Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol:tak jak moja Luna po zeszłej zimie :evil_lol: i teraz pewnie też tak będzie bo jakoś teraz wygląda fajni i nie chciałabym jej na łyso robić, ale za dwa mieszki już będzie misiowata :roll:[/QUOTE]

A Ty znów masz rozkminę - golić, czy nie golić?
A potem będzie płacz, że źle ją wyskubałaś :evil_lol:

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']czasem? ja mam kompletny zastój od kilku miesięcy :shake:
Gasska to Gasska - chęci i niechęci idą na bok - to wyjątkowa sytuacja :cool1: ale najwcześniej na lipcowej 2009 , bo ja się w Polskę nie wybieram..[/quote]

No i zmusza mnie to zapisów jeszcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']:evil_lol:tak jak moja Luna po zeszłej zimie :evil_lol: i teraz pewnie też tak będzie bo jakoś teraz wygląda fajni i nie chciałabym jej na łyso robić, ale za dwa mieszki już będzie misiowata :roll:[/quote]

misiowate też są fajne:loveu:sznup w każdej formie jest rewelacyjny,no chyba że mokry:evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']A Ty znów masz rozkminę - golić, czy nie golić?
A potem będzie płacz, że źle ją wyskubałaś :evil_lol:[/quote]

:lol:to i tak zawsze będzie - jak nie że źle wyskubałam to że źle ogoliłam - nie będę jej skubać do zera, ale przeskubywać będę - tak jak ostatnio bo ładne jej włoski odrosły i nie była taka siwa - teraz jej wyczesałam trochę podszerstka znowu i fajnie wygląda, nie chcę jej tak na zero golić

Posted

[quote name='malawaszka']:lol:to i tak zawsze będzie - jak nie że źle wyskubałam to że źle ogoliłam - nie będę jej skubać do zera, ale przeskubywać będę - tak jak ostatnio bo ładne jej włoski odrosły i nie była taka siwa - teraz jej wyczesałam trochę podszerstka znowu i fajnie wygląda, nie chcę jej tak na zero golić[/quote]

:klacz::klacz::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']:lol:to i tak zawsze będzie - jak nie że źle wyskubałam to że źle ogoliłam - nie będę jej skubać do zera, ale przeskubywać będę - tak jak ostatnio bo ładne jej włoski odrosły i nie była taka siwa - teraz jej wyczesałam trochę podszerstka znowu i fajnie wygląda, nie chcę jej tak na zero golić[/QUOTE]

na zero ja tez nie golę? ino na 3 (5) mm :eviltong:
ja wam powiem, że jak mnie najdzie to ją podskubie kapkę, ale widziałam ostatnio psa znajomych z całą podrażnioną skórą po rwaniu do łysa. nie dał się dotknaąc. biegać, jeść, nawet pić nie chciał przez 3 dni.. :shake:

chill out :cool1: wszak nasze niewystawowe :cool1:

Ewa to się może napocić, żeby Gassulę przygotować, ale my? szare myszy.. :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']
Ewa to się może napocić, żeby Gassulę przygotować, ale my? szare myszy.. :evil_lol:[/quote]

błahahaaahh:diabloti:czekaj,czekaj bo chyba twój średniak to po ringach będzie biegał i do tego konkurencje na szarym końcu zostawiał,a właściwie zostawiała:evil_lol::diabloti::diabloti:

ale ktoś tu będzie miał rooty:evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']
chill out :cool1: wszak nasze niewystawowe :cool1:
[/quote]

:lol:no! ale lubię jak Luna ładnie wygląda - tak mi się wtedy podoba moja księżniczka :loveu: niewychowana bo nie wychowana, rozpuszczona jak dziadowski bicz, ale moja najpiękniejsza :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']błahahaaahh:diabloti:czekaj,czekaj bo chyba twój średniak to po ringach będzie biegał i do tego konkurencje na szarym końcu zostawiał,a właściwie zostawiała:evil_lol::diabloti::diabloti:

ale ktoś tu będzie miał rooty:evil_lol:[/QUOTE]

tia, odwalimy te wszystkie inter, mega, super, extra championaty :diabloti: :razz:

ja? toć ja będę pieseczka oddawać do naszej wypasionej hodowczyni :loveu:

Posted

[quote name='Justa']tia, odwalimy te wszystkie inter, mega, super, extra championaty :diabloti: :razz:

ja? toć ja będę pieseczka oddawać do naszej wypasionej hodowczyni :loveu:[/quote]

