Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='orsini']a co to za lhasak????[/quote]

Big Boss Pibaro - pies z Czech w rękach hodowcy, narazie śledzę jego poczynania na ringach ..:lol: W Jeleniej wybiegał również II BIS. Więcej jego fotek na lasakach

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam gorącą prośbę do Orsini:lol::lol::lol:
Proszę Cię bardzo o wystawienie mojego papillonka Xirka na jednej z wystaw międzynarodowych w Warszawie lub Sopocie. Ponieważ Twoje ręce czynią cuda i sama się cały czas oferujesz - mam nadzieję, że odpowiedż będzie pozytywna. Xiruś jest Mł.Ch.Pl., duże Zw.Mł. uzyskał u p. Junikiewicz. Czyli jakoś tam go wystawiałem i kompletną nogą nie jest. Twój przyjaciel Angel ma papillony, czyli rasa powinna być Ci znana.
Ja ze swojej strony opłacam wystawę, zapewniam reklamę, obiecuję pełny serwis fotograficzny.
Wierzę, że będzie to duże wydarzenie w tegorocznym sezonie wystawowym.

Posted

mysle ,ze musicie sie spotkac i omowic szczegoly:iloveyou: tak SPEKTAKULARNE KYNOLOGICZNE WYDARZENIE-musi byc szczegolowo dopracowane:cool3: :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: owocnej pracy warszawka tuz tuz

Posted

Plan sedziowania na Bytom 21.05.2006

[B]Chiński grzywacz - Chinese Crested Dog - 10
[/B]PSY
Klasa szczeniąt 1 894 - 894
Klasa młodzieży 3 895 - 897
Klasa pośrednia 1 898 - 898
Klasa otwarta 1 899 - 899
SUKI
Klasa młodzieży 1 900 - 900
Klasa pośrednia 1 901 - 901
Klasa otwarta 2 902 – 903

Przyznawac sie kto ma jaki numer????:razz:

Posted

[quote name='Donio']Mam gorącą prośbę do Orsini:lol::lol::lol:
Proszę Cię bardzo o wystawienie mojego papillonka Xirka na jednej z wystaw międzynarodowych w Warszawie lub Sopocie. Ponieważ Twoje ręce czynią cuda i sama się cały czas oferujesz - mam nadzieję, że odpowiedż będzie pozytywna. Xiruś jest Mł.Ch.Pl., duże Zw.Mł. uzyskał u p. Junikiewicz. Czyli jakoś tam go wystawiałem i kompletną nogą nie jest. Twój przyjaciel Angel ma papillony, czyli rasa powinna być Ci znana.
Ja ze swojej strony opłacam wystawę, zapewniam reklamę, obiecuję pełny serwis fotograficzny.
Wierzę, że będzie to duże wydarzenie w tegorocznym sezonie wystawowym.[/quote]
hmmm i owszem mowilam, ale zmienilam zdanie, wszakze KOBIETA ZMIENNĄ JEST prawda?:))))))))a dwa: NIE WIERZ NIGDY KOBIECIE, DOBRĄ RADĘ CI DAM :))))))))))))))))))))))))))

Posted

Napisał(a) [B]Donio[/B]
[I]Mam gorącą prośbę do Orsini:lol::lol::lol:[/I]
[I]Proszę Cię bardzo o wystawienie mojego papillonka Xirka na jednej z wystaw międzynarodowych w Warszawie lub Sopocie. Ponieważ Twoje ręce czynią cuda i sama się cały czas oferujesz - mam nadzieję, że odpowiedż będzie pozytywna. Xiruś jest Mł.Ch.Pl., duże Zw.Mł. uzyskał u p. Junikiewicz. Czyli jakoś tam go wystawiałem i kompletną nogą nie jest. Twój przyjaciel Angel ma papillony, czyli rasa powinna być Ci znana.[/I]
[I]Ja ze swojej strony opłacam wystawę, zapewniam reklamę, obiecuję pełny serwis fotograficzny.[/I]
[I]Wierzę, że będzie to duże wydarzenie w tegorocznym sezonie wystawowym.[/I]

to ze ja mam papillony nie znaczy ze orsini sie na nich zna , bo ja szczerze mowiac choc znam orsini na temat sznaucerow nie wiem nic :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:

aaaa

i Donio zawsze wiedzialem ze zazdroscisz mi tej znajomosci:multi: :evil_lol: :diabloti: :razz:

