Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LeCoyotte']Ależ my mamy siłę przekonywania:evil_lol:
Uprac psa w taka pogodę? Chyba tylko na noc:cool1:[/quote]

ja moją jutro piore,bo w sobote będzie robiona:razz:

a G. w poniedziałek-to pewnie dlatego:razz:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']Burek jest po ostatnim spacerze dzisiaj, zaraz ładuję ją do wanny :diabloti:
A potem czesanie :diabloti: suszenie :diabloti: coś czuję, że będzie wielki foch do końca tygodnia :evil_lol:
[quote]

pomyliłam się:placz::eviltong:

[quote name='LeCoyotte']uwielbiam tą kilkudniową obrazę wypranego szczurka:loveu::diabloti:[/quote]

u mni nikt na nic się nie fochuje:evil_lol:
Gass może i nie lubi mycia,ale później jest najszczęśliwszym psem świata:loveu:dostaje świra i szale,szaleje,szaleje,a później się wtula i idzie spać:loveu: i jak tu jej nie kochać:loveu:

Posted

[quote name='ariss']
u mni nikt na nic się nie fochuje:evil_lol:
Gass może i nie lubi mycia,ale później jest najszczęśliwszym psem świata:loveu:dostaje świra i szale,szaleje,szaleje,a później się wtula i idzie spać:loveu: i jak tu jej nie kochać:loveu:[/QUOTE]

S. też zawsze szaleje kiedy jest tylko mokra:) ale obrazic to sie potrafi:diabloti: różnie to bywa

Posted

[quote name='ariss']u mni nikt na nic się nie fochuje:evil_lol:
Gass może i nie lubi mycia,ale później jest najszczęśliwszym psem świata:loveu:dostaje świra i szale,szaleje,szaleje,a później się wtula i idzie spać:loveu: i jak tu jej nie kochać:loveu:[/quote]

moje sie zachowuja bardzo podobnie, szaaaaleja po calym domu hahaha :evil_lol:, a moj Lo jak mu mowie, ze idziemy sie myc, to caly jest szczesliwy :evil_lol:, a potem jest zabawa z suszarka :lol:

zadnych fochow nie ma ;P

Posted

[quote name='Ka-Vanga']moje sie zachowuja bardzo podobnie, szaaaaleja po calym domu hahaha :evil_lol:, a moj Lo jak mu mowie, ze idziemy sie myc, to caly jest szczesliwy :evil_lol:, a potem jest zabawa z suszarka :lol:

zadnych fochow nie ma ;P[/quote]

bo my mamy normalne psy,a te ich to złych nawyków nauczyły się od właścicieli:evil_lol::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Justa']tak prawda, nie powinnam mieć sznupa.
ba ! nie powiennam mieć żadnego psa :diabloti:[/quote]

Ty jesteś zagrożeniem dla samej siebie:evil_lol::diabloti::eviltong:;)

Posted

ooo a tutaj kąpielowe rozmowy dla odmiany po poczytaniu gumiaczkowych :evil_lol:
Misiocyt sam włazi do wanny(tylko z tylnymi nóżkami pomóc trzeba:-() i stoi jak długo trzeba:loveu: a potem szaleją obydwa:evil_lol: bo Foxi wtedy też myśli że jest wykąpana :evil_lol::evil_lol:

wooooow jakie zajeeeeeeedwabiste czachy !!!!!!!!!!!!

Posted

Gass sugerujesz, ze my sie nei myjemy:mad:?

Scoob wali focha i oczekuje przeprosin, biega po calym domu, wyciera sie we wszystko i trzyma ode mnie w bezpiecznej odleglosci. Hebe nie lubi, aale skoro "musze" to ona przecierpi, ale pozniej bez zadnych fochow, pobiega, poszaleje i idzie spac. Tez musze pomyslec o wypraniu burkow, bo jak spie i ktores polozy sie blizej to potrafie sie obudzic:cool3: ze smrodu:evil_lol:. Troche szybko przyszla czas na kapiel, bo ostatnia byla w lipcu, a ja je zazwyczaj co cztery miechy kapie:oops:.

