Iza i Fidel Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Patrycja,ale Kulka chyba nie byla odrobaczona.Przed szczepieniem powinni ja odrobaczyc.Wiesz,swietnie,ze ona jest kolo Ciebie.I ta dziewczyna spoko sie wydaje.Cieszem siem:multi: Quote
patryska Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Kulkę odrobaczyliśmy przedwczoraj i na moje oko nie miała robali ,uszy też miała czyste...dostaliśmy od weta tabletki na odrobaczenie i tubkę na odrb.zew. gratis bo miasto refunduje dla znajd,dzisiaj mieliśmy ją zabrać na kontrolę do naszego weta(bo ma tylko do 13 i tylko w wolny dzien od pracy mogliśmy ją tam zabrać)ale mała wczoraj już była ze swoim nowym pańciostwem także git:loveu: Quote
patryska Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 o już dostałam nowego maila: Patrycjo, dziękuję za zdjęcia pewnie, że doszły. są poprostu boskie, a Kulka to jest cudo poprostu. właśnie poszła spać. poświęciła nam już wszystkie panele i w ogóle cały dom:):):) nie możemy się na nią napatrzeć. do usłyszenia i do zobaczenia. papapa:):):) :loveu::loveu::loveu:narazie dam już spokój Kuleczcie i pańciostwu ,niech się sobą nacieszą ,cieszę się bardzo bo jestem pewna ,że to jej ludzie:lol: Quote
Recommended Posts