Posted

Orsini on chyba mysli, że jestes cudotwórczynią a do tego słabo Cię ceni ;) teraz to i dziewczynki z JH by go dużo bardziej skasowały a jemu się wydaje, że jak po znajomości to za darmo bahahaha

Posted

Może niepotrzebnie napisałem o tym serwisie fotograficznym? "Kobieta zmienną..", "Nie wierz kobiecie.." - nie za bardzo rozumiem o co chodzi? O jaką kobietę? Cóż, szkoda... Liczyłem na ubaw od Świnoujścia do Czańca albo Berdyczowa, a muszę się obejść smakiem. A z mojej strony ryzyko też było. Zawsze istniała szansa, że handling będzie rewelacjny - minimalna, ale zawsze!

Posted

[quote name='Donio']"Kobieta zmienną..", "Nie wierz kobiecie.." - nie za bardzo rozumiem o co chodzi? O jaką kobietę? ![/quote]
no na pewno nie o Twoja TŻ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
aczkolwiek Ty to sie potrafisz ustawic!!!Małżonka zawsze ciągnie manatki, a Ty jak jakiś szejk arabski (tylko Ci turbana brakuje-ale się nie dziwię, bo by Cie widać spod niego nie było:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) co to wyznaje zasadę, że kobita do roboty tylko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='orsini']no na pewno nie o Twoja TŻ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
aczkolwiek Ty to sie potrafisz ustawic!!!Małżonka zawsze ciągnie manatki, a Ty jak jakiś szejk arabski (tylko Ci turbana brakuje-ale się nie dziwię, bo by Cie widać spod niego nie było:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) co to wyznaje zasadę, że kobita do roboty tylko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

no wiesz orsi aparat fotograficzny to tez jakis bagaz nie ma co :diabloti: :diabloti: :diabloti:

ale stoly , krzesla , parasole , klatki , psy to wiesz pryszcz mozna ciagnac albo pchac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: brakuje jeszcze dywanow i srebrnego czajnika :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='orsini']no na pewno nie o Twoja TŻ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
aczkolwiek Ty to sie potrafisz ustawic!!!Małżonka zawsze ciągnie manatki, a Ty jak jakiś szejk arabski (tylko Ci turbana brakuje-ale się nie dziwię, bo by Cie widać spod niego nie było:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) co to wyznaje zasadę, że kobita do roboty tylko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

hehe to nie tylko on tak chodzi :) juz to kilka razy zaobserwowalam w innych rasach :diabloti:

Posted

Trener Wojciech Łazarek powiedział kiedyś: "Nie będę się kopał z koniem".
Jeszcze jedno "końskie" powiedzenie: "Jaki jest koń, każdy widzi".

Prawdopodobna stawka na Płock:
Psy młodzież: Cezarion Petroniusz Maximus Galus
Young Sakladir
Psy otwarta: Soul Music SuaSponte Favonius
Żwirek Sakladir
Suki młodzież: Drahma Dwie Tęcze
Efective Nesjana
Unessa Favonius
Suki pośrednia:Belliza Aguna Boska Kate
Suki otwarta: Corolla Grzywacz
Fantaghiro Zikkurat

Posted

[quote name='Donio']Trener Wojciech Łazarek powiedział kiedyś: "Nie będę się kopał z koniem".
]
no nie masz szans Kochaniutki:))))to zupelnie tak jak na wystawkach:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...