maga18 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 nie bylam w Zabrzu wiec mam prawo nie wiedziec :wink:
sh_maniak Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 oj kochana kolejny brak :lol: :lol: :lol: :grins:
resuruss Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Maga!Ja nie wiem czy tutul byl wogole przyznany.....Takie sobie Pan sedzia ustalil dziwne kryteria przyznawania wnioskow CWC ( na zasadzie CACIB-a ,czyli CWC dostaje pies /suka najlepsza/y w porownaniu).Vasco Onki nie dostal Zw.ML. wiec do porownania nie stanal,my wtopilismy wiec tez nie,a poza nami byly tylko psy w szczeniakach wiec im sie tytul nie nalezal.....
Nesjanna Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 a z jakim psem była porównywana AGUNA Boska Kate ??? i może jeszcze ktoś wie jaką ocenę miała Grzywacz CORVETTE - bo lok. miała raczej I - a ocena ? doskonała ? i CWC czy bez ? pewnie bez - patrząc na pozostałe wyniki i z relacji ?
resuruss Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Nesjanka!Grzywacz Corvette na pewno nie dostala CWC...ale oceny nie znam....byla na porownaniu ,wiec mysle ,ze doskonala ( ale na prawde ciezko sie bylo polapac).......Z tego co wiem Przyznano tylko jeden wniosek CWC,bo wiecej psow na niego nie zaslugiwalo....I nie mam pojecia czy wogole byulko porownanie o rase i czy wogole tytul przyznano.....Aguna Boska Kate nie zostala na finalach.....jednak prosze sie nie sugerowac moimi wywodami ,bo naprawde nie mam pojecia jak sedzia zadecydowal.....
Nesjanna Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Resuruss - dzięki powiedzmy, że nie mamy danych - i tyle - jak by co zawsze można będzie uzupełnić. Kto jest właścicielem AGUNY ? coś kiedyś słyszałam ale nie jestem pewna .... bo chyba miejsce zamieszkania to Warszawa ?
Ania i Psy Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 AGUNA Boska Kate jest współwłasnością Agnieszki Stobieckiej i pana Arkadiusza Włodarczyka.
resuruss Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Tu jest aders strony wlascicielki Boskiej Kate Aguna: http://www.kennelaguna.republika.pl/home.html. Na stronie pisze ,ze dostala w Zabrzu BoB,wiec juz wiemy ze tytul przyznano!
Nesjanna Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 wielkie dzięki !!!! :D byłam na stronie zadzwoniłam - będzie zdjęcie !!! :thumbs:
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 maga18 masz negatywa ode mnie:))))za Glogow zimowy:)))))) http://www.zkwp.legnica.pl/?s=wystawa1
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 a ja juz wiem-wiec dziekuje! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 prosze - polecam sie na przyszlosc 8) :lol: ale do kiedy zgloszenia to juz nie napisali :roll:
matrix..... Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 zna ktoś sędzinę od chartów Gabrielę Ridarcikovą?
JustynaJK Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 a nie sędziowała teraz w zabrzu?jakoś zdaje mi się znajome nazwisko
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ooo ale wiem,. zapytaj sie o interchampiony-czy one za darmo, czy za 80zl!!! swoja droga coraz drozsze te wyystawki!!!juz nawet krajowki poszly w gore!!! :x :x :x :x
AngelOfDeath Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ja do glogowa nawet nie jade :lol: :lol: :lol: :lol: pojade sobie na championy do leszna :lol: :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 orsini napisał(a):ooo ale wiem,. zapytaj sie o interchampiony-czy one za darmo, czy za 80zl!!! swoja droga coraz drozsze te wyystawki!!!juz nawet krajowki poszly w gore!!! :x :x :x :x dobra - spytam :B-fly:
orsini Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 http://www.zkwp.leszno.pl/ juz sa!!! :angel: :angel: :angel: ale oni oznaczaja, ze ja zostaje w domu ...po raz kolejny:)))))
AngelOfDeath Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 orsini napisał(a):hmm ciekawe jaka bedzie obsada na leszno... mam nadzieje , ze nie taka jak na glogow :lol: :lol: :lol: :lol: :evilbat:
AngelOfDeath Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 no to do leszna ...jadymy :lol: :lol: :lol: :lol:
matrix..... Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 JustynaJK napisał(a):a nie sędziowała teraz w zabrzu?jakoś zdaje mi się znajome nazwisko w Zabrzu sędziowała Janina Staniszewska, tej Czeszki podanej w wykazie głogowskim nie znam i nigdy nic o niej nie słyszałem, a cena za wystawę - myslałem, że międzynarodówkę organizują !!
Recommended Posts