Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Wielkie gratulacje :multi: :multi: ,
mam nadzieję że wszyscy dobrze się bawili :lol: :lol: . :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Zimno :hmmmm: mokro :eek2: , u nas ciepełko i słoneczko :ices_bla:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli Bydgoszcz 3 maja, to się spotkamy ;) Dziewczynki od chowów obiecały pyszne ciasto, możemy się podłączyć (to znaczy ja się już zaanonsowałam:evil_lol:)
Oczywiście gratulki dla wszystkich :multi:
Niektórym półek w domu na medale i puchary niedługo zabraknie ;):evil_lol:

Posted

Moim dodatkowym "małym wielkim" sukcesem jest to ,ze moj wnuczek
Mł.Ch.Pl Zafir Omid Lahestani zostal doceniony - CwC ,Cacib,NPwR,BoB :multi: .
P. Ireno gratuluje wyhodowania tak pieknego psiaka!Naprawde bardzo milo ogladac tak pieknego saluczka na ringu :loveu:

Posted

Na nahaci sa juz wyniki. Wygrał ten chłopak w białej koszuli. Pozatym sędzia bardzooooo fajny! Mimo, że mężczyzna, to Toffi się go nie bał. Pozwolił się dotykać :) Jedyne co do czego mogę się przyczepić to to, że jak biegliśmy to kazał mi zwolnić... :razz: A to chyba moja sprawa jak chce psa pokazac w ruchu? akurat Toffi ma fajny wykrok jak się biegnie szybciej... ale musielismy zwolnić ;)
Tak patrze na wyniki i co widze :crazyeye: W kl.posredniej hl psów tylko Toffi i Ice Angel (II i I lokata) doskonałe :crazyeye: Reszta bdb :crazyeye: Nie wiedziałam, że ten sędzia tak oceniał... dużo bdb i nawet dobre są :crazyeye: Już go lubie - tak powinno być :) :p

Posted

:eviltong: Mama mi stanęła przy wejsciu na ring i w biegu to Toffi by mi się rozpraszał wiec musiałam zwrocić jej uwagę :evil_lol: :lol:

Posted

Moj synus jest najsliczniejszy nawet z drgawkami :loveu: .Swietnie mu poszlo.Jednak nieco przeliczylam jego mozliwosci ,bo w niedziele juz naprawde udzielil mu sie stres .Wiec zostal sobie w transporterku i wcale nie zaluje.Juz zauwazylam,ze na halowkach podloga jest wylozona plytami i bieganie po takich plytach daje dosc duzy stukot.Quandi sie ploszy przy tym - w koncu ma prawo,po tym co przeszedl.Teraz sobie spokojnie pobiega na trawce i zobaczymy czy tez bedzie mial wstrzasy.Mam nadzieje,ze na powietrzu bedzie mial lepsze samopoczucie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...