Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='garvin']Uffff liczyłam na czyjąś pomoc :multi:
Dziekujejku i oczywiście skorzystam!!!
Czym dojechać z dworca? A może mogłybyśmy się spotkać na dworcu.. oczywiście jeśli to nie problem :p
Ale jak coś to wystarczy podpowiedź czym dojadę i za ile mam bilet kupić hehe (nigdy nie wiem ile będę jechać)[/quote]

Możemy sie spotkać na dworcu.Musisz dojechać pociągiem do Gdańska-Oliwy.Ja mogę na Ciebie tam poczekać.A od dworca to przejdziemy sobie spacerkiem na wystawe.

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='garvin']Dzieki [B]Maguś[/B] ale jak ja mam go wnieść? Zapakować do plecaka??? :-(
Chciałabym z nim pojechać żeby się oswoił i zobaczyć jego reakcję bo jak widzi psy to się "rwie" i piszczy jak desperat :shake:[/QUOTE]
Nie wiem jak Twoj ale mojego w plecaku to mi sie by nie udalo przemycic :evil_lol: Ale mozesz sprobowac... skoro juz wiadomo ze na gdanskie wystawy niezgloszonych psow nie wpuszczaja to trzeba sie chwytac roznych sposobow ;)

Posted

[B]Maga[/B] - konkurent niczego sobie, ale ciekawe jak wygląda w zimowej skórce. Trzymam kciuki, napewno się uda.:thumbs: i wszystko bedzie :cool2:

Posted

[quote name='maga18']Dzieki :)

[B]Melisa[/B] a ja Cie dzis widzialam z berenczykiem na agillity :lol: Pociagiem jechalam :)[/quote]

A 'łysych" nie widziałaś? Tez były :razz:

[B]sh_maniak[/B] chyba gdzieś coś przegapiłam :oops: Także życzę powodzenia :thumbs: A na stresa :chlup:

Posted

[FONT=Century Gothic][B][COLOR=darkorchid]Maga i sh-maniak:[/COLOR][/B] my mocno trzymamy kciuki za Was! :kciuki: [/FONT]
[FONT=Century Gothic]A za Toffika sie nie martiwmy - zgarnie najlepsze - CAC i CACIB jest Wasz!!![/FONT]

Posted

[quote name='Dorota_33']Możemy sie spotkać na dworcu.Musisz dojechać pociągiem do Gdańska-Oliwy.Ja mogę na Ciebie tam poczekać.A od dworca to przejdziemy sobie spacerkiem na wystawe.[/quote]

Oki to ja sprawdzę pociągi i spotkamy się w Oliwie :) Jak takie są problemy z wejściem to chyab sobie podaruję ciąganie Kenza :( bo jak nie wpuszczą to "pocałuję klamkę" i wrócę do EB nie zobaczywszy ani nie dowiedziawszy się niczego nowego na temat wystaw :(

Posted

[SIZE=6][COLOR=red]Życzę wszystkim wystawcom połamania nóg na ringu ;) i jak najlepszych ocen!!![/COLOR][/SIZE]
:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :bigok: :bigok: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
:laola: :laola:

Posted

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=blue]Wszyskim walczacym dzis na ringach wystawowych zycze polamania nog,madrej i sprawiedliwej oceny sedziowskiej,wielkich medali i oczywiscie miejsca na pudle!!!!!!!!:terazpol: :thumbs: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Hahahahahaha,no fakt nie napisalam wynikow.......:oops: .Mam 39 goraczki wybaczcie - do tego musialam Zuzce obiad ugotowac ,a ledwo co na nogach stoje......

[U]Toffik z Maga doskI,zloto,CAC,res.Cacib czyli powtorka z Trencina[/U]
[U]Asanpi z Sh Maniak doskI,CAC,Res CACIB[/U]

Ogolnie pieknie "kosza" !!!

Posted

Pięęęęęknie dziwczyny:cool2::cool2::cool2:- jeszcze raz [SIZE=5][COLOR=Red]wielkie gratulacje[/COLOR][/SIZE]:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...