Szarik Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jak się postaram, to o mnie się nie da zapomnieć :diabloti: Nie no dziewczyny, żartuje oczywiście, jak będziecie miały czas, nic na siłe ;) Odezwę się jeszcze :) Quote
Justa Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [B]Tinka[/B] :mdleje: CUDOWNE !!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: aż mi tchu zabrakło :loveu: JUŻ jest cudnie, naprawdę !!! [B]betty[/B] ciebie miałam już dawno prosić o galiński portrecior, ale nawał pracy, to nie będę się wtryniać :diabloti: a co mam nie wybaczyć, w końcu to tylko bazar w mojej galerii :evil_lol: [B]Szarik[/B] witmy dziękujemy za komplementy i zapraszamy cześciej :multi: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Justa'][B]Tinka[/B] :mdleje: CUDOWNE !!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: aż mi tchu zabrakło :loveu: JUŻ jest cudnie, naprawdę !!![/quote] aż tak ci się podoba? : O cieszę się:loveu: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']aż tak ci się podoba? : O cieszę się:loveu:[/QUOTE] naprawdę naprawdę !!! :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 hihi, namaluje ale w swym czasie :) bo galina jest cudna :loveu: i te zdjecia!! Quote
Justa Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='betty_labrador']hihi, namaluje ale w swym czasie :) bo galina jest cudna :loveu: i te zdjecia!![/QUOTE] trzymam za słowo :razz: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Justa']naprawdę naprawdę !!! :loveu:[/quote] łoszalała:evil_lol: teraz sie módl żebym nie zepsuła:razz: Quote
anetta Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nadroiłam :loveu: Ju myślałam e pomyiłam galerie tyle tu nagadane :diabloti: Piękne djęcia :loveu::loveu: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']łoszalała:evil_lol: teraz sie módl żebym nie zepsuła:razz:[/QUOTE] galina już też widziała :evil_lol: nie pij, to nie spsujesz :diabloti: [quote name='anetta']Nadroiłam :loveu: Ju myślałam e pomyiłam galerie tyle tu nagadane :diabloti: Piękne djęcia :loveu::loveu:[/QUOTE] no właśnie, bo tu zawsze jest MASA zdjęć :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Justa']galina już też widziała :evil_lol: nie pij, to nie spsujesz :diabloti:[/quote] i co, poznała się?:diabloti: dopsz już nie będę. Tylko ostatni raz:loveu::drinking: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 nie mow HOP poki nie przeskoczysz :P ale Tinka teraz naprawde odstaw to piwo zeby Ci sie reka nie machła krzywo :evil_lol: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Tinka:)']Tylko ostatni raz:loveu::drinking:[/QUOTE] no to przepadło :mdleje: Quote
Justa Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='betty_labrador']teraz naprawde odstaw to piwo zeby Ci sie reka nie machła krzywo :evil_lol:[/QUOTE] nawet nie czujesz, że rymujesz :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Justa']nawet nie czujesz, że rymujesz :evil_lol:[/QUOTE] hehe a faktycznie nie spostrzeglam tegoż rymu ;) Quote
Unbelievable Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='betty_labrador']nie mow HOP poki nie przeskoczysz :P ale Tinka teraz naprawde odstaw to piwo zeby Ci sie reka nie machła krzywo :evil_lol:[/quote] jakie rymy, bett:diabloti: [quote name='Justa']no to przepadło :mdleje:[/quote] spokojnie, wczoraj nie malowałam:cool1: [SIZE=1]ale za to dziś impreza:cool3:[/SIZE] Quote
betty_labrador Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Tinka:)']jakie rymy, bett:diabloti: spokojnie, wczoraj nie malowałam:cool1: [SIZE=1]ale za to dziś impreza:cool3:[/SIZE][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: (oh jażem szalona artystka :lol: ) zaraz nasle po Ciebie policje, zeby zrewidowali u nieletniej alkohol :eviltong: adres znam :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='betty_labrador']:evil_lol::evil_lol: (oh jażem szalona artystka :lol: ) zaraz nasle po Ciebie policje, zeby zrewidowali u nieletniej alkohol :eviltong: adres znam :diabloti:[/quote] :diabloti: ok, impreza rodziców, nie moja:diabloti::diabloti: [SIZE=1]ja w domu z zasady nie piję : P [/SIZE] Quote
betty_labrador Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Tinka:)']:diabloti: ok, impreza rodziców, nie moja:diabloti::diabloti: [SIZE=1]ja w domu z zasady nie piję : P [/SIZE][/QUOTE] dobra, dobra myslisz ze Ci kto teraz uwierzy? :eviltong::eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='betty_labrador']dobra, dobra myslisz ze Ci kto teraz uwierzy? :eviltong::eviltong:[/quote] wszyscy:siara: Quote
betty_labrador Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Tinka:)']wszyscy:siara:[/QUOTE] ja jestem wyjatkiem :diabloti::cool3: Quote
Unbelievable Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='betty_labrador']ja jestem wyjatkiem :diabloti::cool3:[/quote] wyjątek potwierdza regule : P znowu zawalamy galerię Galiny:roll: Quote
betty_labrador Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='Tinka:)']wyjątek potwierdza regule : P znowu zawalamy galerię Galiny:roll:[/QUOTE] skad wiesz :P robimy sztuczny tłum w oczekiwaniu na nowe zdjecia :diabloti: Quote
bognik Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Hej! :multi: Najprostsza w świecie winieta: [B]Nowa warstwa[/B] [COLOR=red]-> [/COLOR][B]zmiana koloru narzędzia na czarny[/B] [COLOR=red]->[/COLOR] [B]wypełnienie kolorem całej warstwy obrazu ([/B]Alt + Backspace[B]).[/B] [B]Click na klawisz na klawiaturze ''M''[/B] [COLOR=red]->[/COLOR] [B]utworzyć zaznaczenie obejmujące wnętrze zdjęcia[/B] [COLOR=red]-> [/COLOR][B]z menu ''zaznacz''[/B] (select) [B]wybrać ''[/B] [B]feather''[/B] (wtapianie) [B]i wybrać np. wartość 50 pikseli, im większe zdjęcie tym więcej pikseli.[/B] [B]Click na Backspace[/B][COLOR=red] ->[/COLOR] [B]nacisnąć Ctrl + D w celu usunięcia zaznaczenia.[/B] [B]Jeżeli krawędzie będą zbyt ciemne, operować parametrem ''krycie"[/B] (opacity). Pozdrawiam! Quote
Agnes Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 czesc:loveu: Justa jak bedziesz wolna i bedziecie obie w Warszawie daj znac - na gg np co do naszego spotkania:eviltong:bo ja poki co jestem w domu (i najlepiej jak to nie bedzie weekend i nie bedzie tak strasznych upalow, chociaz w lecie i tak jest wiecej cienia;)) Quote
Recommended Posts