][/B];)

Ponieważ nie podali klas - to zgaduję (mogą być inaczej obłożone)

[COLOR=black][FONT=Verdana]psy kl. szczeniąt[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Hossa-Vija MICHELL'IN SUPRISE[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] wł. Natalia Sperling
[B]Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE[/B] wł. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Danuta Chmielewska-Kostrzewska[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][B]SECRET Pan i Władca[/B] wł. Anna Rychlewska[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]psy kl. młodzieży[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]ELITE SUNSHINE von Hellmundin[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] wł. Weber, Plotz, Hellmund
[B]ARTUSH od Teareibi[/B] wł. Krystyna Święcka
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]psy kl. pośrednia
[B]VENI OTELLO Sub-O-Divo[/B], wł. Magdalena Kućko

[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]psy kl. otwarta [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]VASCO Rosa Thea[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] wł. Anna Rychlewska [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]DON JUAN z Lubuskiej Wsi[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] hod. Katarzyna Dobbert, wł. Ewa Dobrowolska[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]suki kl. szczeniąt
[B]RAMONDA Lavandula[/B], wł. Anna Rychlewska

[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]suki kl. młodzieży [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]CHARMED TEMPTATION of Exotic Dog's[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] wł. [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Weber, Plotz, Hellmund[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]suki. kl. pośrednia[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]FRASZKA z Gangu Łysych[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] wł. Magdalena Kućko[/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]suki kl. otwarta[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]AGI RHONDA Dwie Tęcze[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] wł. Anna Rychlewska
[B]CORVETTE Grzywacz[/B] hod. Dorota Grzywacz, wł. Ewa Dobrowolska
[B]POLA Amitycja[/B] wł. Danuta Chmielewska-Kostrzewska
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]suki kl. championów[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]SUNSHINE REGGAE Zikkurat[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana] mł.Ch.Pl., Ch.Pl wł. Ewa Antczak[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Nesjanka']kto z Was zna Panią Ewę Pyrchała - sędziuje w Krakowie ???
jak ocenia ?[/quote]

Właśnie wykonałem telefon w tej sprawie:lol:
No cóż, zdaje się, że dziwnie. W związku z tym chyba sobie daruję.

Posted

[quote name='Nesjanka']kto z Was zna Panią Ewę Pyrchała - sędziuje w Krakowie ???
jak ocenia ?[/QUOTE]

sedziowala w Opolu 2005
[url]http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/wyniki/2005/opole.html[/url]

i Wałbrzychu 2005
[url]http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/wyniki/2005/walbrzych.html[/url]

tyle wiem :lol:

Posted

[quote name='Dudek']:modla: [B]Nesjanko[/B] - chora byłam - dopiero teraz dochgodze do siebie[/quote]

Wybaczam - a jak zdrówko ?

a Ty wybierasz się do Krakowa ?

Posted

Już na szczęście (tfu, tfu) lepiej się czuję:multi: aczkolwiek jeszcze nie najlepiej:shake:

Do Krakowa chyba pojadę towarzysko (nie wiem czy z Verką czy bez niej - na luzie)

Posted

[quote name='Dudek']Jest już spis grzywaczy na [B][SIZE=4]Wałbrzych[/SIZE][/B];)

Ponieważ nie podali klas - to zgaduję (mogą być inaczej obłożone)

[/QUOTE]

jak na moje oko to wszystko sie zgadza ;)

Posted

[quote name='maga18']suk championek nie mam :lol:

jakosc fotek kiepska, ale chyba ogladac sie da ;)[/QUOTE]
Dzięki Maguś:-) za fotki - co ty od nich chcesz:niewiem: - bardzo fajne:-)

Posted

[quote name='Donio']
Kesi na drugim zdjęciu znacznie ładniejsza, widać [B]dlaczego[/B] wygrała. [/QUOTE]
Dlaczego???:lol:
a wracając do zdjęć- Kesi niestety nie jest za bardzo fotogeniczna- wydaje mi sie,że "na żywo" wygląda korzystniej:-) w przeciwieństwie do "niektórych":cool3: psów które mogą wprowadzić w błąd oglądając je na stronkach hodowli;-).

