Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak się postaram, to o mnie się nie da zapomnieć :diabloti:

Nie no dziewczyny, żartuje oczywiście, jak będziecie miały czas, nic na siłe ;) Odezwę się jeszcze :)

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Tinka[/B] :mdleje: CUDOWNE !!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: aż mi tchu zabrakło :loveu: JUŻ jest cudnie, naprawdę !!!

[B]betty[/B] ciebie miałam już dawno prosić o galiński portrecior, ale nawał pracy, to nie będę się wtryniać :diabloti:
a co mam nie wybaczyć, w końcu to tylko bazar w mojej galerii :evil_lol:

[B]Szarik[/B] witmy dziękujemy za komplementy i zapraszamy cześciej :multi:

Posted

[quote name='betty_labrador']hihi, namaluje ale w swym czasie :) bo galina jest cudna :loveu: i te zdjecia!![/QUOTE]

trzymam za słowo :razz:

Posted

[quote name='Tinka:)']łoszalała:evil_lol: teraz sie módl żebym nie zepsuła:razz:[/QUOTE]

galina już też widziała :evil_lol:
nie pij, to nie spsujesz :diabloti:

[quote name='anetta']Nadroiłam :loveu:

Ju myślałam e pomyiłam galerie tyle tu nagadane :diabloti:

Piękne djęcia :loveu::loveu:[/QUOTE]

no właśnie, bo tu zawsze jest MASA zdjęć :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']teraz naprawde odstaw to piwo zeby Ci sie reka nie machła krzywo :evil_lol:[/QUOTE]

nawet nie czujesz, że rymujesz :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']nie mow HOP poki nie przeskoczysz :P

ale Tinka teraz naprawde odstaw to piwo zeby Ci sie reka nie machła krzywo :evil_lol:[/quote]
jakie rymy, bett:diabloti:

[quote name='Justa']no to przepadło :mdleje:[/quote]
spokojnie, wczoraj nie malowałam:cool1:
[SIZE=1]ale za to dziś impreza:cool3:[/SIZE]

Posted

[quote name='Tinka:)']jakie rymy, bett:diabloti:

spokojnie, wczoraj nie malowałam:cool1:
[SIZE=1]ale za to dziś impreza:cool3:[/SIZE][/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol: (oh jażem szalona artystka :lol: )

zaraz nasle po Ciebie policje, zeby zrewidowali u nieletniej alkohol :eviltong: adres znam :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']:evil_lol::evil_lol: (oh jażem szalona artystka :lol: )

zaraz nasle po Ciebie policje, zeby zrewidowali u nieletniej alkohol :eviltong: adres znam :diabloti:[/quote]
:diabloti:

ok, impreza rodziców, nie moja:diabloti::diabloti:
[SIZE=1]ja w domu z zasady nie piję : P
[/SIZE]

Posted

Hej! :multi:

Najprostsza w świecie winieta:

[B]Nowa warstwa[/B] [COLOR=red]-> [/COLOR][B]zmiana koloru narzędzia na czarny[/B] [COLOR=red]->[/COLOR] [B]wypełnienie kolorem całej warstwy obrazu ([/B]Alt + Backspace[B]).[/B]

[B]Click na klawisz na klawiaturze ''M''[/B] [COLOR=red]->[/COLOR] [B]utworzyć zaznaczenie obejmujące wnętrze zdjęcia[/B] [COLOR=red]-> [/COLOR][B]z menu ''zaznacz''[/B] (select) [B]wybrać ''[/B] [B]feather''[/B] (wtapianie) [B]i wybrać np. wartość 50 pikseli, im większe zdjęcie tym więcej pikseli.[/B]

[B]Click na Backspace[/B][COLOR=red] ->[/COLOR] [B]nacisnąć Ctrl + D w celu usunięcia zaznaczenia.[/B]

[B]Jeżeli krawędzie będą zbyt ciemne, operować parametrem ''krycie"[/B] (opacity).

Pozdrawiam!

Posted

czesc:loveu:
Justa jak bedziesz wolna i bedziecie obie w Warszawie daj znac - na gg np co do naszego spotkania:eviltong:bo ja poki co jestem w domu (i najlepiej jak to nie bedzie weekend i nie bedzie tak strasznych upalow, chociaz w lecie i tak jest wiecej cienia;))