Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='flashka-g']ja wole długowłose:p[/quote]
a ja wole wieksze pieski:)))))))))))Flaszi wez sie odezwij na GG do mnie:))bo nie mam Twojego numeru:(((

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahah a ja dzis widziałam w tv że gdzieś w USA taki mały ciłałek pracuje jako ochroniarz hahah i ze swoim pańciem śmiga na obchody - i ma kamizelkę z napisem SECURITY :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PaniMyszo - o zespole Twojego Brata było dziś nawet w Teleekspresie :klacz:

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][IMG]http://img141.imageshack.us/img141/8803/img1658800x600400x3001um.jpg[/IMG]
zdjecie : Romka Kurnatowska[/quote]
[B][SIZE=3][COLOR=magenta]Angel- gratulacje mimo ze po czasie:)))) sliczna ta twopja mala [SIZE=2][COLOR=black]mam opozniony zaplon ale dlatego ze lecze korzonki:)))[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]

[B]a co do tej chihuahua to poprostu rewelacyjna!cudo- oczu oderwac nie moge:)) uwielbiam krotkie:)))[/B]

Posted

A ja się chciałam pochwalić,że po minionym weekendzie brat Bułki,Shadow White Mystic Morning , ma [B]4 punkty major ( wziął rasę:))[/B] , co niniejszym oznacza,że do CH. USA brakuje mu tylko 11 " małych" punktów ( za zwycięstwo w klasie)! Zdjęć na razie nie mam:(

Posted

wiedzialam! jak dla mnie ciastek jest najladniejszym polskim grzywkiem ostatnich lat. widac po nim to bylo juz od samego poczatku! bravo ania! ale jestem zła, ze nie ma zdjec:angryy:

Posted

No w koncu napisalas!!!!!!!Juz od wczoraj mnie skrecało zeby napisac !!!!!!
Aniu!!!!Wielkie gratulacje !!!!Mistys sie swietnie spisuje!!!!!!:multi: :multi: :multi: :laola: :laola: :laola:
A to kwiatuszki dla wlascicielki Gabe :Rose: ,ktora dba o kariere brata Bulki!!!!

Posted

[CENTER][B][SIZE=4]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Aniu [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Gratulacje wspaniałego potomstwa po Camillce[/SIZE][/B]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/CENTER]

Posted

Ale tak w ogóle, to strasznie się cieszę również z tego,że ten mój mini miocik tak świetnie trafił. Ryśki to byłam pewna, ale wysłanie psa tak daleko, to był dla mnie horror emocjonalny i teraz fotki, jak on sobie tam żyje szczęśliwie to balsam na moją duszę. Taka mi się refleksja nasunęła. Lepszych ludzi nie mogłam chyba wybrać.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...