Jump to content
Dogomania

jesien czy zima nas i tak nic nie zatrzyma ;D.królik [*] ;(.FILMIK ze slalomem 544 ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ola164']Baner już mam ;)
Z painta bo z painta ale zawsze to coś :D
Dopiero dziś brat ma mi zrobić coś z photofiltrem bo mi dziadostwo nie działa...
Ale jak Ci się chce to możesz zrobić np-. taki większy to wstawię na pierwszą stronę na galerie ;)[/quote]
tak!tak!:multi::loveu:

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Miłego wyjazdu :)

[URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/DSCF0040-1.jpg[/URL] jaki grzeczny model :loveu: ;)[/quote]
dziekuje:)

no jak trzeba to grzeczny :diabloti:.

[B]ZEGNAM SIE JUZ Z WAMI ! BEDE 18 LUB 19.PAPAPAPAPA!;*** MILYCH WAKACJI WSZYSTKIM:)[/B]

Posted

Kurde jak ja mogę wejść na kompa, to se poszła :placz:.
Byłam spragniona kontaktu z tobą! :mad:
Wracaj mi szybko z tej Szwa... tzn. Niemiec :P

Posted

hejoo.:):)
nie ma kuzyna,bo pojechał do polski to se moge siedzieć:d.
dziś zwiedziliśmy trochę miasta.xp i mają tu taki łaadny park:loveu:.
i wiecie co?! króliki sobie tu normalnie biegają :O! zrobiłam im zdjęcia! i jak duzo ich było!:eviltong: i kaczki i wgl. xd i kupiłam se dziś trzy bluzki w New Yorkerze.:lol: i 3 pary zajefajniastych kolczyków.:] i niedługo idę chyba na basen, :cool3:. a jutro nad jezioro.;D i do zoo takie zajefajniaste gdzie zwierzeta se normalnie chodzą bez żadnych klatek i ogrodzeń no i bez aparatu się oczywiście nie ruszam :) więc z zoo będzie maaaasa zdjęć :D.
Pozdrawiam wszystkich z Niemiec.xd
PS: chciałam tu założyć gadu, ale jakoś nie mogę.xpp zaraz spróbuję jeszcze raz. a tu wszystko po szwaboskiemu jest.xDD

Posted

Moja ciotka też ma wolno biegające po podwórku króliki... I o dziwo żaden nie ucieka mimo nie ogrodzonego sadu na który również wychodzą :)
Fajnie że miło spędzasz wakacje :)
Rób fot ile się da!

Posted

karold, jaka ja szwabka jak prawie nic nie rozumiem:roll::eviltong::eviltong:.
ola, dziś też jak szliśmy to normalnie leżały ludziom na ogródkach jak u siebie:O.bez zdjęć się nie obeszło:diabloti:.teraz aparat nosze wszędzie.xd dziś mieliśmy iśc do zoo,ale chyba nie idziemy, bo jedziemy jeszcze raz nad jezioro tylko teraz inne.xpp wczoraj graliśmy w karty na zadania i tata przegrał i wujek mu zadawał zadanie i do niego:złap trzy króliczki dla Martynki:evil_lol::evil_lol::diabloti:. a cwzoraj o 22 byliśmy karmić kaczki.;D ale zdjęcia kijowe jak hói. dziś nad jeziorem wyszły ładne. i bawiłam się tak,że chlapałam wodą i robiłam fotkę:loveu:. dobra kończę, bo wam sie czytać nie bd chciało :P:P

Posted

[quote name='C&B']Hej:loveu:
Ja kcem tam do Ciebie Siuśka, bo tęsknie :placz:[/quote]
hej:loveu:
to przyjeżdżaj ja cię z chęcią przyjmę:loveu:. wejdź na gg siuśka.!:cool3: ja jestem na web.xp

Posted

[quote name='Pusiakowa']hej:loveu:
to przyjeżdżaj ja cię z chęcią przyjmę:loveu:. wejdź na gg siuśka.!:cool3: ja jestem na web.xp[/quote]
Daj mi na bilet:-(
Jestem na gygy

Posted

[quote name='Izabela124.']O boszzzzz ale tu nagadane, jaki offff
Ale kilka zdjęć widziałam:eviltong:
Wracaj do nas szybko[/quote]
oj już nie przesadzaj :diabloti:.
wczoraj jakoś nie mogłam się zalogować nie wiem czemu.xp i wczoraj byłam w Amsterdamie i mam stamtąd takie zajebiste foty ptaszków:loveu:. ale weźcie co tam się dzieje. tam normalnie są bary do jarania trawy :shake: i są takie uliczki gdzie baby stoją za szkłem w samej bieliźnie i kur.wa wiecie.. żal ;/ . ogólnie to se kupiłam tutaj 6 par nowych kolczyków.xD pokażę wam jak wrócę.xp i w amsterdamie kupiłam se taki bigaśny długopis.xp a dziś byłam w tierparku znaczy się zoo:diabloti: i mam jedno moje ulubione foto ze świstakiem i obok niego stoi jeszcze ptaszek a on na dwóch łapkach coś tam je :cool3: io jeszcze tak ładnie wyszło.xd i oglądałam dziś lustrzanki.xd i tam był nikon d 40 ale z takim fajnym obiektywem za 440 euro.:lol: a nikon d60 był za 600 coś. a w amsterdamie widziałam sony a900 ***** jakie to wielkie.;DD i dziś jeszcze byłam na bigaśnym basenie. tam było chyba 5 basenów i jeden taki bigaśny i sztuczne fale tam były a ja się prawie utopiłam.xD:eviltong: a jutro jadę do drugiej cioci. boszzzz te dzieciaki mnie wymęczą.:roll: jeszcze tam nie pojechaliśmy a ja już mam ich dość :shake::diabloti: w dodatku za ch.uja ich nie zrozumiesz.;/ dobra kończe tą gadaninę.;p a w tierparku zrobiłam przeszło 200 zdjęć;). lama chciała mnie opluć.xDDDD
POZDRAWIAM.;*

Posted

a no :eviltong::eviltong:. bedziecie mieli fot:cool3::cool3:. dzis jeszcze idziemy na jakis ciapciag co jedzie po linach u gory czy cos :diabloti:. ale tu u drugiej cioci sa ladne widoki i aparat biore. sie zobaczy. chcialam do was wczoraj napisac, ale nie chcialo sie wlaczyc. dzis wieczorem ok.20 jade do Polski to jakos rano w niedziele bd:razz:. (przepraszam za brakpolskich liter, ale na tej klaw sie nie da.:roll::eviltong:)

Posted

[quote name='Pusiakowa']hejo:loveu::loveu:.kiedy ten nasz spacerek?:cool3::cool3:[/quote]

uuu wiem że jadem pod koniec lipca na spacerek z Sonią i Martynką.
Ale ty tak blisko mieszkasz, że normalnie aż głupio byłoby się nie zobaczyć hmmm tylko kiedy? :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...