Agama Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 o tym myslalam -jak to zwal tak to zwal- nie chodzi o szczegoly:lol: :lol: :lol:
resuruss Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='malawaszka']nosz grochemn o ścianę :mad: ile razy już Ci mówiłam, że ruska nie będę wystawiać?? :evil_lol:[/quote] A jak bedzie pieknym przedstwicielem rasy?????Nie mozna takiego materialu genetycznego marnowac!!!!!!! PS.Trzymam kciuki za Majke!!!!!!!
Ilona Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='resuruss']No mysle ze przyjdziesz!!!!!Bulka juz czeka na Ciebie.Oby tylko nie padalo,bo tam sie nie ma gdzie schowac......... Ilonko jak tam samopoczucie????Ja na razie jeszcze luzik.;)[/quote] Jeszcze spokojnie:lol: ja będe towarzysko :lol: stresa będzie miała Daria:evil_lol:
Magnolia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [COLOR=black][B]Życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki za wszystkie grzywki. [/B]:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: [/COLOR]
resuruss Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Powodzenia jutro w Radomiu i do zobaczenia w Bytomiu!!!!
Agama Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 medali i pucharkow-dobrej zabawy:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AnkaW Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Nie dziękuję :evil_lol: :evil_lol: i również życzę samych sukcesów i świetnej zabawy w Bytomiu :multi: :multi: :multi: :multi:
AngelOfDeath Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [COLOR=red]Metaxa [/COLOR][COLOR=black]otrzymała w Słupsku BOB :multi: :multi: :multi: :multi: [/COLOR] Ania GRATULUJE :klacz: :klacz:
AngelOfDeath Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [SIZE=4][COLOR=darkred]Pełne wyniki ze Słupska[/COLOR][/SIZE] [I][COLOR=darkred]Psy[/COLOR][/I] [I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I] Klasa młodzież Cezariusz Pertoniusz MaxGalus - nieobecny [B]Winicjusz Sub-O-Divo - Zw . mlodziezy[/B] Klasa Pośrednia [B]Gremlin Gucio - CWC[/B] Klasa Otwarta [B]Martini Sua Sponte - CWC , NPwR[/B] [I][COLOR=darkred]Suczki[/COLOR] [/I] Klasa Młodzieży [B]Bijoux Sub-O-Divo - Zw . Młodzieży[/B] Albinka Copykaja - bdb Fisia Guernika - bdb Kala Oplawieckie Czary - bdb Efectiu Nesjana - nieobecna Klasa Pośrednia [B][I][SIZE=4][COLOR=blue]Metaksa Sua Sponte - CWC , NSwR , BOB[/COLOR][/SIZE][/I][/B] White Angel Sub-O-Divo - bdb Klasa Otwarta Tonia Siringara - bdb to chyba wszystko w razie pomylki mozna poprawic:eviltong: :razz:
sh_maniak Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gratulacje dla Ress za super wyniki w Bytomiu :multi: Quando Sub Divo vel Siwiec - [COLOR=red]BOB :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR] [COLOR=#ff0000][COLOR=black]Bułeczka[/COLOR] - Zw.Mł. :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR]
maga18 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 BRAWO!!! GRATULACJE DLA Ress i Anny1 :laola: Teraz trzymamy kciuki za BOG`i ;) :kciuki:
Agama Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 WITAMY NOWA MLODZIEZOWA CHAMPIONKE POLSKI BULKOWSKA:multi: :multi: BRAWO:multi: :multi: :laola: SIWULEC-jeszcze na dokladke-RESS nie dostalas zawrotu glowy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ANIA 1 GRATULACJE:multi: :multi: :multi: :multi:
maga18 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Agama']WITAMY NOWA MLODZIEZOWA CHAMPIONKE POLSKI BULKOWSKA:multi: :multi: BRAWO:multi: :multi: :laola: [/QUOTE] Agama Bulince jeszcze jednego małego Zw.Mł brakuje by byc Mł.Ch.Pl ;)
AngelOfDeath Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ress gratuluje super !!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mam jeszcze jednego newsa ze Slupska Metaxa v-ce BOG :multi: :multi: :multi: Gratuluje WSZYSTKIM
anushka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 a ja widziałam [B]Ress i Malawaszkę[/B] :multi: :multi: ale one pewnie niewidzą,że ja to ja :cool3: bo ponieważ im nie powiedziałam bo ja dooopa jestem,gratulacje Ress...masz śliczne psiaki :loveu:
miniaga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 WSZYSTKIM WYSTAWIAJACYM SERDECZNIE GRATULUJE,ALE SZCZEGÓLNIE RYSIOWI. BARDZO SIĘ CIESZE, ŻE WKOŃCU QUANDO ZOSTAŁ DOCENIONY. i MAM NADZIEJĘ, ZE INNI SĘDZIOWIE RÓWNIEŻ ZAUWAZĄ TO CO MY WIEMY OD DAWNA - TO PIEKNY PIES I ZASŁUGUJE NA TO BY WYGRYWAĆ,
miniaga Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [B]WSZYSTKIM WYSTAWIAJACYM SERDECZNIE GRATULUJE,ALE SZCZEGÓLNIE RYSIOWI. BARDZO SIĘ CIESZE, ŻE WKOŃCU QUANDO ZOSTAŁ DOCENIONY. i MAM NADZIEJĘ, ZE INNI SĘDZIOWIE RÓWNIEŻ ZAUWAZĄ TO CO MY WIEMY OD DAWNA - TO PIEKNY PIES I ZASŁUGUJE NA TO BY WYGRYWAĆ,[/B]
sh_maniak Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='miniaga']WSZYSTKIM WYSTAWIAJACYM SERDECZNIE GRATULUJE,ALE SZCZEGÓLNIE RYSIOWI. BARDZO SIĘ CIESZE, ŻE WKOŃCU QUANDO ZOSTAŁ DOCENIONY. i MAM NADZIEJĘ, ZE INNI SĘDZIOWIE RÓWNIEŻ ZAUWAZĄ TO CO MY WIEMY OD DAWNA - TO PIEKNY PIES I ZASŁUGUJE NA TO BY WYGRYWAĆ,[/quote] Miniaga wszystko w swoim czasie ;)
maga18 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 stawka Bytom PSY Klasa szczeniat OUDI Super Ciapki Klasa mlodziezy ADVOCAAT Black Dragon CALVADOS Nuda Veritas JASON z Jasne Hvezdy Klasa posrednia MIKI Gro-Bez Klasa otwarta QUANDO SUB DIVO SUKI Klasa mlodziezy MIDNIGHT MIURIEL Shadow White Klasa Posrednia IVETKA Aisaro Klasa otwarta BALBINKA z Gangu Lysych TOYOTA Sakladir
Recommended Posts