Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariss']gasska ma już od dawna chip i nie ma jej w tej bazie:angryy:[/QUOTE]

poczekasz na mnie z awanturą? :loveu::diabloti:

jak we dwie tam wpadniemy (a właściwie we 4) to nie będzie ratunku ! :eviltong:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']poczekasz na mnie z awanturą? :loveu::diabloti:

jak we dwie tam wpadniemy (a właściwie we 4) to nie będzie ratunku ! :eviltong:[/quote]

jestem zdecydowanie za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty to jeszcze za darmoche robiłaś a ja ciężkie pieniądze wydałam:angryy:a tak jakieś smaki,zabawki lub obróżki by były:evil_lol:

oj i na mnie ten Twój wkurwiaczeeeeeeeeek przechodzi:angryy::olympic:

Posted

[quote name='ariss']jestem zdecydowanie za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty to jeszcze za darmoche robiłaś a ja ciężkie pieniądze wydałam:angryy:a tak jakieś smaki,zabawki lub obróżki by były:evil_lol:

oj i na mnie ten Twój wkurwiaczeeeeeeeeek przechodzi:angryy::olympic:[/QUOTE]

dobry wkurwik nie jest zły - od czasu do czasu trzeba :angryy::evil_lol:

nononooo tak być nie może, cobyś sobie obroży dla siebie kupić nie mogła albo smyczki :lol:
jak za miesiąc galina sie w tej bazie nie znajdzie, to będzie szturm. osobiście pójde do pana prezydenta m.st warszawy i mu nakażę sprawdzenie na co pieniążki wydaje :diabloti:

Posted

[quote name='ariss']gasska ma już od dawna chip i nie ma jej w tej bazie:angryy:[/quote]

no to do tego co wszczepiał idź i opieprz go - bo mają obowiązek to zrobić! Ty też mozesz zgłosić, ale zdaje się wtedy musisz dodatkowo płacić za umieszczenie w bazie a weci mają to już w tej opłacie zawarte z tego co ostatnio zrozumiałam :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']no to do tego co wszczepiał idź i opieprz go - bo mają obowiązek to zrobić! Ty też mozesz zgłosić, ale zdaje się wtedy musisz dodatkowo płacić za umieszczenie w bazie a weci mają to już w tej opłacie zawarte z tego co ostatnio zrozumiałam :mad:[/QUOTE]

to waszkę weźmiemy jako radcę prawnego :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']no to do tego co wszczepiał idź i opieprz go - bo mają obowiązek to zrobić! Ty też mozesz zgłosić, ale zdaje się wtedy musisz dodatkowo płacić za umieszczenie w bazie a weci mają to już w tej opłacie zawarte z tego co ostatnio zrozumiałam :mad:[/quote]

no musze:angryy:ja goooooooopia się cieszyłam,że dodatkowo psa zabezpieczyłam przed zgubieniem a ona poprostu śmiecia nosi na szyji,a właściwie już pod uchem:roll:Beznadziejni są Ci ludzie:angryy:

[quote name='Justa']to waszkę weźmiemy jako radcę prawnego :loveu:[/quote]

błahhaahh:loveu:jak ona zamota to jeszcze nam zapłacą za to:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']no musze:angryy:ja goooooooopia się cieszyłam,że dodatkowo psa zabezpieczyłam przed zgubieniem a ona poprostu śmiecia nosi na szyji,a właściwie już pod uchem:roll:Beznadziejni są Ci ludzie:angryy:[/quote]

aż tak cholerstwo się przemieściło? :-o
i to przeciwnie do sił grawitacji? :eviltong:

[quote]błahhaahh:loveu:jak ona zamota to jeszcze nam zapłacą za to:evil_lol:[/QUOTE]

ciiiiiiicho bo jeszcze będzie chciała procent :diabloti:

Posted

[quote name='ariss']no musze:angryy:ja goooooooopia się cieszyłam,że dodatkowo psa zabezpieczyłam przed zgubieniem a ona poprostu śmiecia nosi na szyji,a właściwie już pod uchem:roll:Beznadziejni są Ci ludzie:angryy:[/quote]

noo! taka sama paranoja jak chipują psy w schroniskach - wydają na to kasę a potem trzymają te dane tylko w swoich bazach, nie wpisują danych osoby, która adoptowała psa - NIC! tylko kawałek badziewia wszczepiają psu i opowiadają jacy to oni są super :-o :angryy: już lepiej by tą kase na sterylki wydawali a nie na bezużyteczne chipy :shake:

[quote name='ariss']
błahhaahh:loveu:jak ona zamota to jeszcze nam zapłacą za to:evil_lol:[/quote]

:eviltong:

Posted

[quote name='Justa']aż tak cholerstwo się przemieściło? :-o
i to przeciwnie do sił grawitacji? :eviltong:
ciiiiiiicho bo jeszcze będzie chciała procent :diabloti:[/quote]

No niestety,taki urok tego badziewia-nie działa i się przemieszcza:evil_lol:

oj niech ma ten % wkońcu jakiś szałas na wsi wykańcza:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']noo! taka sama paranoja jak chipują psy w schroniskach - wydają na to kasę a potem trzymają te dane tylko w swoich bazach, nie wpisują danych osoby, która adoptowała psa - NIC! tylko kawałek badziewia wszczepiają psu i opowiadają jacy to oni są super :-o :angryy: już lepiej by tą kase na sterylki wydawali a nie na bezużyteczne chipy :shake:
[/quote]

