ariss Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='LeCoyotte']Ależ my mamy siłę przekonywania:evil_lol: Uprac psa w taka pogodę? Chyba tylko na noc:cool1:[/quote] ja moją jutro piore,bo w sobote będzie robiona:razz: a G. w poniedziałek-to pewnie dlatego:razz: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Justa']Burek jest po ostatnim spacerze dzisiaj, zaraz ładuję ją do wanny :diabloti: A potem czesanie :diabloti: suszenie :diabloti: coś czuję, że będzie wielki foch do końca tygodnia :evil_lol: [quote] pomyliłam się:placz::eviltong: [quote name='LeCoyotte']uwielbiam tą kilkudniową obrazę wypranego szczurka:loveu::diabloti:[/quote] u mni nikt na nic się nie fochuje:evil_lol: Gass może i nie lubi mycia,ale później jest najszczęśliwszym psem świata:loveu:dostaje świra i szale,szaleje,szaleje,a później się wtula i idzie spać:loveu: i jak tu jej nie kochać:loveu: Quote
LeCoyotte Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='ariss'] u mni nikt na nic się nie fochuje:evil_lol: Gass może i nie lubi mycia,ale później jest najszczęśliwszym psem świata:loveu:dostaje świra i szale,szaleje,szaleje,a później się wtula i idzie spać:loveu: i jak tu jej nie kochać:loveu:[/QUOTE] S. też zawsze szaleje kiedy jest tylko mokra:) ale obrazic to sie potrafi:diabloti: różnie to bywa Quote
Ka-Vanga Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='ariss']u mni nikt na nic się nie fochuje:evil_lol: Gass może i nie lubi mycia,ale później jest najszczęśliwszym psem świata:loveu:dostaje świra i szale,szaleje,szaleje,a później się wtula i idzie spać:loveu: i jak tu jej nie kochać:loveu:[/quote] moje sie zachowuja bardzo podobnie, szaaaaleja po calym domu hahaha :evil_lol:, a moj Lo jak mu mowie, ze idziemy sie myc, to caly jest szczesliwy :evil_lol:, a potem jest zabawa z suszarka :lol: zadnych fochow nie ma ;P Quote
ariss Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Ka-Vanga']moje sie zachowuja bardzo podobnie, szaaaaleja po calym domu hahaha :evil_lol:, a moj Lo jak mu mowie, ze idziemy sie myc, to caly jest szczesliwy :evil_lol:, a potem jest zabawa z suszarka :lol: zadnych fochow nie ma ;P[/quote] bo my mamy normalne psy,a te ich to złych nawyków nauczyły się od właścicieli:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Justa Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 tak prawda, nie powinnam mieć sznupa. ba ! nie powiennam mieć żadnego psa :diabloti: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Justa']tak prawda, nie powinnam mieć sznupa. ba ! nie powiennam mieć żadnego psa :diabloti:[/quote] Ty jesteś zagrożeniem dla samej siebie:evil_lol::diabloti::eviltong:;) Quote
anetta Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 :mdleje: Ile nagadane... Widziałam czachy Quote
eria Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ooo a tutaj kąpielowe rozmowy dla odmiany po poczytaniu gumiaczkowych :evil_lol: Misiocyt sam włazi do wanny(tylko z tylnymi nóżkami pomóc trzeba:-() i stoi jak długo trzeba:loveu: a potem szaleją obydwa:evil_lol: bo Foxi wtedy też myśli że jest wykąpana :evil_lol::evil_lol: wooooow jakie zajeeeeeeedwabiste czachy !!!!!!!!!!!! Quote
puzzle Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Gass sugerujesz, ze my sie nei myjemy:mad:? Scoob wali focha i oczekuje przeprosin, biega po calym domu, wyciera sie we wszystko i trzyma ode mnie w bezpiecznej odleglosci. Hebe nie lubi, aale skoro "musze" to ona przecierpi, ale pozniej bez zadnych fochow, pobiega, poszaleje i idzie spac. Tez musze pomyslec o wypraniu burkow, bo jak spie i ktores polozy sie blizej to potrafie sie obudzic:cool3: ze smrodu:evil_lol:. Troche szybko przyszla czas na kapiel, bo ostatnia byla w lipcu, a ja je zazwyczaj co cztery miechy kapie:oops:. Quote
Ka-Vanga Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='ariss']bo my mamy normalne psy,a te ich to złych nawyków nauczyły się od właścicieli:evil_lol::diabloti::eviltong:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='anetta']Widziałam czachy[/quote] [quote name='eria']wooooow jakie zajeeeeeeedwabiste czachy !!!!!!!!!!!![/quote] no no widze, ze moj prezent robi furure :evil_lol: :loveu: Quote
