Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']nosz grochemn o ścianę :mad: ile razy już Ci mówiłam, że ruska nie będę wystawiać?? :evil_lol:[/quote]

A jak bedzie pieknym przedstwicielem rasy?????Nie mozna takiego materialu genetycznego marnowac!!!!!!!

PS.Trzymam kciuki za Majke!!!!!!!

Posted

[quote name='resuruss']No mysle ze przyjdziesz!!!!!Bulka juz czeka na Ciebie.Oby tylko nie padalo,bo tam sie nie ma gdzie schowac.........

Ilonko jak tam samopoczucie????Ja na razie jeszcze luzik.;)[/quote]

Jeszcze spokojnie:lol: ja będe towarzysko :lol: stresa będzie miała Daria:evil_lol:

Posted

[COLOR=black][B]Życzę wszystkim powodzenia i trzymam kciuki za wszystkie grzywki. [/B]:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: [/COLOR]

Posted

Nie dziękuję :evil_lol: :evil_lol: i również życzę samych sukcesów i świetnej zabawy w Bytomiu :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[SIZE=4][COLOR=darkred]Pełne wyniki ze Słupska[/COLOR][/SIZE]

[I][COLOR=darkred]Psy[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I]
Klasa młodzież
Cezariusz Pertoniusz MaxGalus - nieobecny
[B]Winicjusz Sub-O-Divo - Zw . mlodziezy[/B]

Klasa Pośrednia
[B]Gremlin Gucio - CWC[/B]

Klasa Otwarta
[B]Martini Sua Sponte - CWC , NPwR[/B]

[I][COLOR=darkred]Suczki[/COLOR] [/I]

Klasa Młodzieży

[B]Bijoux Sub-O-Divo - Zw . Młodzieży[/B]
Albinka Copykaja - bdb
Fisia Guernika - bdb
Kala Oplawieckie Czary - bdb
Efectiu Nesjana - nieobecna

Klasa Pośrednia
[B][I][SIZE=4][COLOR=blue]Metaksa Sua Sponte - CWC , NSwR , BOB[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
White Angel Sub-O-Divo - bdb

Klasa Otwarta
Tonia Siringara - bdb

to chyba wszystko w razie pomylki mozna poprawic:eviltong: :razz:

Posted

Gratulacje dla Ress za super wyniki w Bytomiu :multi:

Quando Sub Divo vel Siwiec - [COLOR=red]BOB :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=black]Bułeczka[/COLOR] - Zw.Mł. :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR]

Posted

WITAMY NOWA MLODZIEZOWA CHAMPIONKE POLSKI BULKOWSKA:multi: :multi:
BRAWO:multi: :multi: :laola:
SIWULEC-jeszcze na dokladke-RESS nie dostalas zawrotu glowy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ANIA 1 GRATULACJE:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Agama']WITAMY NOWA MLODZIEZOWA CHAMPIONKE POLSKI BULKOWSKA:multi: :multi:
BRAWO:multi: :multi: :laola:
[/QUOTE]

Agama Bulince jeszcze jednego małego Zw.Mł brakuje by byc Mł.Ch.Pl ;)

Posted

Ress gratuluje super !!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Mam jeszcze jednego newsa ze Slupska Metaxa v-ce BOG :multi: :multi: :multi:

Gratuluje WSZYSTKIM

Posted

a ja widziałam [B]Ress i Malawaszkę[/B] :multi: :multi: ale one pewnie niewidzą,że ja to ja :cool3: bo ponieważ im nie powiedziałam bo ja dooopa jestem,gratulacje Ress...masz śliczne psiaki :loveu:

Posted

WSZYSTKIM WYSTAWIAJACYM SERDECZNIE GRATULUJE,ALE SZCZEGÓLNIE RYSIOWI. BARDZO SIĘ CIESZE, ŻE WKOŃCU QUANDO ZOSTAŁ DOCENIONY. i MAM NADZIEJĘ, ZE INNI SĘDZIOWIE RÓWNIEŻ ZAUWAZĄ TO CO MY WIEMY OD DAWNA - TO PIEKNY PIES I ZASŁUGUJE NA TO BY WYGRYWAĆ,

Posted

[B]WSZYSTKIM WYSTAWIAJACYM SERDECZNIE GRATULUJE,ALE SZCZEGÓLNIE RYSIOWI. BARDZO SIĘ CIESZE, ŻE WKOŃCU QUANDO ZOSTAŁ DOCENIONY. i MAM NADZIEJĘ, ZE INNI SĘDZIOWIE RÓWNIEŻ ZAUWAZĄ TO CO MY WIEMY OD DAWNA - TO PIEKNY PIES I ZASŁUGUJE NA TO BY WYGRYWAĆ,[/B]

Posted

[quote name='miniaga']WSZYSTKIM WYSTAWIAJACYM SERDECZNIE GRATULUJE,ALE SZCZEGÓLNIE RYSIOWI. BARDZO SIĘ CIESZE, ŻE WKOŃCU QUANDO ZOSTAŁ DOCENIONY. i MAM NADZIEJĘ, ZE INNI SĘDZIOWIE RÓWNIEŻ ZAUWAZĄ TO CO MY WIEMY OD DAWNA - TO PIEKNY PIES I ZASŁUGUJE NA TO BY WYGRYWAĆ,[/quote]

Miniaga wszystko w swoim czasie ;)

Posted

stawka Bytom

PSY
Klasa szczeniat
OUDI Super Ciapki

Klasa mlodziezy
ADVOCAAT Black Dragon
CALVADOS Nuda Veritas
JASON z Jasne Hvezdy

Klasa posrednia
MIKI Gro-Bez

Klasa otwarta
QUANDO SUB DIVO

SUKI
Klasa mlodziezy
MIDNIGHT MIURIEL Shadow White

Klasa Posrednia
IVETKA Aisaro

Klasa otwarta
BALBINKA z Gangu Lysych
TOYOTA Sakladir

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...