Justa Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='ariss']gasska ma już od dawna chip i nie ma jej w tej bazie:angryy:[/QUOTE] poczekasz na mnie z awanturą? :loveu::diabloti: jak we dwie tam wpadniemy (a właściwie we 4) to nie będzie ratunku ! :eviltong: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Justa']poczekasz na mnie z awanturą? :loveu::diabloti: jak we dwie tam wpadniemy (a właściwie we 4) to nie będzie ratunku ! :eviltong:[/quote] jestem zdecydowanie za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty to jeszcze za darmoche robiłaś a ja ciężkie pieniądze wydałam:angryy:a tak jakieś smaki,zabawki lub obróżki by były:evil_lol: oj i na mnie ten Twój wkurwiaczeeeeeeeeek przechodzi:angryy::olympic: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='ariss']jestem zdecydowanie za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty to jeszcze za darmoche robiłaś a ja ciężkie pieniądze wydałam:angryy:a tak jakieś smaki,zabawki lub obróżki by były:evil_lol: oj i na mnie ten Twój wkurwiaczeeeeeeeeek przechodzi:angryy::olympic:[/QUOTE] dobry wkurwik nie jest zły - od czasu do czasu trzeba :angryy::evil_lol: nononooo tak być nie może, cobyś sobie obroży dla siebie kupić nie mogła albo smyczki :lol: jak za miesiąc galina sie w tej bazie nie znajdzie, to będzie szturm. osobiście pójde do pana prezydenta m.st warszawy i mu nakażę sprawdzenie na co pieniążki wydaje :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='ariss']gasska ma już od dawna chip i nie ma jej w tej bazie:angryy:[/quote] no to do tego co wszczepiał idź i opieprz go - bo mają obowiązek to zrobić! Ty też mozesz zgłosić, ale zdaje się wtedy musisz dodatkowo płacić za umieszczenie w bazie a weci mają to już w tej opłacie zawarte z tego co ostatnio zrozumiałam :mad: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='malawaszka']no to do tego co wszczepiał idź i opieprz go - bo mają obowiązek to zrobić! Ty też mozesz zgłosić, ale zdaje się wtedy musisz dodatkowo płacić za umieszczenie w bazie a weci mają to już w tej opłacie zawarte z tego co ostatnio zrozumiałam :mad:[/QUOTE] to waszkę weźmiemy jako radcę prawnego :loveu: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='malawaszka']no to do tego co wszczepiał idź i opieprz go - bo mają obowiązek to zrobić! Ty też mozesz zgłosić, ale zdaje się wtedy musisz dodatkowo płacić za umieszczenie w bazie a weci mają to już w tej opłacie zawarte z tego co ostatnio zrozumiałam :mad:[/quote] no musze:angryy:ja goooooooopia się cieszyłam,że dodatkowo psa zabezpieczyłam przed zgubieniem a ona poprostu śmiecia nosi na szyji,a właściwie już pod uchem:roll:Beznadziejni są Ci ludzie:angryy: [quote name='Justa']to waszkę weźmiemy jako radcę prawnego :loveu:[/quote] błahhaahh:loveu:jak ona zamota to jeszcze nam zapłacą za to:evil_lol: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='ariss']no musze:angryy:ja goooooooopia się cieszyłam,że dodatkowo psa zabezpieczyłam przed zgubieniem a ona poprostu śmiecia nosi na szyji,a właściwie już pod uchem:roll:Beznadziejni są Ci ludzie:angryy:[/quote] aż tak cholerstwo się przemieściło? :-o i to przeciwnie do sił grawitacji? :eviltong: [quote]błahhaahh:loveu:jak ona zamota to jeszcze nam zapłacą za to:evil_lol:[/QUOTE] ciiiiiiicho bo jeszcze będzie chciała procent :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='ariss']no musze:angryy:ja goooooooopia się cieszyłam,że dodatkowo psa zabezpieczyłam przed zgubieniem a ona poprostu śmiecia nosi na szyji,a właściwie już pod uchem:roll:Beznadziejni są Ci ludzie:angryy:[/quote] noo! taka sama paranoja jak chipują psy w schroniskach - wydają na to kasę a potem trzymają te dane tylko w swoich bazach, nie wpisują danych osoby, która adoptowała psa - NIC! tylko kawałek badziewia wszczepiają psu i opowiadają jacy to oni są super :-o :angryy: już lepiej by tą kase na sterylki wydawali a nie na bezużyteczne chipy :shake: [quote name='ariss'] błahhaahh:loveu:jak ona zamota to jeszcze nam zapłacą za to:evil_lol:[/quote] :eviltong: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Justa']aż tak cholerstwo się przemieściło? :-o i to przeciwnie do sił grawitacji? :eviltong: ciiiiiiicho bo jeszcze będzie chciała procent :diabloti:[/quote] No niestety,taki urok tego badziewia-nie działa i się przemieszcza:evil_lol: oj niech ma ten % wkońcu jakiś szałas na wsi wykańcza:evil_lol: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='malawaszka']noo! taka sama paranoja jak chipują psy w schroniskach - wydają na to kasę a potem trzymają te dane tylko w swoich bazach, nie wpisują danych osoby, która adoptowała psa - NIC! tylko kawałek badziewia wszczepiają psu i opowiadają jacy to oni są super :-o :angryy: już lepiej by tą kase na sterylki wydawali a nie na bezużyteczne chipy :shake: [/quote] Na głoooooooopote ludzką niestety nie ma rady,ale to już wiemy od dawna.Szkoda,psów,kasy,straconego czasu a i tak zwykła adresówka działa najlepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Justa Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='malawaszka']noo! taka sama paranoja