Em-ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 [quote name='onka'] [img]http://img326.imageshack.us/img326/881/bukajpg9hd.jpg[/img] [/quote] i to też bardzo ładne ujęcie - no i cudna modelka :)
AngelOfDeath Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 [quote name='Agama']ja sie zastanawiam czy KTOS z WAS spotkal na swojej wyatawowej ,,drodze ,, pania MALGORZATE ZIABKE ja od 6 lat ani razu i dlatego zwlekam z wyslaniem zgloszenia pozdr.[/quote] ja nie znam , moze jakas nowa 8)
Em-ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 [color=indigo][b]Iwonka[/b][/color]: a ja bardzo sie cieszę, że pierwsza wystawa juz za Wami - i myślę, ze ocena obiecująca (jako pierwsza u tak surowego sędziego) jest wyjściową - każda kolejan bedzie WO! czego oczywiscie Ci życzę! pierwsze koty za płoty i czekamy na kolejne wystawy małej Kesi - z pewnoscią bedą bardzo udane!
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Em-ka!Przeciez Kejsi byla juz wystawiana w Rybniku i otrzymala WO....chyba Ci umknelo... :wink:
Iwona Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 [quote name='Em-ka'][color=indigo][b]Iwonka[/b][/color]: a ja bardzo sie cieszę, że pierwsza wystawa juz za Wami - i myślę, ze ocena obiecująca (jako pierwsza u tak surowego sędziego) jest wyjściową - każda kolejan bedzie WO! czego oczywiscie Ci życzę! pierwsze koty za płoty i czekamy na kolejne wystawy małej Kesi - z pewnoscią bedą bardzo udane![/quote] Emeczko :D dziękuję ślicznie :D , ale gwoli ścisłości to druga wystawa Kesi :lol: , debiut był w zeszłą niedzielę w Rybniku :lol: - tam otrzymała WO :D , ale też i lepiej się zaprezentowała :D
Em-ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Ups... ale plama :oops: - faktycznie - ale i tak życzę wszystkiego naj!! :P
Iwona Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Za wiele nie liczę ze strony Kesi :D / a może i mojej :-(/Bączek nie jest typem pogromcy ringowego, ale wystawy będą kontynuowane dla możliwości spotkania się z przesympatycznymi grzywakomaniakami i popatrzenia na nasze piękne golasy i sierściuchy :lol:
sh_maniak Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Mi było miło spędzic cześc czasu na wystawie z Waszka i Ress :angel:
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Iwona!!!!Ani mi sie waz tak myslec.Kejsi to piekna suczka i ringi przed nia!!!!!!!!!!Sama widzialas w Chorzowie ze suczka pieknie sie prezentuje!!!!!!!!!Wiec duzo pracy przed Wami,ale na pewno sie oplaci!!!!!
gruca Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Pani Małgorzata Ziąbek sędziowała moje psy w Kaliszu 2001 i w Jarosławiu 2002. W Jarosławiu w 2005 sędziowała p.Dorota Ząbek
Em-ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 [color=indigo][b]Iwonka[/b][/color] - Ty juz masz doswiadczenie....z inną rasą :) mój Tito też chciał chodzić - a o staniu nie było mowy - teraz codziennie go uczę i są jako takie efekty (które oczywiscie mnie cieszą) - i pewnie też nie będzie pogromcą ringów - ale zawsze to jakieś hobby i niezła zabawa (przynajmniej dla mnie) i możliwosć spotkania świetnych miłośników tych "opierzonych" i "nieopierzonych" grzywek!
Em-ka Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 [color=indigo][b]Gruca:[/b][/color] i co sądzisz o jej sędziowaniu?
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Nam tez bylo milo!!!!! AnkaW!Zdjecia beda spoko,spoko.... :wink:
resuruss Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Em-ka!A Wy jeszcze w szczeniakach czy juz w mlodziezy??????
AnkaW Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 To jak pojedziemy to sie dowiemy jaka ona jest :wink:
maga18 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 GRATULUJE wszystkim!! :klacz: Zdjecia super! :D I czekamna wiecej!! Onka ślicznie wygladasz!!! :angel:
Iwona Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 [quote name='Em-ka'][color=indigo][b]Iwonka[/b][/color] - Ty juz masz doswiadczenie....z inną rasą :) mój Tito też chciał chodzić - a o staniu nie było mowy - teraz codziennie go uczę i są jako takie efekty (które oczywiscie mnie cieszą) - i pewnie też nie będzie pogromcą ringów - ale zawsze to jakieś hobby i niezła zabawa (przynajmniej dla mnie) i możliwosć spotkania świetnych miłośników tych "opierzonych" i "nieopierzonych" grzywek![/quote] Kesi jest lękliwa- nie wiem dlaczego tak jest ale to fakt :( . Mała musiałaby mieć "indywidualne" wystawy :lol: czyli ona sama i sędzia :lol: . Jak z nią ćwiczę to nie mam specjalnych problemów-ładnie biega, ładnie się ustawia, sam też stoi ładnie- ale na ringu klops :( , . Ale nie żegnamy się z wystawami :lol:. Cenię właśnie to o czym napisałaś :D
maga18 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 [b]Iwona[/b] to moze zacznij z nia cwiczyc w roznych nietypowych miejscach? Ja z Milka to cwiczylam czasami w centrum miasta, przy ruchliwej ulicy, przy glosnej muzyce... :lol: I oczywiscie wsrod innych psow tez... teraz Milka nie boi sie atmosfery wystawy, natomiast przeraza ją to ze cos "musi" robic :wink: :lol: Damy rade! :D
AnkaW Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Widzisz [b]Iwona,[/b] na ringu Kesi lękliwa, a Gizmo chce konkurencje wygryść :evilbat: I gdzie tu sprawiedliwość :evil: Nie mogły się tak podzielić po połowie charakterkami :lol:
Recommended Posts