Posted

[quote name='ariss']bo my mamy normalne psy,a te ich to złych nawyków nauczyły się od właścicieli:evil_lol::diabloti::eviltong:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='anetta']Widziałam czachy[/quote]

[quote name='eria']wooooow jakie zajeeeeeeedwabiste czachy !!!!!!!!!!!![/quote]

no no widze, ze moj prezent robi furure :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='puzzle']Gass sugerujesz, ze my sie nei myjemy:mad:?
[/quote]

ja nic nie sugeruje:evil_lol:bardziej mni chodziło o wybrzydzanie i fochowanie się;)ale jak tak twierdzisz:evil_lol::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='ariss']ja nic nie sugeruje:evil_lol:bardziej mni chodziło o wybrzydzanie i fochowanie się;)ale jak tak twierdzisz:evil_lol::diabloti::eviltong:[/QUOTE]

KOcham psy i nie chce zeby brzydzily sie mojej czystosci:oops:(:evil_lol:)

Posted

Galina wyprana, wysuszona i dzisiaj pachnie migdałami :loveu::lol:

Fotek na razie nie ma bo pada :mad:
Miałam jazdy z nowym instruktorem i jestem zachwycona :loveu: i chyba zaczynam już ogarniac co dzieje sie wokół mnie !

Posted

[quote name='Tinka:)']w czym prałaś?:cool3:

właśnie, jaki szampon skutecznie zmywa smrodek? bo mój ostatni to tylko do wyrzucenia:cool1:[/QUOTE]

ja używam Hexoderm - z racji alergii.
Ale fajny jesy, ładnie pachnie, pchły zabija.

Posted

[quote name='Justa']ja używam Hexoderm - z racji alergii.
Ale fajny jesy, ładnie pachnie, pchły zabija.[/QUOTE]

Tez to mam, faktycznie migdalami pachnie, w sumie musze go zuzyc na niealergicznych psach, bo kotu juz niepotrzebne, a szkoda zeby sie zmarnowal:evil_lol:

Posted

ja używam Ring5 do szorstkich,fajnie pachnie i dobrze zmywa bródek.
Wcześniej miałam Hery-bardzo dobre szampony,ale ten ich zapaszk nie dokońca mi odpowiadał

a na samym początku miałam Vulpes z lanoliną(polecone przez hodowce)-też byłam ze stanu sierści zadowolona,ale jak dla mnie to zapach szamponu nie do zaakceptowania:evil_lol:

Posted

Ja uzywam caly czas Hery do szorstkich, tylko faktycznie przydaloby sie juz ten hexoderm skonczyc. Scooby mial kiedys taki dla czarnych, szorstkich psow, ale niepamietam firmy...

Posted

[quote name='ariss']ja używam Ring5 do szorstkich,fajnie pachnie i dobrze zmywa bródek.
Wcześniej miałam Hery-bardzo dobre szampony,[B]ale ten ich zapaszk nie dokońca mi odpowiadał[/B]
a na samym początku miałam Vulpes z lanoliną(polecone przez hodowce)-też byłam ze stanu sierści zadowolona,[B]ale jak dla mnie to zapach szamponu nie do zaakceptowania[/B]:evil_lol:[/QUOTE]

jesooo jaka ty wybredna :mdleje:

Posted

[quote name='Justa']jesooo jaka ty wybredna :mdleje:[/quote]

no dobra w porównaniu do kooooooooooo każdy szampon pięknie pachnie,ale jak jest w czym wybierać to czemu nie wybrzydzać:diabloti:

Posted

[quote name='puzzle']do lustra:drinking:

[COLOR="LightBlue"]do Twojego wybierania obrozy psu:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

to chodź do mnie - byle po 12 - co beziesz sama siedzieć :evil_lol::eviltong:

[COLOR="LightBlue"]toć wybrałam - ba nawet 2 ! :diabloti:[/COLOR]