Posted

[quote name='Dudek']Już na szczęście (tfu, tfu) lepiej się czuję:multi: aczkolwiek jeszcze nie najlepiej:shake:

Do Krakowa chyba pojadę towarzysko (nie wiem czy z Verką czy bez niej - na luzie)[/quote]

ja jeszcze się zastanawiam
jechać czy nie jechać
a dlaczego nie zgłosisz jak już masz zamiar jechać ??:crazyeye:

Posted

Zmiana sędziego w Wałbrzychu - zamiast pana Jakubowskiego [B][SIZE="3"]sędziuje Maria Zasada[/SIZE][/B]- Klubowa Opole 2006:lol:

Posted

[quote name='maga18']sedziowala w Opolu 2005
[URL="http://www.daminet.pl/%7Eravenq/grzywacze/wyniki/2005/opole.html"]http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/wyniki/2005/opole.html[/URL]

i Wałbrzychu 2005
[URL="http://www.daminet.pl/%7Eravenq/grzywacze/wyniki/2005/walbrzych.html"]http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/wyniki/2005/walbrzych.html[/URL]

tyle wiem :lol:[/quote]
Madzia - dzięki :loveu:

no i Wałbrzych - twój - brak konkurencji z klasach ....

Posted

[quote name='Nesjanka']Madzia - dzięki :loveu:

no i Wałbrzych - twój - brak konkurencji z klasach ....[/QUOTE]

wole konkurencje - bo co to za atrakcja napisac na www pierwsze miejsce w konkurencji 1 :roll: ciekawe czemu dedura nie ma? :lol:

Posted

[quote name='Iwona']Zmiana sędziego w Wałbrzychu - zamiast pana Jakubowskiego [B][SIZE="3"]sędziuje Maria Zasada[/SIZE][/B]- Klubowa Opole 2006:lol:[/QUOTE]
buuuuuuuuuuuuuuuuuu :-(
szkoda... P.Zasada juz sedziowala moje psy... a P.Jakubowski nie... nic to... moze innym razem :razz:

Posted

PAM JAKUBOWSKI TO SWIETNY SEDZIA PONADTO U NIEGO ZOSTALY SZARPEJE W SEKCJI MIMO ZE JUZ NIE SA W OZDOBNYCH JAK BYLO NA POCZATKU -pewnie znowu ma jakies problemy ze zdrowiem:placz:

Posted

[quote name='Agama']PAM JAKUBOWSKI TO SWIETNY SEDZIA PONADTO U NIEGO ZOSTALY SZARPEJE W SEKCJI MIMO ZE JUZ NIE SA W OZDOBNYCH JAK BYLO NA POCZATKU -pewnie znowu ma jakies problemy ze zdrowiem:placz:[/quote]

Agama, moim zdaniem nie wytrzymuje kondycyjnie, bo sędziował już dużo, a przed nim w planach jeszcze więcej... O ile dobrze pamiętam - Chojnice, Gdynia...

Posted

Dla mnie pan Zygmunt Jakubowski był ,jest i bezdie wzorem sędziego.Zawsze miły ,uprzejmy ,kulturalny ,ma duzą wiedze kynologiczną - wybory swoje zawsze uzasadnia.Poza tym mam do niego sentyment.

Posted

w LEGIONOWIE nie sedziowal bo byl po powaznym zabiegu-bardzo cenie ludzi ktorzy sie nie daja chorobskom i maja wole zycia:lol:

Posted

ress wiesz jak ON sedziuje szarpeje to po prostu bajka-niestety tylko raz nas ocenial-czaly kocha ponad wszystko-jego artykuly w PSIE sa fenomenalne -wspanialy erudyta- taki CZLOWIEK renesansu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...