Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='malawaszka']:evil_lol:tak jak moja Luna po zeszłej zimie :evil_lol: i teraz pewnie też tak będzie bo jakoś teraz wygląda fajni i nie chciałabym jej na łyso robić, ale za dwa mieszki już będzie misiowata :roll:[/QUOTE] A Ty znów masz rozkminę - golić, czy nie golić? A potem będzie płacz, że źle ją wyskubałaś :evil_lol: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']czasem? ja mam kompletny zastój od kilku miesięcy :shake: Gasska to Gasska - chęci i niechęci idą na bok - to wyjątkowa sytuacja :cool1: ale najwcześniej na lipcowej 2009 , bo ja się w Polskę nie wybieram..[/quote] No i zmusza mnie to zapisów jeszcze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']:evil_lol:tak jak moja Luna po zeszłej zimie :evil_lol: i teraz pewnie też tak będzie bo jakoś teraz wygląda fajni i nie chciałabym jej na łyso robić, ale za dwa mieszki już będzie misiowata :roll:[/quote] misiowate też są fajne:loveu:sznup w każdej formie jest rewelacyjny,no chyba że mokry:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']A Ty znów masz rozkminę - golić, czy nie golić? A potem będzie płacz, że źle ją wyskubałaś :evil_lol:[/quote] :lol:to i tak zawsze będzie - jak nie że źle wyskubałam to że źle ogoliłam - nie będę jej skubać do zera, ale przeskubywać będę - tak jak ostatnio bo ładne jej włoski odrosły i nie była taka siwa - teraz jej wyczesałam trochę podszerstka znowu i fajnie wygląda, nie chcę jej tak na zero golić Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='malawaszka']:lol:to i tak zawsze będzie - jak nie że źle wyskubałam to że źle ogoliłam - nie będę jej skubać do zera, ale przeskubywać będę - tak jak ostatnio bo ładne jej włoski odrosły i nie była taka siwa - teraz jej wyczesałam trochę podszerstka znowu i fajnie wygląda, nie chcę jej tak na zero golić[/quote] :klacz::klacz::multi: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='malawaszka']:lol:to i tak zawsze będzie - jak nie że źle wyskubałam to że źle ogoliłam - nie będę jej skubać do zera, ale przeskubywać będę - tak jak ostatnio bo ładne jej włoski odrosły i nie była taka siwa - teraz jej wyczesałam trochę podszerstka znowu i fajnie wygląda, nie chcę jej tak na zero golić[/QUOTE] na zero ja tez nie golę? ino na 3 (5) mm :eviltong: ja wam powiem, że jak mnie najdzie to ją podskubie kapkę, ale widziałam ostatnio psa znajomych z całą podrażnioną skórą po rwaniu do łysa. nie dał się dotknaąc. biegać, jeść, nawet pić nie chciał przez 3 dni.. :shake: chill out :cool1: wszak nasze niewystawowe :cool1: Ewa to się może napocić, żeby Gassulę przygotować, ale my? szare myszy.. :evil_lol: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa'] Ewa to się może napocić, żeby Gassulę przygotować, ale my? szare myszy.. :evil_lol:[/quote] błahahaaahh:diabloti:czekaj,czekaj bo chyba twój średniak to po ringach będzie biegał i do tego konkurencje na szarym końcu zostawiał,a właściwie zostawiała:evil_lol::diabloti::diabloti: ale ktoś tu będzie miał rooty:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa'] chill out :cool1: wszak nasze niewystawowe :cool1: [/quote] :lol:no! ale lubię jak Luna ładnie wygląda - tak mi się wtedy podoba moja księżniczka :loveu: niewychowana bo nie wychowana, rozpuszczona jak dziadowski bicz, ale moja najpiękniejsza :loveu::evil_lol: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']błahahaaahh:diabloti:czekaj,czekaj bo chyba twój średniak to po ringach będzie biegał i do tego konkurencje na szarym końcu zostawiał,a właściwie zostawiała:evil_lol::diabloti::diabloti: ale ktoś tu będzie miał rooty:evil_lol:[/QUOTE] tia, odwalimy te wszystkie inter, mega, super, extra championaty :diabloti: :razz: ja? toć ja będę pieseczka oddawać do naszej wypasionej hodowczyni :loveu: Quote