ariss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='puzzle']Gass sugerujesz, ze my sie nei myjemy:mad:? [/quote] ja nic nie sugeruje:evil_lol:bardziej mni chodziło o wybrzydzanie i fochowanie się;)ale jak tak twierdzisz:evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
puzzle Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='ariss']ja nic nie sugeruje:evil_lol:bardziej mni chodziło o wybrzydzanie i fochowanie się;)ale jak tak twierdzisz:evil_lol::diabloti::eviltong:[/QUOTE] KOcham psy i nie chce zeby brzydzily sie mojej czystosci:oops:(:evil_lol:) Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Galina wyprana, wysuszona i dzisiaj pachnie migdałami :loveu::lol: Fotek na razie nie ma bo pada :mad: Miałam jazdy z nowym instruktorem i jestem zachwycona :loveu: i chyba zaczynam już ogarniac co dzieje sie wokół mnie ! Quote
Unbelievable Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']Galina wyprana, wysuszona i dzisiaj pachnie migdałami :loveu::lol:[/quote] w czym prałaś?:cool3: właśnie, jaki szampon skutecznie zmywa smrodek? bo mój ostatni to tylko do wyrzucenia:cool1: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='Tinka:)']w czym prałaś?:cool3: właśnie, jaki szampon skutecznie zmywa smrodek? bo mój ostatni to tylko do wyrzucenia:cool1:[/QUOTE] ja używam Hexoderm - z racji alergii. Ale fajny jesy, ładnie pachnie, pchły zabija. Quote
puzzle Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']ja używam Hexoderm - z racji alergii. Ale fajny jesy, ładnie pachnie, pchły zabija.[/QUOTE] Tez to mam, faktycznie migdalami pachnie, w sumie musze go zuzyc na niealergicznych psach, bo kotu juz niepotrzebne, a szkoda zeby sie zmarnowal:evil_lol: Quote
ariss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ja używam Ring5 do szorstkich,fajnie pachnie i dobrze zmywa bródek. Wcześniej miałam Hery-bardzo dobre szampony,ale ten ich zapaszk nie dokońca mi odpowiadał a na samym początku miałam Vulpes z lanoliną(polecone przez hodowce)-też byłam ze stanu sierści zadowolona,ale jak dla mnie to zapach szamponu nie do zaakceptowania:evil_lol: Quote
puzzle Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ja uzywam caly czas Hery do szorstkich, tylko faktycznie przydaloby sie juz ten hexoderm skonczyc. Scooby mial kiedys taki dla czarnych, szorstkich psow, ale niepamietam firmy... Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='ariss']ja używam Ring5 do szorstkich,fajnie pachnie i dobrze zmywa bródek. Wcześniej miałam Hery-bardzo dobre szampony,[B]ale ten ich zapaszk nie dokońca mi odpowiadał[/B] a na samym początku miałam Vulpes z lanoliną(polecone przez hodowce)-też byłam ze stanu sierści zadowolona,[B]ale jak dla mnie to zapach szamponu nie do zaakceptowania[/B]:evil_lol:[/QUOTE] jesooo jaka ty wybredna :mdleje: Quote
puzzle Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']jesooo jaka ty wybredna :mdleje:[/QUOTE] hahahhaha to Ci zart znalazla sie ta co wszystko akceptuje:evil_lol: Quote
ariss Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']jesooo jaka ty wybredna :mdleje:[/quote] no dobra w porównaniu do kooooooooooo każdy szampon pięknie pachnie,ale jak jest w czym wybierać to czemu nie wybrzydzać:diabloti: Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='puzzle']hahahhaha to Ci zart znalazla sie ta co wszystko akceptuje:evil_lol:[/QUOTE] do czego pijesz :diabloti::eviltong: ? Quote
puzzle Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Justa']do czego pijesz :diabloti::eviltong: ?[/QUOTE] do lustra:drinking: [COLOR="LightBlue"]do Twojego wybierania obrozy psu:evil_lol:[/COLOR] Quote
Justa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='puzzle']do lustra:drinking: [COLOR="LightBlue"]do Twojego wybierania obrozy psu:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] to chodź do mnie - byle po 12 - co beziesz sama siedzieć :evil_lol::eviltong: [COLOR="LightBlue"]toć wybrałam - ba nawet 2 ! :diabloti:[/COLOR] Quote
Recommended Posts