Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga!Ja nie wiem czy tutul byl wogole przyznany.....Takie sobie Pan sedzia ustalil dziwne kryteria przyznawania wnioskow CWC ( na zasadzie CACIB-a ,czyli CWC dostaje pies /suka najlepsza/y w porownaniu).Vasco Onki nie dostal Zw.ML. wiec do porownania nie stanal,my wtopilismy wiec tez nie,a poza nami byly tylko psy w szczeniakach wiec im sie tytul nie nalezal.....

Posted

a z jakim psem była porównywana AGUNA Boska Kate ???

i może jeszcze ktoś wie jaką ocenę miała Grzywacz CORVETTE - bo lok. miała raczej I - a ocena ? doskonała ? i CWC czy bez ? pewnie bez - patrząc na pozostałe wyniki i z relacji ?

Posted

Nesjanka!Grzywacz Corvette na pewno nie dostala CWC...ale oceny nie znam....byla na porownaniu ,wiec mysle ,ze doskonala ( ale na prawde ciezko sie bylo polapac).......Z tego co wiem Przyznano tylko jeden wniosek CWC,bo wiecej psow na niego nie zaslugiwalo....I nie mam pojecia czy wogole byulko porownanie o rase i czy wogole tytul przyznano.....Aguna Boska Kate nie zostala na finalach.....jednak prosze sie nie sugerowac moimi wywodami ,bo naprawde nie mam pojecia jak sedzia zadecydowal.....

Posted

Resuruss - dzięki

powiedzmy, że nie mamy danych - i tyle - jak by co zawsze można będzie uzupełnić.

Kto jest właścicielem AGUNY ? coś kiedyś słyszałam ale nie jestem pewna .... bo chyba miejsce zamieszkania to Warszawa ?

Posted

ooo ale wiem,. zapytaj sie o interchampiony-czy one za darmo, czy za 80zl!!!
swoja droga coraz drozsze te wyystawki!!!juz nawet krajowki poszly w gore!!! :x :x :x :x

Posted

orsini napisał(a):
ooo ale wiem,. zapytaj sie o interchampiony-czy one za darmo, czy za 80zl!!!
swoja droga coraz drozsze te wyystawki!!!juz nawet krajowki poszly w gore!!! :x :x :x :x

dobra - spytam :B-fly:

Posted

JustynaJK napisał(a):
a nie sędziowała teraz w zabrzu?jakoś zdaje mi się znajome nazwisko

w Zabrzu sędziowała Janina Staniszewska, tej Czeszki podanej w wykazie głogowskim nie znam i nigdy nic o niej nie słyszałem, a cena za wystawę - myslałem, że międzynarodówkę organizują !!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...