orsini Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='flashka-g']ja wole długowłose:p[/quote] a ja wole wieksze pieski:)))))))))))Flaszi wez sie odezwij na GG do mnie:))bo nie mam Twojego numeru:(((
Kenduś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ja zdania nie zmienię, mam takiego szczureczka w domu :loveu:
orsini Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Kenduś']Ja zdania nie zmienię, mam takiego szczureczka w domu :loveu:[/quote] serio???:)))))))))))))))))))
Kenduś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='orsini']serio???:)))))))))))))))))))[/quote] taaaaak :lol: to ten śpioch w awatarku, a niedługo będzie drugi :razz:
malawaszka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hahah a ja dzis widziałam w tv że gdzieś w USA taki mały ciłałek pracuje jako ochroniarz hahah i ze swoim pańciem śmiga na obchody - i ma kamizelkę z napisem SECURITY :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PaniMyszo - o zespole Twojego Brata było dziś nawet w Teleekspresie :klacz:
AnkaW Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [B]paniMyszo[/B] gratulacje dla brata i zespołu :multi: :multi: :multi:
anna1 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='AngelOfDeath'][IMG]http://img141.imageshack.us/img141/8803/img1658800x600400x3001um.jpg[/IMG] zdjecie : Romka Kurnatowska[/quote] [B][SIZE=3][COLOR=magenta]Angel- gratulacje mimo ze po czasie:)))) sliczna ta twopja mala [SIZE=2][COLOR=black]mam opozniony zaplon ale dlatego ze lecze korzonki:)))[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B] [B]a co do tej chihuahua to poprostu rewelacyjna!cudo- oczu oderwac nie moge:)) uwielbiam krotkie:)))[/B]
Ania i Psy Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 A ja się chciałam pochwalić,że po minionym weekendzie brat Bułki,Shadow White Mystic Morning , ma [B]4 punkty major ( wziął rasę:))[/B] , co niniejszym oznacza,że do CH. USA brakuje mu tylko 11 " małych" punktów ( za zwycięstwo w klasie)! Zdjęć na razie nie mam:(
paniMysza Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 wiedzialam! jak dla mnie ciastek jest najladniejszym polskim grzywkiem ostatnich lat. widac po nim to bylo juz od samego poczatku! bravo ania! ale jestem zła, ze nie ma zdjec:angryy:
lothia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 ja też od razu mówiłam że wszystkie wystawy jego, mój :loveu:
paniMysza Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='lothia']ja też od razu mówiłam że wszystkie wystawy jego, mój :loveu:[/quote] jaki twoj!:angryy: moj!!!:evil_lol:
resuruss Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 No w koncu napisalas!!!!!!!Juz od wczoraj mnie skrecało zeby napisac !!!!!! Aniu!!!!Wielkie gratulacje !!!!Mistys sie swietnie spisuje!!!!!!:multi: :multi: :multi: :laola: :laola: :laola: A to kwiatuszki dla wlascicielki Gabe :Rose: ,ktora dba o kariere brata Bulki!!!!
miniaga Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [CENTER][B][SIZE=4]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Aniu [/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Gratulacje wspaniałego potomstwa po Camillce[/SIZE][/B]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/CENTER]
paniMysza Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 mowiac o demoniku,to u mnie w domu strasznie sie wszystkim podobal na zdjeciu w kalendarzu:loveu: az szkoda ,ze luty taki krótki.
Germanika Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ania i Psy GRATULUJĘ!!!!!To wielkia radość móc cieszyć się z sukcesów swoich pociech.
Ania i Psy Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Straszliwie dziękuję ponownie! Germanika, ja dopiero poznaję to uczucie , mam nadzieję,że nie po raz ostatni:) :loveu:
Ania i Psy Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Ale tak w ogóle, to strasznie się cieszę również z tego,że ten mój mini miocik tak świetnie trafił. Ryśki to byłam pewna, ale wysłanie psa tak daleko, to był dla mnie horror emocjonalny i teraz fotki, jak on sobie tam żyje szczęśliwie to balsam na moją duszę. Taka mi się refleksja nasunęła. Lepszych ludzi nie mogłam chyba wybrać.
Recommended Posts