jak chipują psy w schroniskach - wydają na to kasę a potem trzymają te dane tylko w swoich bazach, nie wpisują danych osoby, która adoptowała psa - NIC! tylko kawałek badziewia wszczepiają psu i opowiadają jacy to oni są super :-o :angryy: już lepiej by tą kase na sterylki wydawali a nie na bezużyteczne chipy :shake:[/QUOTE] a to ścierwa ! :angryy::mad: [quote name='ariss']No niestety,taki urok tego badziewia-nie działa i się przemieszcza:evil_lol: oj niech ma ten % wkońcu jakiś szałas na wsi wykańcza:evil_lol:[/QUOTE] ja już się postaram aby zadziałało :diabloti::angryy::mad: faktiko - domek na kurzej stopce :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Justa']a to ścierwa ! :angryy::mad: [/quote] :roflt: ulubione słowo Justy na dziś :evil_lol: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='malawaszka']:roflt: ulubione słowo Justy na dziś :evil_lol:[/QUOTE] no co? ćliczniusie :loveu: :angryy: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='malawaszka']:roflt: ulubione słowo Justy na dziś :evil_lol:[/quote] poczekaj za 5 dni znów będzie ulubione:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='ariss']poczekaj za 5 dni znów będzie ulubione:evil_lol:[/quote] qrdwa znowu nie rozumiem :roflt: :evil_lol: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Ewa, co dzisiaj brałaś? :evil_lol: Quote
ariss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Justa']Ewa, co dzisiaj brałaś? :evil_lol:[/quote] to co Ty,tylko w z tą różnicą,że ja się przyznaje:roflt: w tym chinolu pewnie jakieś ptaszysko zagrypowane mi dali i prosze leży mi na żołądku i są jakieś efekty uboczne:evil_lol: Quote
Justa Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='ariss']to co Ty,tylko w z tą różnicą,że ja się przyznaje:roflt: w tym chinolu pewnie jakieś ptaszysko zagrypowane mi dali i prosze leży mi na żołądku i są jakieś efekty uboczne:evil_lol:[/QUOTE] tiaaa.. ? :diabloti: zmień zielarza :evil_lol::eviltong: było iść na kebaba pod ginekologiem na świętokrzyskiej ! :eviltong: Quote
betty_labrador Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 czesc :multi: :loveu: dla mnie i Tosi wystarcza jakos identyfikator :diabloti: Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A może by tak jakieś jaszczurowe fotencje zapodać??:cool3::mad: Gadacie o jedzonku, a ja jeszcze śniadania nie jadłam:evil_lol: Quote
Justa Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='betty_labrador']czesc :multi: :loveu: dla mnie i Tosi wystarcza jakos identyfikator :diabloti:[/QUOTE] cześć ! :loveu: znalazłaś moje obróżki? :diabloti: jakbym za free nie mogła za(sz)czipować to pewnie bym tego nie uczyniła :cool1: [quote name='Doginka']A może by tak jakieś jaszczurowe fotencje zapodać??:cool3::mad: Gadacie o jedzonku, a ja jeszcze śniadania nie jadłam:evil_lol:[/QUOTE] fotencje będą jak Galińską ostrzygę, bo wygląda w tej chwili jak pięć nieszczęść :mdleje: śniadanie? a na co to komu? :eviltong: Quote
LeCoyotte Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Justa'] fotencje będą jak Galińską ostrzygę, bo wygląda w tej chwili jak pięć nieszczęść :mdleje:[/QUOTE] ale my lubimy włochate miśki:evil_lol: [quote name='malawaszka']no to do tego co wszczepiał idź i opieprz go - bo mają obowiązek to zrobić! Ty też mozesz zgłosić, ale zdaje się wtedy musisz dodatkowo płacić za umieszczenie w bazie a weci mają to już w tej opłacie zawarte z tego co ostatnio zrozumiałam :mad:[/QUOTE] no właśnie, weci dostają na to kasę, ale tego nie robią i kasa ląduje w ich kieszeni..... A własciciel happy że ma chipa (bezużytecznego). Da się wyczuć ten chip pod skórą? Ja jeszcze nie znalazłem:evil_lol: ale mam nadzieje że tam jednak jest Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dlatego ja dopóki mogę to nie zaczipuję - tatoo wystarczy:cool3: Quote
ariss Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='LeCoyotte']ale my lubimy włochate miśki:evil_lol: Da się wyczuć ten chip pod skórą? Ja jeszcze nie znalazłem:evil_lol: ale mam nadzieje że tam jednak jest[/quote] my nawet nalegamy na miśki:evil_lol: Jak był na swoim miejscu to bez problemu mogłam go wyczuć,ale po przemieszczeniu mam kłopoty z jego odnalezieniem,ale czytnik sobie poradził:razz: [quote name='Doginka']Dlatego ja dopóki mogę to nie zaczipuję - tatoo wystarczy:cool3:[/quote] jak byś napisała adresówka,to bym zrozumiała a nawet po wczorajszym się zgodziła!!!!ale tatoo jak dla mnie to zdecydowanie za mało:shake:Ludzie są niestety leniwi i jak jest adresówka z tel to jeszcze łaskawie zadzwonią,ale żeby tatuaż sprawdzać nie wydaje mi się,no chyba że trafi akurat na jakiegoś dogomaniaka:diabloti: Quote
Doginka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='ariss']...jak byś napisała adresówka,to bym zrozumiała a nawet po wczorajszym się zgodziła!!!!ale tatoo jak dla mnie to zdecydowanie za mało:shake:Ludzie są niestety leniwi i jak jest adresówka z tel to jeszcze łaskawie zadzwonią,ale żeby tatuaż sprawdzać nie wydaje mi się,no chyba że trafi akurat na jakiegoś dogomaniaka:diabloti:[/quote] Mają telefonik na obrożach;) Quote
Recommended Posts