Na głoooooooopote ludzką niestety nie ma rady,ale to już wiemy od dawna.Szkoda,psów,kasy,straconego czasu a i tak zwykła adresówka działa najlepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']noo! taka sama paranoja jak chipują psy w schroniskach - wydają na to kasę a potem trzymają te dane tylko w swoich bazach, nie wpisują danych osoby, która adoptowała psa - NIC! tylko kawałek badziewia wszczepiają psu i opowiadają jacy to oni są super :-o :angryy: już lepiej by tą kase na sterylki wydawali a nie na bezużyteczne chipy :shake:[/QUOTE]

a to ścierwa ! :angryy::mad:

[quote name='ariss']No niestety,taki urok tego badziewia-nie działa i się przemieszcza:evil_lol:

oj niech ma ten % wkońcu jakiś szałas na wsi wykańcza:evil_lol:[/QUOTE]

ja już się postaram aby zadziałało :diabloti::angryy::mad:

faktiko - domek na kurzej stopce :eviltong:

Posted

[quote name='Justa']Ewa, co dzisiaj brałaś? :evil_lol:[/quote]

to co Ty,tylko w z tą różnicą,że ja się przyznaje:roflt:

w tym chinolu pewnie jakieś ptaszysko zagrypowane mi dali i prosze leży mi na żołądku i są jakieś efekty uboczne:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']to co Ty,tylko w z tą różnicą,że ja się przyznaje:roflt:

w tym chinolu pewnie jakieś ptaszysko zagrypowane mi dali i prosze leży mi na żołądku i są jakieś efekty uboczne:evil_lol:[/QUOTE]

tiaaa.. ? :diabloti:
zmień zielarza :evil_lol::eviltong:

było iść na kebaba pod ginekologiem na świętokrzyskiej ! :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc :multi: :loveu:

dla mnie i Tosi wystarcza jakos identyfikator :diabloti:[/QUOTE]

cześć ! :loveu:
znalazłaś moje obróżki? :diabloti:

jakbym za free nie mogła za(sz)czipować to pewnie bym tego nie uczyniła :cool1:

[quote name='Doginka']A może by tak jakieś jaszczurowe fotencje zapodać??:cool3::mad:
Gadacie o jedzonku, a ja jeszcze śniadania nie jadłam:evil_lol:[/QUOTE]

fotencje będą jak Galińską ostrzygę, bo wygląda w tej chwili jak pięć nieszczęść :mdleje:
śniadanie? a na co to komu? :eviltong:

Posted

[quote name='Justa']
fotencje będą jak Galińską ostrzygę, bo wygląda w tej chwili jak pięć nieszczęść :mdleje:[/QUOTE]

ale my lubimy włochate miśki:evil_lol:

[quote name='malawaszka']no to do tego co wszczepiał idź i opieprz go - bo mają obowiązek to zrobić! Ty też mozesz zgłosić, ale zdaje się wtedy musisz dodatkowo płacić za umieszczenie w bazie a weci mają to już w tej opłacie zawarte z tego co ostatnio zrozumiałam :mad:[/QUOTE]
no właśnie, weci dostają na to kasę, ale tego nie robią i kasa ląduje w ich kieszeni..... A własciciel happy że ma chipa (bezużytecznego).
Da się wyczuć ten chip pod skórą? Ja jeszcze nie znalazłem:evil_lol: ale mam nadzieje że tam jednak jest

Posted

[quote name='LeCoyotte']ale my lubimy włochate miśki:evil_lol:
Da się wyczuć ten chip pod skórą? Ja jeszcze nie znalazłem:evil_lol: ale mam nadzieje że tam jednak jest[/quote]

my nawet nalegamy na miśki:evil_lol:
Jak był na swoim miejscu to bez problemu mogłam go wyczuć,ale po przemieszczeniu mam kłopoty z jego odnalezieniem,ale czytnik sobie poradził:razz:

[quote name='Doginka']Dlatego ja dopóki mogę to nie zaczipuję - tatoo wystarczy:cool3:[/quote]

jak byś napisała adresówka,to bym zrozumiała a nawet po wczorajszym się zgodziła!!!!ale tatoo jak dla mnie to zdecydowanie za mało:shake:Ludzie są niestety leniwi i jak jest adresówka z tel to jeszcze łaskawie zadzwonią,ale żeby tatuaż sprawdzać nie wydaje mi się,no chyba że trafi akurat na jakiegoś dogomaniaka:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']...jak byś napisała adresówka,to bym zrozumiała a nawet po wczorajszym się zgodziła!!!!ale tatoo jak dla mnie to zdecydowanie za mało:shake:Ludzie są niestety leniwi i jak jest adresówka z tel to jeszcze łaskawie zadzwonią,ale żeby tatuaż sprawdzać nie wydaje mi się,no chyba że trafi akurat na jakiegoś dogomaniaka:diabloti:[/quote]
Mają telefonik na obrożach;)