malawaszka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='ariss'] ale ktoś tu będzie miał rooty:evil_lol:[/quote] nie będę pokazywać palcem kto :turn-l: :evil_lol: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='malawaszka']nie będę pokazywać palcem kto :turn-l: :evil_lol:[/QUOTE] Ewa? czujesz sie wytknięta ? :diabloti: bo powiennaś :diabloti: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']tia, odwalimy te wszystkie inter, mega, super, extra championaty :diabloti: :razz: ja? toć ja będę pieseczka oddawać do naszej wypasionej hodowczyni :loveu:[/quote] [quote name='malawaszka']nie będę pokazywać palcem kto :turn-l: :evil_lol:[/quote] zgadały się dwie najmądrzejsze:diabloti:phiiiiiiiiiiiii:evil_lol: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']zgadały się dwie najmądrzejsze:diabloti:phiiiiiiiiiiiii:evil_lol:[/QUOTE] jak dwoje Ci mówi, ześ pijana to się lepiej połóż. a więc Ewa, teraz pozostaje Ci wyhodować mi przepiękną sukę, a potem zrobić z niej superywpasionego megamulti czempiona :loveu: jakież to łatwe :loveu: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']jak dwoje Ci mówi, ześ pijana to się lepiej połóż. a więc Ewa, teraz pozostaje Ci wyhodować mi przepiękną sukę, a potem zrobić z niej superywpasionego megamulti czempiona :loveu: jakież to łatwe :loveu:[/quote] chyba ten stan w jakim się teraz znajdujesz a mianowicie zackochania,czyli nieracjonalnego myślenia za bardzo przez Ciebie przemawia:evil_lol: ale mówisz i masz:diabloti::evil_lol:;) Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']chyba ten stan w jakim się teraz znajdujesz a mianowicie zackochania,czyli nieracjonalnego myślenia za bardzo przez Ciebie przemawia:evil_lol: ale mówisz i masz:diabloti::evil_lol:;)[/QUOTE] Pfff.. tiaaaaa - zrób ze mnie wariatkę - nie krępuj sie :diabloti: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 oj tam....czepiasz się;):diabloti: sama zrobisz z niej jak Ty to napisałaś [B]superywpasionego megamulti czempiona [/B]jak nie na ringu to na pewno najlepiej na podwórku będzie biegać za piłką:loveu: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']oj tam....czepiasz się;):diabloti: sama zrobisz z niej jak Ty to napisałaś [B]superywpasionego megamulti czempiona [/B]jak nie na ringu to na pewno najlepiej na podwórku będzie biegać za piłką:loveu:[/QUOTE] na pewno postaram się stworzyć dla niej kochający dom i dać wszystko, czego sznaucer potrzebuje do szczęścia. a wystawy - nie muszę dostac przecież najpiekniejszego szczeniaka z miotu, bo w sumie szkoda, żeby u mnie się marnował, jak można wykorzystać do dalszego rozwiajania się rodowodu :p Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']na pewno postaram się stworzyć dla niej kochający dom i dać wszystko, czego sznaucer potrzebuje do szczęścia. a wystawy - nie muszę dostac przecież najpiekniejszego szczeniaka z miotu, bo w sumie szkoda, żeby u mnie się marnował, jak można wykorzystać do dalszego rozwiajania się rodowodu :p[/quote] się zobaczy co się urodzi i w jakiej ilości;)narazie jeszcze nie znalazłam psa który aż tak mi się podoba żeby ewentualnie myśleć o kryciu nim:roll: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='ariss']się zobaczy co się urodzi i w jakiej ilości;)narazie jeszcze nie znalazłam psa który aż tak mi się podoba żeby ewentualnie myśleć o kryciu nim:roll:[/QUOTE] no do mnie dotarło ostatnio, że tak naprawde niewiele jest czarnych średniaków, a już ładnych (i normalnych) czarnych średniaków to wogóle :mdleje: :shake: hehe, do tego czasu, to już gasskowe dzieci zdażą sie rozmnożyć :eviltong: Quote
ariss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Justa']no do mnie dotarło ostatnio, że tak naprawde niewiele jest czarnych średniaków, a już ładnych (i normalnych) czarnych średniaków to wogóle :mdleje: :shake: hehe, do tego czasu, to już gasskowe dzieci zdażą sie rozmnożyć :eviltong:[/quote] Niestety masz rację:roll:ja chyba będę szukać daleko zagranicznego krycia,szanse są mało realne ale zobaczymy:roll:tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiii;) Uciekam spać :sleep2::hand: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 tfu tfu - na szczeście i coby nie zapeszyć :p ja też się zwijam spać, bo właściwie wpadłam tylko na chwilę, a tu 2h minęły :-o Quote
Doginka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tiaaaaa, ja też wpadłam na chwilkę i nadrobić nie mogę zaległości:cool3::roll: Quote
Justa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Żeby nie było wątpliwości czyja to galeria.. :diabloti: [IMG]http://img244.imageshack.us/img244/4460/dsc0667ux4.jpg[/IMG] Pożegnanie lata.. [IMG]http://img244.imageshack.us/img244/9840/dsc0708af3.jpg[/IMG] Dobranoc ;) Quote
eria Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Galinie na powyższej fotce brakuje tylko długiej grzywki :razz::loveu: Quote
Olusia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [url]http://img244.imageshack.us/img244/4460/dsc0667ux4.jpg[/url] Piękna :loveu: I przyszłam pogratulować 200 stronki! :multi: Quote
Recommended Posts