[quote name='malawaszka']nie będę pokazywać palcem kto :turn-l: :evil_lol:[/quote]

zgadały się dwie najmądrzejsze:diabloti:phiiiiiiiiiiiii:evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']zgadały się dwie najmądrzejsze:diabloti:phiiiiiiiiiiiii:evil_lol:[/QUOTE]

jak dwoje Ci mówi, ześ pijana to się lepiej połóż.

a więc Ewa, teraz pozostaje Ci wyhodować mi przepiękną sukę, a potem zrobić z niej superywpasionego megamulti czempiona :loveu:
jakież to łatwe :loveu:

Posted

[quote name='Justa']jak dwoje Ci mówi, ześ pijana to się lepiej połóż.

a więc Ewa, teraz pozostaje Ci wyhodować mi przepiękną sukę, a potem zrobić z niej superywpasionego megamulti czempiona :loveu:
jakież to łatwe :loveu:[/quote]

chyba ten stan w jakim się teraz znajdujesz a mianowicie zackochania,czyli nieracjonalnego myślenia za bardzo przez Ciebie przemawia:evil_lol:

ale mówisz i masz:diabloti::evil_lol:;)

Posted

[quote name='ariss']chyba ten stan w jakim się teraz znajdujesz a mianowicie zackochania,czyli nieracjonalnego myślenia za bardzo przez Ciebie przemawia:evil_lol:

ale mówisz i masz:diabloti::evil_lol:;)[/QUOTE]

Pfff..

tiaaaaa - zrób ze mnie wariatkę - nie krępuj sie :diabloti:

Posted

oj tam....czepiasz się;):diabloti:

sama zrobisz z niej jak Ty to napisałaś [B]superywpasionego megamulti czempiona [/B]jak nie na ringu to na pewno najlepiej na podwórku będzie biegać za piłką:loveu:

Posted

[quote name='ariss']oj tam....czepiasz się;):diabloti:

sama zrobisz z niej jak Ty to napisałaś [B]superywpasionego megamulti czempiona [/B]jak nie na ringu to na pewno najlepiej na podwórku będzie biegać za piłką:loveu:[/QUOTE]

na pewno postaram się stworzyć dla niej kochający dom i dać wszystko, czego sznaucer potrzebuje do szczęścia.
a wystawy - nie muszę dostac przecież najpiekniejszego szczeniaka z miotu, bo w sumie szkoda, żeby u mnie się marnował, jak można wykorzystać do dalszego rozwiajania się rodowodu :p

Posted

[quote name='Justa']na pewno postaram się stworzyć dla niej kochający dom i dać wszystko, czego sznaucer potrzebuje do szczęścia.
a wystawy - nie muszę dostac przecież najpiekniejszego szczeniaka z miotu, bo w sumie szkoda, żeby u mnie się marnował, jak można wykorzystać do dalszego rozwiajania się rodowodu :p[/quote]

się zobaczy co się urodzi i w jakiej ilości;)narazie jeszcze nie znalazłam psa który aż tak mi się podoba żeby ewentualnie myśleć o kryciu nim:roll:

Posted

[quote name='ariss']się zobaczy co się urodzi i w jakiej ilości;)narazie jeszcze nie znalazłam psa który aż tak mi się podoba żeby ewentualnie myśleć o kryciu nim:roll:[/QUOTE]

no do mnie dotarło ostatnio, że tak naprawde niewiele jest czarnych średniaków, a już ładnych (i normalnych) czarnych średniaków to wogóle :mdleje: :shake:

hehe, do tego czasu, to już gasskowe dzieci zdażą sie rozmnożyć :eviltong:

Posted

[quote name='Justa']no do mnie dotarło ostatnio, że tak naprawde niewiele jest czarnych średniaków, a już ładnych (i normalnych) czarnych średniaków to wogóle :mdleje: :shake:

hehe, do tego czasu, to już gasskowe dzieci zdażą sie rozmnożyć :eviltong:[/quote]

Niestety masz rację:roll:ja chyba będę szukać daleko zagranicznego krycia,szanse są mało realne ale zobaczymy:roll:tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiii;)

Uciekam spać :sleep2::hand:

Posted

Żeby nie było wątpliwości czyja to galeria.. :diabloti:
[IMG]http://img244.imageshack.us/img244/4460/dsc0667ux4.jpg[/IMG]

Pożegnanie lata..
[IMG]http://img244.imageshack.us/img244/9840/dsc0708af3.jpg[/IMG]

Dobranoc ;)