AnkaW Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 AiK napisał(a):Dziękuję, ale to nie biedronka :P Nieeee a ma przecież kropki :lol: :lol:
AiK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 AnkaW napisał(a):Nieeee a ma przecież kropki :lol: :lol: Już nie, to stare zdjęcie :)
maga18 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Wind moglas te fotki zrobic na linki... teraz nie ma zadnych fotek... :razz:
AngelOfDeath Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Wind :loveu::loveu::loveu: moja kochana jak moglas usunac te zdjecia :placz:
Wind Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='AngelOfDeath']Wind :loveu::loveu::loveu: moja kochana jak moglas usunac te zdjecia :placz: Moglam, moglam! Radze czytac Regulamin, a nie w kolejnym poscie wklejac kobylaste foty! Mam nadzieje, ze uzytkownik AiK juz nie bedzie mial problemow z czytanie zasad panujacych na Forum :angryy: Mod.
AngelOfDeath Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Wind']Moglam, moglam! Radze czytac Regulamin, a nie w kolejnym poscie wklejac kobylaste foty! Mam nadzieje, ze uzytkownik AiK juz nie bedzie mial problemow z czytanie zasad panujacych na Forum :angryy: Mod. jak dla mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moglas zrobic linki ...
Donio Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Wind napisał(a):Az strach myslec co tu sie bedzie dzialo w poniedzialek :evil_lol: Mod. Taaak... No cóż... No comments.
AiK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Wind']Moglam, moglam! Radze czytac Regulamin, a nie w kolejnym poscie wklejac kobylaste foty! Mam nadzieje, ze uzytkownik AiK juz nie bedzie mial problemow z czytanie zasad panujacych na Forum :angryy: Mod. Sorry - nie wiedziałam, że tu panują takie ostre zasady. Wyciągnęłam z archiwum kilka zdjęć, aby inni także je zobaczyli. Zmniejszyłam je z wielkości 2tys px na tyle, aby jeszcze można było je w dobrej jakości obejrzeć. Postaram się P I L N I E przestudiować ten ważny regulamin :p
AngelOfDeath Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 AiK napisał(a):Sorry - nie wiedziałam, że tu panują takie ostre zasady. Wyciągnęłam z archiwum kilka zdjęć, aby inni także je zobaczyli. Zmniejszyłam je z wielkości 2tys px na tyle, aby jeszcze można było je w dobrej jakości obejrzeć. Postaram się P I L N I E przestudiować ten ważny regulamin :p i wklej te fotki , pomniejszone , jesli moge Cie prosic szczegolnie z szczecina:evil_lol:
AiK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 AngelOfDeath napisał(a):i wklej te fotki , pomniejszone , jesli moge Cie prosic szczegolnie z szczecina:evil_lol: Mogę je przesłać na maila w takich wymiarach, jak wkleiłam - wyglądają o wiele lepiej niż 500x500px [więcej szczegółow.]
AngelOfDeath Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 AiK napisał(a):Mogę je przesłać na maila w takich wymiarach, jak wkleiłam - wyglądają o wiele lepiej niż 500x500px [więcej szczegółow.] Dostałas PW??:eviltong::eviltong:
maga18 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='AiK']Mogę je przesłać na maila w takich wymiarach, jak wkleiłam - wyglądają o wiele lepiej niż 500x500px [więcej szczegółow.] w takim razie ja bym bardzoooooo prosila :) [email protected] z gory dzieki ;)
Czarne Gwiazdy Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 aik, możesz wstawić linki do zdjęć i też będzie dobrze przecież ;)
resuruss Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Damias od Zbojnika Ondraszka - pies obronny - widzialam na wlasne oczy
Recommended Posts