Dorota_33 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='garvin']Uffff liczyłam na czyjąś pomoc :multi: Dziekujejku i oczywiście skorzystam!!! Czym dojechać z dworca? A może mogłybyśmy się spotkać na dworcu.. oczywiście jeśli to nie problem :p Ale jak coś to wystarczy podpowiedź czym dojadę i za ile mam bilet kupić hehe (nigdy nie wiem ile będę jechać)[/quote] Możemy sie spotkać na dworcu.Musisz dojechać pociągiem do Gdańska-Oliwy.Ja mogę na Ciebie tam poczekać.A od dworca to przejdziemy sobie spacerkiem na wystawe.
maga18 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Toffika konkurent jutro w Brnie [url]http://www.chinesecrested.no/registry/61668/Edy+Ciciko.html[/url] - EDY Ciciko
maga18 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='garvin']Dzieki [B]Maguś[/B] ale jak ja mam go wnieść? Zapakować do plecaka??? :-( Chciałabym z nim pojechać żeby się oswoił i zobaczyć jego reakcję bo jak widzi psy to się "rwie" i piszczy jak desperat :shake:[/QUOTE] Nie wiem jak Twoj ale mojego w plecaku to mi sie by nie udalo przemycic :evil_lol: Ale mozesz sprobowac... skoro juz wiadomo ze na gdanskie wystawy niezgloszonych psow nie wpuszczaja to trzeba sie chwytac roznych sposobow ;)
AnkaW Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [B]Maga[/B] - konkurent niczego sobie, ale ciekawe jak wygląda w zimowej skórce. Trzymam kciuki, napewno się uda.:thumbs: i wszystko bedzie :cool2:
maga18 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dzieki :) [B]Melisa[/B] a ja Cie dzis widzialam z berenczykiem na agillity :lol: Pociagiem jechalam :)
gruca Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [B]Maga18[/B] trzymam kciuki zaToffika,bez CAC i CACIB nie wracajcie.:lol: :lol: :lol: :thumbs:
sh_maniak Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Trzymajcie za nas kciuki !!!!!!!!!!!! Boshe jakiego mam stresa :shake:
Dorota_33 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='sh_maniak']Trzymajcie za nas kciuki !!!!!!!!!!!! Boshe jakiego mam stresa :shake:[/quote] Trzymamy mocno za Was kciuki-:multi: ;)
Melisa Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='maga18']Dzieki :) [B]Melisa[/B] a ja Cie dzis widzialam z berenczykiem na agillity :lol: Pociagiem jechalam :)[/quote] A 'łysych" nie widziałaś? Tez były :razz: [B]sh_maniak[/B] chyba gdzieś coś przegapiłam :oops: Także życzę powodzenia :thumbs: A na stresa :chlup:
Em-ka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [FONT=Century Gothic][B][COLOR=darkorchid]Maga i sh-maniak:[/COLOR][/B] my mocno trzymamy kciuki za Was! :kciuki: [/FONT] [FONT=Century Gothic]A za Toffika sie nie martiwmy - zgarnie najlepsze - CAC i CACIB jest Wasz!!![/FONT]
Jolka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [B]Maga , sh_maniak -[SIZE=3][COLOR=blue] dajcie czadu :kciuki: :kciuki: [/COLOR][/SIZE][/B]
garvin Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Dorota_33']Możemy sie spotkać na dworcu.Musisz dojechać pociągiem do Gdańska-Oliwy.Ja mogę na Ciebie tam poczekać.A od dworca to przejdziemy sobie spacerkiem na wystawe.[/quote] Oki to ja sprawdzę pociągi i spotkamy się w Oliwie :) Jak takie są problemy z wejściem to chyab sobie podaruję ciąganie Kenza :( bo jak nie wpuszczą to "pocałuję klamkę" i wrócę do EB nie zobaczywszy ani nie dowiedziawszy się niczego nowego na temat wystaw :(
garvin Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [SIZE=6][COLOR=red]Życzę wszystkim wystawcom połamania nóg na ringu ;) i jak najlepszych ocen!!![/COLOR][/SIZE] :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :bigok: :bigok: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :laola: :laola:
resuruss Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=blue]Wszyskim walczacym dzis na ringach wystawowych zycze polamania nog,madrej i sprawiedliwej oceny sedziowskiej,wielkich medali i oczywiscie miejsca na pudle!!!!!!!!:terazpol: :thumbs: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Jolka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :kciuki: :kciuki: [B][SIZE=3]z[COLOR=#800080]a naszych w Bydgoszczy i w Gdańsku !![/COLOR][/SIZE][/B]
AnkaW Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [SIZE=5][COLOR=red][B]POWODZENIA :bigok: [/B][/COLOR][/SIZE]
malawaszka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Trzymam :kciuki: za wystawiających dzisiaj :loveu:
resuruss Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 :laola: :terazpol: Dziewczyny juz jada do domu!!!!!!Wielkie gratulacje dla Tofcia i Aski i slicznych handlerek!!!!!
Iwona Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 No to wielkie gratulacje :BIG::BIG::BIG:.Res-a osiagnięcia znasz?
Iwona Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 A Gdańsk i Bydgoszcz jeszcze się nie odzywał:lol::handy:?
resuruss Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Hahahahahaha,no fakt nie napisalam wynikow.......:oops: .Mam 39 goraczki wybaczcie - do tego musialam Zuzce obiad ugotowac ,a ledwo co na nogach stoje...... [U]Toffik z Maga doskI,zloto,CAC,res.Cacib czyli powtorka z Trencina[/U] [U]Asanpi z Sh Maniak doskI,CAC,Res CACIB[/U] Ogolnie pieknie "kosza" !!!
Iwona Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Pięęęęęknie dziwczyny:cool2::cool2::cool2:- jeszcze raz [SIZE=5][COLOR=Red]wielkie gratulacje[/COLOR][/SIZE]:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
Recommended Posts